REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Ala Pugačiova (nuotr. SCANPIX)

Balandį viena garsiausių visų laikų Rusijos atlikėjų – Ala Pugačiova – atšventė 71-ąjį savo gimtadienį. Moteris visais laikais atrodė puikiai – tai įrodo tiek dabartinės jos nuotraukos, tiek ir iš praeities.

8

Balandį viena garsiausių visų laikų Rusijos atlikėjų – Ala Pugačiova – atšventė 71-ąjį savo gimtadienį. Moteris visais laikais atrodė puikiai – tai įrodo tiek dabartinės jos nuotraukos, tiek ir iš praeities.

REKLAMA

Neseniai dainininkės fotografas pasidalijo kadrais, darytais 1994 metais.

Nuotraukoje matoma dainininkė vilki maudymosi kostiumėlį, taip pat yra pasipuošusi prie jo priderintu švarkeliu. Kaip po nuotrauka brūkštelėjo fotografas, nuotrauka daryta Bulgarijoje, populiariame Auksinių kopų kurorte.

Komentatoriai netrukus ėmė žerti Alai pagyrimus, o ypatingą dėmesį skyrė jos lieknoms kojoms.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad atlikėja neseniai prabilo apie plastines operacijas. Užsienio žiniasklaidai Ala pasakojo, kad iš tiesų už savo puikią išvaizdą yra dėkinga genams – tai priežastis, kodėl ji atrodo šitaip pritrenkiančiai. Tiesa, ji neslepia, kad vis dėlto yra pasidariusi ir keletą smulkių patobulinimų – odos patempimų.

REKLAMA
REKLAMA

Odos patempimas jai buvo atliktas naudojant specialius organinius siūlus, vis dėlto galiausiai ji nusprendė atsisakyti net ir to, mat, anot dainininkės, tai buvo „tiesiog siaubinga“.

REKLAMA

„Tai tik lengvos operacijos. Aš turiu gerą odą, o mano geri draugai – plastikos chirurgai – tokių dalykų nė nedaro. Atlikdami vietinę nejautrą jie gali pašalinti cistą, taip pat ir kosmetines operacijas“, – pasakojo A. Pugačiova.

Tiesa, prieš 30 metų ji buvo ryžusis ir kitai operacijai. Pasirodo, kad jai buvo pašalintas auglys iš krūties. Svarbu paminėti, kad auglys buvo gerybinis.

Vis dėlto nepaisant to, kad plastinėms operacijoms yra kol kas linkusi sakyti „ne“, dainininkė labai jomis domisi, todėl ateityje neatsisako galimybės jomis pasinaudoti.

REKLAMA
REKLAMA

A. Pugačiova išgarsėjo 1970-ųjų viduryje – dėka tuomet išpopuliarėjusios dainos „Arlekino“. Bulgarų kompozitoriaus Emilo Dimitrovo dainą atlikėja pirmą sykį atliko dainų konkurso Bulgarijoje metu – tačiau jau rusų kalba ir nauja aranžuote. Sėkmė buvo stulbinanti, būtent tuomet prasidėjo jos svaiginanti solinė karjera.

Tačiau tuo metu scenoje ji buvo jau dešimtį metų: įrašai radijui, pasirodymai vaikiškoje laidoje „Budilnik“, nuolatinės gastrolės ir koncertai provincijoje, rašoma „RIA Novosti“.

Sovietinėje ir, vėliau, Rusijos estradoje Pugačiovai numatyta karalienės vieta: bet koks jos pasirodymas, interviu, pasirodymas televizijos ekranuose sukelia milžinišką ažiotažą. Pastaruosius metus atlikėja daugiau laiko praleidžia namuose su savo šeima, o į viešumą jos gyvenimas prasiskverbia daugiau per vyro Maksimo Galkino socialinius tinklus.

Kaip atlikėja A. Pugačiova pasiekė iš esmės viską, ką buvo galima pasiekti Rusijoje: dešimtys hitų, milijonai gerbėjų, vis dar nuoširdžiai laukiančių jos pasirodymų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų