REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV projektų prodiuserė bei laidų vedėja Vaida Skaisgirė atvira – praėję metai nebuvo patys lengviausi, vis dėlto kartu jie atvėrė akis į tam tikrus dalykus bei atnešė naudingų pamokų, kurias, kaip sako pati Vaida, kol kas dar mokosi priimti.

TV projektų prodiuserė bei laidų vedėja Vaida Skaisgirė atvira – praėję metai nebuvo patys lengviausi, vis dėlto kartu jie atvėrė akis į tam tikrus dalykus bei atnešė naudingų pamokų, kurias, kaip sako pati Vaida, kol kas dar mokosi priimti.

REKLAMA

Laidoje „Pasikalbėkim“ vedėjai Renatai Šakalytei-Jakovlevai Vaida atvėrė širdį ir papasakojo apie naują šeimos narį, vasaros planus, išdavė savo figūros paslaptį bei tai, kaip pavyko rasti aukso viduriuką su jau buvusiu vyru Rolandu.

Nuo 2018 metų Vaida kartu su savo komanda pradėjo projektą „Maisto kelias“, dėl kurio jau 3 metus iš eilės savo vasaras leidžia Lietuvoje. Ne išimtis bus ir šie metai. Vis dėlto kaip tiek daug su maistu dirbanti Vaida išlaiko tokias puikias kūno formas?

„Manau, kad yra labai mažai žmonių, kurie yra genetiškai apdovanoti ir yra gavę tokią dovaną, kad galėtų valgyti ką nori, ir vis tiek būti plonučiai. Aš turiu kitą dalyką – discipliną ir užsispyrimą. Niekada gyvenime nesu laikiusis dietos, bet kai tapau daugmaž sąmoningesnė mergina – gal kokioje 12 klasėje – įsiskiepijau tam tikrus savo mitybos įpročius, kurie nesikeičia jau daugelį metų, ir manau, kad jie ir yra ta mano paslaptis“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vaida tikino, kad šiuo metu ji valgo viską – neatsisako nei kaloringų sūrių, nei, pavyzdžiui, tokių patiekalų, kaip pica. Jos paslaptis yra ta, jog viso to ji valgo po labai nedaug: „Dažnai, po mažai, ir taip gali valgyti viską. Ilgainiui skrandis prisitaiko, yra neištampytas. Ir apskritai, mitybos specialistai sako, kad žmogus per vieną sykį turėtų suvalgyti tiek, kad sukramčius tą maistą gautųsi kumštukas.“

REKLAMA

R. Šakalytei-Jakovlevai Vaida papasakojo ir apie kur kas gilesnius išgyvenimus, nei mitybos taisyklės. Dar prieš karantiną žinoma moteris socialinėje erdvėje pasidalijo jautriu įrašu apie pavargusią širdį, o dabar ji paaiškino, ką tiksliai turėjo omenyje.

„Kiekvienam žmogui su kiekvienais metais ir kiekviena diena, mūsų viduje vertybės, patirtys, išgyvenimai, įvairiausi pojūčiai palieka tam tikras žymes. Mano pastarieji metai buvo pilni visokiausių išgyvenimų – ir labai gerų emocijų, ir labai sunkių, ir baimių, kurių išvis gyvenime nesu patyrusi“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Visuomet sakydavau, kad mano stiprybė yra ta, kad aš nieko nebijau. Bet turėjome tokių išbandymų šeimoje, ir su tėvų sveikata, ir pačios asmeniniu gyvenimu, kuris kurį laiką viešoje erdvėje buvo narstomas…“ – kalbėjo Vaida pridėdama, kad žmonės – ne robotai, ir galiausiai įvairūs sunkūs išgyvenimai mumyse susikaupia – būtent taip nutiko ir jai. 

V. Skaisgirė laidos metu pripažino, kad šiuo metu jai nustatyta tachikardija. Kaip aiškino pati TV laidų prodiuserė, tai – padažnėjęs širdies ritmas, jaučiamas nuolatos. Norint, kad situacija stabilizuotųsi, jai reikėtų skirti daugiau laiko sau, atrasti jogą bei gyventi harmonijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Galiu prisipažinti, kad pastarąjį laiką aš tikrai negyvenau harmonijoje. Kas yra visą laiką nekintamai harmoninga? Tai yra mano šeima, mano santykis su mano tėvais, su mano sese, sūnumi, draugais. O asmeninis gyvenimas buvo labai primenantis meksikietišką serialą, todėl, nori nenori, tave tai muša ir vėžių“, – atviravo ji.

Anot Vaidos, ji paprasčiausiai nuo visko pavargo: „Pavargau nuo to, kad nemoku paprašyti pagalbos, priimti nesėkmių – jei man kažkas nepasiseka, aš galvoju, kad taip būti tikrai negali, ir aš turiu kažkaip tai ištaisyti. Bet visiškai normalu yra ir pralaimėti ir kartais nepasiekti to, ko nori.“

Paklausta, galbūt turi receptą – kaip puikiai sutarti su buvusiu vyru – Vaida neslėpė, kad tokio įvardyti negali, nes vienos paslapties čia nėra. 

REKLAMA

„Deja, neturiu. Buvo visko – įvairių ieškojimų ir visokių bandymų atrasti, kaip nuimti tą įtampą, kai jau turi bendrauti su savo buvusiu vyru. Mūsų santykiai šiai dienai yra sukoncentruoti į vieną ir esminį dalyką – sūnaus gerovę“, – kalbėjo ji.

Anot V. Skaisgirės, dabar jos ir buvusio Rolando bendravimas yra ramus, mat jiems svarbiausia sūnaus Ato gerovė. „Kiekvienas, tikriausiai, tokioje situacijoje turi rasti sprendimą pagal savo būdą. Kadangi abu su Rolandu esame pakankamai emocingi žmonės, mums kurį laiką buvo geriau visai nebendrauti, nes du kategoriški žmonės niekuomet neras bendro vardiklio ir vienos tiesos. Geriau buvo šiek tiek ataušti. O dabar mes turime ramų, tvarkingą santykį, rūpinamės savo sūnumi“, – sakė Vaida.

REKLAMA

Tiesa, yra kai kas, už ką žinoma moteris niekuomet negalėtų savo buvusiam vyrui priekaištauti: „Rolandas yra labai geras tėtis ir dėl šito jam priekaištų tikrai niekuomet neturėjau. Jie su Atu turi savo ryšį labai stiprų, o mes su Atu turime savo – kitokį – ir tai yra normalu. Aš visuomet jų ryšį puoselėjau, nepaisant to, kad tarp mūsų buvo visokiausių situacijų. Manau, kad tai davė rezultatą.“

Tiesa, Vaida atvira – jei tokia situacija būtų įvykusi anksčiau, tokio rezultato galbūt nebūtų. „Anksčiau man galbūt taip nebūtų pavykę, bet ką labiausiai duoda tie bėgantys metai, tai tokį kategoriškumo lygėjimą. Turėti savo nuomonę ir dėl jos kovoti yra gerai, bet tu dėl to nebekovoji kaip dėl gyvybės ar mirties klausimo, o dar stengiesi išgirsti ir kitą žmogų, išgirsti ir jo žodžiuose tiesos, suprasti jį ir tai, kaip jis viską mato“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O štai visai neseniai Vaidos ir jos sūnelio Ato namus papildė ir naujas šeimos narys – šunelis, vardu Simba. Žinoma moteris pasakojo, kad kartu su sūnumi neretai prižiūrėdavo tokios pat veislės (Karaliaus Karolio spanielis) jos draugės šunį, o laikui bėgant pamatė, kad vertėtų įsigyti ir  nuosavą. „Įžvelgiau tame labai didelę naudą ir Ato asmenybės formavimuisi ir atsakomybių formavimuisi“, – sakė V. Skaisgirė.

Visą pokalbį su V. Skaisgire galite pamatyti straipsnio pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų