REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Iglė Bernotaitytė (nuotr. Instagram)

Muzikinio projekto „X Faktorius“ nugalėtoja bei žinoma lietuvių dainininkė Iglė Bernotaitytė atvira – ji niekuomet stengiasi nestresuoti dėl to, ko pakeisti negali, todėl kol vieni skundėsi, kad karantino iškęsti nebegali, Iglė rado laiko užsiimti tuo, kam anksčiau laiko paprasčiausiai neužtekdavo.

13

Muzikinio projekto „X Faktorius“ nugalėtoja bei žinoma lietuvių dainininkė Iglė Bernotaitytė atvira – ji niekuomet stengiasi nestresuoti dėl to, ko pakeisti negali, todėl kol vieni skundėsi, kad karantino iškęsti nebegali, Iglė rado laiko užsiimti tuo, kam anksčiau laiko paprasčiausiai neužtekdavo.

REKLAMA

Su naujienų portalu tv3.lt Iglė pasidalijo savo atradimais bei daugiau papasakojo apie pokyčius – dabar žinoma mergina vasarą pasitinka kitokia, mat vos tik karantinas sušvelnėjo, Iglė nusirėžė ilgas kasas bei pasidarė 6-ąją tatuiruotę.

Karantino metu laikėsi plano

Iglė pasakojo, kad ištverti karantiną jai nebuvo sunku vien jau todėl, kad net ir anksčiau nemažai laiko praleisdavo namuose.

„Aišku, labai pasiilgau išeiti į miestą, atsigerti kavos, pabūti su draugais. Daug piešiau, grojome, rašėme dainų tekstus. Prisigalvojome įvairiausios veiklos, kuriai prieš karantiną skirdavau mažiau laiko“, – pasakojo dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Kol vieni per karantiną stengėsi nudirbti visus įmanomus darbus, Iglė pasakojo, kad stengėsi savęs nespausti, tačiau tai, ką norėjo, vis tiek pavyko pasiekti. 

REKLAMA

„Aš šiaip nesu gyvenime labai įsitempęs žmogus – kažkaip sugebu atsipalaiduoti ir darbo metu, ir šiaip. Su sportu nesugebėjau susidraugauti, tačiau sugebėjau numesti kelis nereikalingus kilogramus. Taip pat ir virtuvėje labai daug laiko praleidau – kepiau ne tik pyragus ir tortus, bet bandžiau ir visokius kitokius įdomius receptus“, – sakė dainininkė.

Anot Iglės, net ir karantino metu svarbiausia laikytis plano, net jei tą dieną nė nebūdavo jokių didesnių planų: „Svarbu nepabėgti iš ritmo. Stengtis nueiti ne 4 ryto miegoti, o bent jau 23 valandą ir keltis anksčiau. Tai man pavyko.“

REKLAMA
REKLAMA

Ryžosi išvaizdos pokyčiams

Kiek sušvelninus karantiną, Iglė netikėtai savo gerbėjams parodė ir kai ką naujo – ji ne tik stipriai pasitrumpino plaukus, bet ir pasidarė dar vieną, jau 6-ąją savo tatuiruotę. 

Tiesa, tiek pakeisti šukuoseną, tiek ir papuošti savo kūną dar vienu piešiniu Iglė buvo nusprendusi dar prieš karantiną. „Dėl plaukų dar reikėjo viską gerai apgalvoti – ar aš tikrai to noriu, kokios bus šukuosenų galimybės su tokiais trumpais plaukais. Bet galiausiai noras buvo didesnis už kažkokias dvejones. Ir labai džiaugiuosi savo sprendimu – viskas dabar vyksta daug patogiau ir greičiau“, – pasakojo žinoma mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dauguma merginų dažnai bijo kardinaliai pakeisti savo plaukus, o ypatingai – juos stipriai pasitrumpinti, tačiau, anot Iglės, to ir nereikėtų daryti toms, kurios nėra savo sprendimu užtikrintos.

„Man asmeniškai trumpi plaukai, ant daugumos merginų, atrodo daug tvarkingiau, gražiau ir stilingiau. Nieko nesakau apie ilgus plaukus – ilgi daugumai tinka taip pat. Tiesiog aš nesureikšminu kitų išvaizdos ir nekišu savo nereikalingos nuomonės kitiems“, – šyptelėjo ji.

Paklausta, kaip tokius pokyčius priėmė aplinkiniai, I. Bernotaitytė pabrėžė, kad jai svarbiausia jos šeimos ir draugų nuomonė. „Draugai gyrė, tėvai – vis dar šoke. O aš sakau, kam nepatinka, tas turės priprasti arba nutraukti draugystę iki tol, kol turėsiu kažkada gyvenime ilgus plaukus. Juokauju, aišku“, – šypsojosi mergina.

REKLAMA

Lygiai taip pat ilgai Iglė laukė ir tos akimirkos, kai galės pasidaryti dar vieną tatuiruotę. „Buvau ją susigalvojusi, o savo sapne gavau leidimą ją darytis. Žinau, kad keistai skamba, bet sakoma, kad sapnai gali atsakyti į tavo klausimus. Man ši tatuiruotė reiškia daug, tačiau negaliu pilnai pasakyti jos reikšmės, kaip ir visų kitų savo tatuiruočių“, – išliko paslaptinga ji.

Iglė pridėjo, jog tikslias jos tatuiruočių reikšmes žino tik artimiausi žmonės: „Kiekviena mano tatuiruotė turi reikšmę arba parodo, kažkurį gyvenimo tarpsnį, papasakoja istoriją. Kad ateityje nereikėtų šalinti.“

Į ateitį žiūri optimistiškai

Iglė, kaip ir kiti Lietuvos dainininkai, šiuo metu turėjo nutraukti koncertinę veiklą, tačiau žinoma mergina į viską stengiasi žiūrėti optimistiškai.

REKLAMA

Dainininkė pasakojo besitikinti, kad gerbėjai ją išvysti galės jau vasaros gale: „Bet nieko negaliu prižadėti – visus koncertus derina mano vadyba. Daug koncertų persikėlė į rugsėjį.“

Tiesa, mergina šiuo metu turi ir kitokios veiklos. Nepaisant to, kad šiuo metu savo kurtų marškinėlių veiklą yra sustabdžiusi, merginos vis dar gali į ją kreiptis su pageidavimais.

„Šia veiklą esu sustabdžiusi, bet yra panelių, kurios parašo privačią žinutę ir susikuriame savo individualų dizainą“, – pasakojo I. Bernotaitytė.

Paklausta, ar karantinas stipriai sujaukė jos pavasario ir vasaros planus, Iglė šypteli: „Nesujaukė – niekada nestresuoju dėl to, ko negaliu pakeisti. Matyt likimas davė visus savo planus, norus ir tikslus apgalvoti gerai iš naujo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau ji kartu su mylimuoju Tadu Juodsnukiu mėgdavo keliones, dažnai dalindavosi kadrais iš įvairiausių pasaulio kraštų. Vis dėlto karantinas kiek pakoregavo ir tai.

„Džiaugiamės, kad Lietuva turi pajūrį, miškų, ežerų ir nuostabių miestų, kuriuos lankysime. Dėl veiklos nereikia sukti galvos – vasara vis tiek bus nuostabi vien jau dėl gero oro“, – kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų