REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Gretos Lebedevos namai (tv3.lt fotomontažas)

Kūno rengybos trenerė bei kovotojo Aleksandro Kazakevičiaus žmona Greta Lebedeva neseniai nustebino savo socialinių tinklų sekėjus, kai viename iš savo įrašų pasidalijo įspūdingų savo namų nuotraukomis.

15

Kūno rengybos trenerė bei kovotojo Aleksandro Kazakevičiaus žmona Greta Lebedeva neseniai nustebino savo socialinių tinklų sekėjus, kai viename iš savo įrašų pasidalijo įspūdingų savo namų nuotraukomis.

REKLAMA

Vis dėlto dar daugiau susidomėjimo ir komplimentų Greta sulaukė tada, kai atvirai pasakė, jog tai – ne interjero dizainerio, o jos pačios fantazijų vaisius. Apie visa tai žinoma moteris  atvirai papasakojo naujienų portalui tv3.lt.

G. Lebedeva neslėpė, kad parodžiusi savo namus sulaukė išties daug gerbėjų pagyrimų – toks malonus dėmesys, anot kūno rengybos trenerės, nustebino ir ją pačią.

Paklausta, kur sėmėsi įkvėpimo namams, Greta atviravo, kad viskas kilo iš jų pačių su Aleksandru vizijos. „Niekur neieškojau jokių nuotraukų, jokių kopijavimų. Tiesiog kūrėme tai, kas mums patiems būtų gražu, savo svajonių namus. Žinojome pagrindinius aspektus, ko norime. Idėjos gimė palaipsniui, niekur neskubėjome, todėl ir rezultatas gan džiugina“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad šiais laikais interjero dizainerio paslaugų griebiasi vis daugiau žmonių, G. Lebedeva turėjo aiškią priežastį, kodėl jos ir Aleksandro namams jis nėra būtinas.

REKLAMA

„Tikrai sutiksiu, kad interjero dizaineriai, kaip savo srities specialistai, puikiai išmano savo darbą, žino pačias naujausias interjero tendencijas ir panašiai. Tačiau jei turi pats fantazijos, žinai kokių namų nori ir pasitiki savo vizija, kodėl gi nepamėginus jos įgyvendinti patiems? Mes viską kurdami buvome įsitikinę, kad viskas bus gerai. Gal ir ne su pačiomis naujausiomis interjero tendencijomis, bet, svarbiausia, kad mums patinka! Juk gyventi turėsime mes, o ne dizaineriai, kaimynai ar draugai!“ – kalbėjo žinoma moteris.

Vis dėlto ji pridėjo ir tai, kad nėra tikra, ar tokiu būdu – nesamdant interjero dizainerio – sutaupyti išties pavyko: „Apie tai negalvojau. Gal galvočiau, kad pigiau, nes vis tiek būčiau savo mintis ir viziją brukus dizainerei, o mokėti vis dėlto reikėtų jai. Na, bet čia tik mano nuomonė – kas būtų, jeigu būtų.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, G. Lebedeva užsiminė ir apie tai, kad po pirmagimio Eldaro gimimo apskritai pasikeitė jos požiūris į pinigus ir išlaidavimą. „Aš apskritai po sūnaus gimimo pradėjau kitaip elgtis su savo lėšomis. Pradžioje „sirgau“ mamų liga ir viską pirkau tik sūnui, na, o pradėjus įsirenginėti namus, tikrai žymiai dažniau užsuku į dekoro parduotuves. O ir šiaip, pinigėlių nebemėtau į visas puses, kaip buvo anksčiau“, – atviravo ji.

Greta pasakojo, kad visus sprendimus – nuo grindų iki lubų – derino kartu su vyru, vis dlėto šis daugiau leido mylimosios vizijai skleistis. Tiesa, nors daugeliui iš nuotraukų galėtų pasirodyti kitaip, Greta buvo atvira – iki pilnos laimės dar šiek tiek trūksta. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Galutinį variantą pamatysite truputėlį vėliau, nes viską darome palaipsniui. Dar tikrai trūksta veidrodžių, laiptų apšvietimo, taip pat norime įrengti gražų svečių kambarį, terasoje dar šį bei tą pakeisti. Na, dar fantazijos prireiks!“ – intrigavo G. Lebedeva.

Paklausta, galbūt ateityje galvoja sieti savo pomėgį su darbu, kūno rengybos trenerė atviravo, kad kol kas tokių minčių dar neturi, o tam yra paaiškinimas.

„Aš visuomet žinojau, kas man patinka, kas gražu, kas dera tarpusavy, o kas ne. Bet vėlgi,  čia skonio reikalas. Žinoma, reikia domėtis naujienomis, tendencijomis ir jomis naudotis, jei tik jos arti širdies. Tačiau savęs nematau dirbant tokį darbą. Aš labiau mėgstu atlikti darbą, o ne kažką kurti. Neturiu to cinkelio viduje. Bet kuriant savo namučius tampu pačia geriausia interjero dizainere!“ – sakė G. Lebedeva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų