REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Gerda Žemaitė

Puikiai pažįstamai „TV pagalba“ žvaigždei ir laidų vedėjai Gerdai Žemaitei šiandien – ypatinga diena. Moteris sutinka 39-ąjį gimtadienį.

40

Puikiai pažįstamai „TV pagalba“ žvaigždei ir laidų vedėjai Gerdai Žemaitei šiandien – ypatinga diena. Moteris sutinka 39-ąjį gimtadienį.

REKLAMA

G. Žemaitė sako, kad savo gimtadienių pernelyg nesureikšmina, tačiau visada malonu sulaukti nuoširdžių sveikinimų ir palinkėjimų.

„Man ši diena yra tokia apmąstymų diena. Mama pasveikina, atrodo ir ašarą nubrauki. Jautri tokia diena. Man patinka gimtadienis. Nuo pat 5 valandos ryto plūsta pasveikinimo žinutės ir skambučiai. Labai smagu. Labai smagu matyti ir žmonių reakcijas, palinkėjimus ir toliau likti tokiai nuoširdžiai. Smagu matyti, ką galvoja apie mane ir kaip gražiai atsiliepia“, – šypteli ji.

„TV pagalbos“ žvaigždė juokauja, kad sulauktas 39-asis gimtadienis jai asocijuojasi su viena labai populiaria ir gerai žinoma lietuviška daina, kuri taip ir vadinasi – „39“.

REKLAMA
REKLAMA

„Šis gimtadienis man asocijuojasi su Sauliaus Prūsaičio daina – nuo ryto ir dainuoju ją. Pagaliau galiu „legaliai“ tai daryti“, – juokiasi žinoma moteris.

REKLAMA

Sau palinkėtų dviejų dalykų

G. Žemaitė neslepia, kad ši diena ypatinga ir tuo, kad šiandien po dviejų metų pertraukos pagaliau susitiks su draugėmis. Ji priduria, kad laikysis visų karantino taisyklių – susitiks lauko kavinėje, bus 5 draugių kompanija ir laikysis visų numatytų saugumo reikalavimų.

„2 metus nebuvau nosies iš namų iškišus: iš pradžių nėštumas, tada vaiko gimimas, po to planavome su draugėmis išlėkti pasisėdėti, bet užpuolė karantinas. Šiandien su keliomis artimiausiomis draugėmis planuoju nueiti į restoraną Rotušės aikštėje.

REKLAMA
REKLAMA

Sutapimas gavosi, kad šiandien bus švenčiamas ir Kauno miesto gimtadienis. Tai labai faina ten bus. Pasisėdėsime, ištrūksiu iš namų ir rutinos truputėlį. Su šeima atšvęsiu rytoj, o šiandien galiu atsipalaiduoti“, – šypsosi ji.

Sau G. Žemaitė palinkėtų sveikatos, nes, pasak jos, tai yra didžiausias žmogaus turtas, nes gali mylėti ir būti mylimas be jokių sunkumų.

„Taip pat palinkėčiau meilės, nes jos visiems reikia ir niekada nebūna per daug“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų