REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Festivalio „Granatos“ akimirkos  (nuotr. Fotodiena.lt)

Šį trečiadienio vakarą paskelbta apie dar vieną atšauktą populiarų vasaros muzikos festivalį, „Granatos Live“.

45

Šį trečiadienio vakarą paskelbta apie dar vieną atšauktą populiarų vasaros muzikos festivalį, „Granatos Live“.

REKLAMA

Žinute apie tai socialiniuose tinkluose, oficialioje „Granatos Live“ paskyroje, pranešė festivalio organizatoriai.

„Mes turėjom vilties, turėjom ir minčių, koks kitoks galėtų būti šių metų festivalis, bet šiandien lūkesčiai virto negailestinga realybe. Deja, turime pranešti, kad festivalis „Granatos Live“ nukeliamas kitiems metams.

Labai liūdna ir keista, kad šią vasarą turėsime praleisti be „Granatų“ ir nesusitiksime Lietuvos liaudies buities muziejuje. Bet turime tikėti, kad galiausiai viskas bus gerai. Esame dėkingi festivalio atlikėjams, rėmėjams ir visiems dalyviams už palaikymą ir pozityvumo žinutes. Kitais metais festivalis bus didesnis ir geresnis, tik jo laukti reikės šiek tiek ilgiau.

Nauja „Granatos Live“ data bus paskelbta netrukus, su ja ir visa informacija dėl bilietų. Kol kas prašome šiek tiek kantrybės!

REKLAMA
REKLAMA

Mes dirbsime toliau, kad 2021-ųjų vasarą susitiktume stipresni! Būkite saugūs ir sveiki!“ – rašoma minėtame įraše.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad atšaukta jau ir daugiau festivalių, o apie dar vieną – „Karklę“ – buvo pranešta šiandienos popietę.

REKLAMA

„Mylimi „Karklės“ Draugai,

iki pat šios dienos tikėjome ir dėjome visas pastangas, kad visų MŪSŲ taip laukiama muzikos ir pramogų šventė įvyktų. Kiekvieną dieną, sulaukdavome žinučių su palaikymo žodžiais „tikime“, „palaikome“, „viskas bus gerai“ ar parama, išreikšta paprasčiausiu širdelės paspaudimu prie „Karklės“ turinio.

Viltį palaikė ne tik neįkainojama Jūsų parama, gerėjanti situacija šalyje bet ir sparčiai šylantis oras, kuris kuždėjo „Vasara jau čia pat“.Bet... šiais metais vasara bus tylesnė: „Karklė 2020“ festivalis neįvyks, jis yra perkeliamas į kitą vasarą. Neneigsime, sprendimas dėl vasarą vyksiančių masinių renginių nebuvo toks netikėtas, kaip gegužės mėnesį iškritęs sniegas, tačiau dėl to nė kiek nemažiau liūdna.

REKLAMA
REKLAMA

Galime tik pažadėti, kad kitąmet festivalis sugrįš dar geresnis, stipresnis ir kokybiškesnis – tam turime daugiau nei metus. Papildomo laiko, kuris konvertuosis į laukiamą ir mylimą muzikos fiestą.

Draugai supranta, palaiko ir būna šalia.

Neatsitiktinai JUS, „Karklės“ lankytojus, taip ir vadiname – DRAUGAIS. O dabar savo Draugų, norėtume paprašyti – kantrybės, supratimo ir vienintelio, bet paties svarbiausio – buvimo kartu. Mes, organizatoriai, būsime atviri: artimiausiu metu suteiksime išsamią informaciją dėl naujos festivalio datos, bilietų ir visko, kas aktualu kiekvienam iš mūsų. O jeigu liks neaiškumų – visuomet galite mums parašyti.Drauge įveiksim viską, o kitų metų rugpjūtį, užvertę galvas į dangų, skaičiuosim žvaigždes, šokinėsim per bangas ir SVAJONĖS MUS SUVIENYS!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų