REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Michaelo Jacksono asmens sargybinis atskleidė tiesą apie gandais apipintą „slaptą vaikų kambarį“.

Buvęs Michaelo Jacksono asmens sargybinis atskleidė tiesą apie gandais apipintą „slaptą vaikų kambarį“.

REKLAMA

Matas Fiddesas, kuriam buvo pavesta rūpintis velionio pop muzikos karaliumi prieš jo mirtį 2009 m., kalbėjo apie atlikėjui pareikštus įtarimus dėl vaikų išnaudojimo.

Jacksonas nukentėjo nuo daugybės gandų dėl vaikų išnaudojimo, kurie buvo dokumentinio filmo „Palikti Neverlandą“ centre.

Jo gerbėjai buvo pasipiktinę dėl jam mestų kaltinimų, o jo šeima karštai juos neigė.

Jacksonas buvo pašauktas į teismą dėl vaikų tvirkinimo ieškinių 2005 m., tačiau nebuvo pripažintas kaltu.

Kalbėdamas Scott McGlynn laidoje, Mattas, kuris dabar yra verslininkas ir garsenybių asmeninis treneris, kalbėjo apie įtarimus, kad Michaelas savo namuose pastatė slaptą vaikų kambarį, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Jis papasakojo Scottui McGlynnui: „Jie [kritikai] bando pasakyti jums, kad jis pastatė slaptą vaikų kambarį, tačiau kai jis nusipirko namą, tai iš tikrųjų buvo panikos kambarys. Vyras buvo milijardierius ir buvo visiškai normalu turėti panikos kambarį... Atidarę duris pamatytumėte, kad ten turėjo tiek daiktų, kad galėtų linksmintis kelias dienas, kol problemos nebus išspręstos.

REKLAMA

Daug kartų žmonės parašiutais nusileisdavo į jo valdas ir įsijungdavo aliarmai, o „Neverlando“ darbuotojai liepdavo jam eiti į kambarį. Taigi tai nebuvo slaptas kambarys, tai juokingiausi dalykai, kuriuos žmonės sugalvoja."

Mattas taip pat užsiminė, kad gerbėjai gali netrukus išgirsti neišleistą muziką.

Jis sakė: "Manau, kad bus išleista dar keletas albumų. Bus biografija... šiek tiek panaši į Freddie Mercury albumą. Gaila, kad jo reputaciją sugadino šie beprotiški kaltinimai“.

Mattas taip pat pasidalino savo mintimis apie „Leaving Neverland“, kurioje vaidino du iš buvusių Michaelio draugų Wade'as Robsonas ir Jamesas Safechuckas, kurie abu tvirtino, kad dainininkas seksualiai priekabiavo prie vaikų.

REKLAMA
REKLAMA

Asmens sargybinis sakė: „Laikas buvo labai akivaizdus. Svarbus dalykas, kurio jie nepaleido dokumentiniame filme, yra tai, kad jie teisia M. J. už šimtus milijonų dolerių. Jei jie būtų įdėję tai į dokumentinį filmą, manau, žmonės būtų išjungę filmą ar kitaip į jį pažiūrėję.“

Jis pridūrė: „Ir kai buvo įrodyta, kad viskas netiesa, jie filmą sutrumpino iš keturių valandų į pusantros. Jis gyvenime turėjo tūkstantį ieškinių, jei teisingai prisimenu.

Žmonės visada stengdavosi gauti pinigų. Tai buvo kasdienybė. Žmonės darytų bet ką, kad pabandytų su juo susitikti. Iš to, ką mačiau, problema buvo tėvai, o ne vaikai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų