REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Rokas Čepononis ir Irūna Puzaraitė-Čepononienė  (tv3.lt fotomontažas)

Atlikėja Irūna Puzaraitė-Čepononienė kartu su vyru Roku pristatė naują kūrinį, kurį skyrė išsiilgusiems vasaros.

24

Atlikėja Irūna Puzaraitė-Čepononienė kartu su vyru Roku pristatė naują kūrinį, kurį skyrė išsiilgusiems vasaros.

REKLAMA

Pora prisipažino, kad idėja sukurti dainą gimė karantino laikotarpiu.

„Mūsų naujausias kūrinys – „Kvepianti vasara“. Tai daina, kuri neša pozityvumą, lengvumą, laisvės jausmą ir gerą nuotaiką. Pati dainos idėja subrendo karantino laikotarpiu, kuomet laisvės poreikis darėsi vis didesnis ir didesnis.

Pagaliau mes vėl galime mėgautis tuo, kas kažkada mums buvo įprasta. Tegul net patys mažiausi dalykai mums teikia džiaugsmą. Pradėkim dieną su vasara kvepiančia daina! Ir kaip taisyklė, vasara prabėga greičiau nei mes to norėtume, todėl mėgaukimės ja“, – ragino įsimylėjėliai.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad tai – jau ne pirmas bendras poros kūrinys. Prieš pat Velykas jiedu pristatė debiutinę dainą. „Mūsų draugystė prasidėjo, būtent, nuo muzikos. Nuo tokios muzikos, kurią kuriame šiandien, kurią jaučiame labiausiai. Konkrečiai, ši daina yra apie galimybę. Apie tai, kai žmonės kažko laukia, visą gyvenimą pralaukia ir tik po laiko suvokia, kad toji galimybė jau praėjo“, – tąkart sakė pora.

REKLAMA
REKLAMA

Anot Irūnos ir Roko, daugelis iš mūsų laukia kokio nors ženklo, spyrio pradėti ką nors naujo, įgyvendinti seną svajonę. Vis dėlto toks ženklas pasirodo ne visiems. „Praėjus kiek laiko ir suvokus, kad antro šanso nebus, apima graužatis, gailestis, pyktis. Tiesa, nebūtina laukti ženklų, galima tiesiog daryti. Ne nuo pirmadienio, ne nuo kitos savaitės ar atėjus pavasariui, o dabar, pradėti iš karto. Būtent taip ir mums nutiko su muzika. Ilgai planavome, ilgai ruošėmės, laukėme vis geresnio ar patogesnio laiko, tačiau suvokėme, kad tai tik savęs apgaudinėjimas. Nėra geresnio laiko kažką pradėto negu dabar. Būtent apie tai ir yra ši daina“, – sakė šeima.

Bendrą jų kūrinį galite įvertinti apačioje:

Portalas tv3.lt primena, kad dainininkė su mylimuoju vestuves iškėlė 2016-ųjų birželį.  2017-ųjų liepą pora susilaukė pirmagimio sūnaus Toro, o 2019 metų rugsėjį jiems gimė dukrelė Glorija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų