REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Muzikiniame projekte „Kelias į žvaigždes 3“ išgarsėjęs ir jį laimėjęs atlikėjas Anatolijus Oleinikas naujienų portalui tv3.lt atvirai  papasakojo apie išleistus laimėtus pinigus, atsikratytas priklausomybes, pasirodymus bei šeimyninį gyvenimą.

Muzikiniame projekte „Kelias į žvaigždes 3“ išgarsėjęs ir jį laimėjęs atlikėjas Anatolijus Oleinikas naujienų portalui tv3.lt atvirai  papasakojo apie išleistus laimėtus pinigus, atsikratytas priklausomybes, pasirodymus bei šeimyninį gyvenimą.

REKLAMA

Įdomu tai, jog anot atlikėjo, nors dabartinis laikotarpis yra kupinas išbandymų, bet kartu tai ir geriausias dalykas, kuris galėjo nutikti šiemet. Vyras net ir karantino metu sugeba kurti dainas, rengti virtualius pasirodymus bei džiuginti savo klausytojus bei gerbėjus. 

Gyvenimas po laimėjimo

Anatolijus po minėto muzikinio projekto įsiminė daugeliui. Nuoširdi šypsena, skambios dainos ir nuostabus balsas sužavėjo publiką dar 2007-aisiais, todėl neverta stebėtis, kad būtent jis jį ir laimėjo. 

Vyras pripažino, kad po laimėjimo viskas pasikeitė: „Po laimėjimo tapau populiarus, turtingas, su daina-šlageriu kišenėje. Po laimėjimo tapau pasitikintis savimi, žmonės sekė žvilgsniu gatvėje bei visi kalbino. Ženkliai padaugėjo koncertų, pakilo honorarų kainos, skambinėjo nuolatos spauda ir kvietė filmuotis į laidas. Žmonės netgi žiūrėdavo į pirkinių vežimėlį, ką perku parduotuvėje. Susipažinau su daugybe Lietuvos televizijos ir muzikos prodiuserių. Apvažiavau didžiąją dalį Vilniaus įrašų studijų. Žodžiu, mane tampė visi ir visur.“

REKLAMA
REKLAMA

Po sėkmės muzikiniame projekte, jis pasiryžo dalyvauti ir dar viename, kuriame taip pat iškovojo pergalę.

„Ar dalyvaučiau tokiame projekte dar kartą, sunku dabar pasakyti... Pastaruosius 10 metų sakiau, kad jau nedalyvausiu niekada. Buvau persisotinęs šou. Ilgą laiką po jo „atsistatinėjau“. Apie metus laiko mokiausi gyventi iš naujo. Bet visgi sudalyvavau šou „Chorų karai“ ir „Mes vieno kraujo“. Pastarąjį vėlgi laimėjau. Čia šiek tiek subyrėjo mano įsitikinimai. Aišku, tai labai skirtingi šou, bet nemaniau, kad galima laimėti du šou iš eilės, bet klydau! Taigi dabar dar pagalvočiau, ar dalyvauti dar tokiame šou, ar ne, nes apsiprendimas jau „50 ant 50“. Turbūt, kad priklausytų nuo daugumos aplinkybių bei nuotaikos“, – pasakojo Anatolijus.

REKLAMA

Laimėjo 100 tūkst. litų ir nusipirko butą Turkijoje

Tiesa, „Kelias į žvaigždes 3“ projekto dėka jis ne tik tapo populiarus, bet savo banko sąskaitą papildė ir 100 tūkst. litų. Šie laimėti pinigai buvo it vertinga pamoka. Dabar jis įgavo gyvenimo patirties ir darytų daug dalykų visai kitaip.

„Laimėtus pinigus galėjau ir gudriau kuruoti. Dabar, be abejo, būčiau viską skirstęs kitaip, ar beveik kitaip, bet... Tai buvo mano pirmasis pinigų testas, kaip aš jį vadinu. Daug iš to išmokau. 10000 litų paaukojau Druskininkų cerkvei – „Visų liūdinčiųjų džiaugsmas“. Mano šeima labai religinga, todėl didžiąją vaikystės dalį praleidau ten patarnaudamas ir giedodamas chore. Didžiąją dalį kitų pinigų išleidau aparatūrai ir įrašų studijos įsirengimui. Taip pat butui Turkijoje. O likusius pinigėlius su malonumu leidau sau ir dėl savęs. Drabužiams, maistui, kelionėms ir pramogoms“, – prisiminė atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Jis prisipažino, kad dabar mieliau būtų įsigijęs būtą Vilniuje, o ne Turkijoje: „Dabar jau nieko nepakeisi. Yra, kaip yra. Tikriausiai vietoje buto Turkijoje, pirkčiau butą Vilniuje. Vietoje įrašų studijos ir krūvos aparatūros, bučiau pirkęs tik svarbiausius elementus, ir geriau pasamdyčiau kitą profesionalią įrašų studiją, kuri man gamintų mano muziką. Kai turi daug pinigų, tuomet aplinkui atsiranda ir daug gerų draugų, o su jais – daug kvailų išlaidų. Bet yra, kaip yra.“

Atsisakytos priklausomybės

Anatolijus prabilo ir apie karantiną, kuris, anot jo, pakeitė jo paties gyvenimą tik į gerą.

„Iš dalies mažai kas pasikeitė, o iš dalies – viskas. Visos dienos tapo vienodos, skirtumas tarp pirmadienio ir šeštadienio išnyko. Vis tiek gyvenimas sode turi savo grožio ir palaimos. Pjaunu veją, krapštomės sode, prižiūrime šiltnamio augintinius. Jei ankščiau dalį dienos dar bendraudavau su išoriniu pasauliu, keliavau po Lietuvą darbo ar asmeniniais reikalais, tai šiuo metu visas gyvenimas ir pagrindinis dėmesys namuose ir internete. Nuolatinis socialinių tinklų stebėjimas, daug stebime ir mokomės internete per įvairiausius mokymus. Dažniau pasiimu išilginę fleitą, pianiną, saksofoną ir gitarą į rankas. Teko pasimokinti sujunginėti laidus ir pultus, kad sumiksuoti garsą ir vaizdą, teko pasinagrinėti apie kameras ir jų veikimą bei naujas programas“, – pasakojo atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, dar prieš pat karantiną, jis atsisakė vieno žalingo įpročio: „Prieš pat karantiną mečiau rūkyti ir iki šiol sėkmingai laikausi. Jau beveik savaitė, kaip mečiau gerti kavą, kurią  pakeitė arbata. Nuolatos rašau eiles. Kartais po eilutę, kartais – po kelis stulpelius, galvoje nuolatos skamba nauja muziką, nuolat kuriu. Laukia apie 5-7 naujos dainos. Bendrauju ir bendradarbiauju su kolegomis iš Lietuvos ir Anglijos. Gyvai transliavau klasikinės muzikos koncertą per Atvelykį iš Druskininkų Šv. Mergelės Marijos Škaplierinės bažnyčios. Beveik kiekvieną savaitgalį gyvai transliuoju internetu savo sveikinimų koncertus, juos dariau ir Velykų ir Mamos dienos progomis.“

REKLAMA

Anatolijaus šeimos virtualus realybės šou

Dar viena veikla, kuria Anatolijus kartu su žmona ėmė užsiimti per karantiną – jų šeimos realybės šou.

„Su žmona darome socialinį eksperimentą – realybės šou. Tiesiogiai transliuojame iš savo namų „YouTube“ kanale „NeTobuliTv“. Čia viskas tikra: be grimo, be scenarijaus, be pagražinimų, nes šiuo metu internete per daug dirbtinio netikrumo. Būnam tokie, kokie esame. Bendraujame su žiūrovais įvairiausiomis temomis, vykdome jų užduotis, kurias galima parašyti komentaruose, juokiamės, pykstame, žaidžiame, grojame, perduodame sveikinimus ir panašiai. Taip pat, po truputėlį, remontuojame savo namus, kad jaustųsi kažkoks pasikeitimas ekrane. Labai daug tenka kovoti su technika ir kameromis, kompiuteriais, bet po truputėlį. Šiuo metu sustabdėme transliavimą – sprendžiame techninius klausimus, bet, manau, jau labai greitai tęsime toliau“, – kalbėjo vyras.

REKLAMA

Tęsdamas mintį apie pandemiją ir jos atneštus pasikeitimus, jis tikino, kad į viską nežiūri negatyviai, stengiasi atrasti kuo daugiau optimizmo: „Nežiūrint į tai, kad visiškai likome be pajamų, manau, kad karantinas yra geriausia, kas nutiko šiais metais. Dėl to aš pradėjau transliacijas, išmokau technologijų, kaip tai daryti, aktyviai bendradarbiauju su muzikantais ir įrašinėju dainas, tiek coverius, tiek kuriu naujas.  Rašau tekstus, kurie ankščiau buvo tik idėjomis, geriau groju gitara, nes dažniau paimu į rankas savo instrumentus.  Mečiau rūkyti, atradau, kad man labai smagu bendrauti su žmonėmis gyvai per transliacijas ir jiems smagu manęs klausytis. Netgi atsirado šaunuolių, kurie pasisiūlė paremti pinigėliais mano veiklą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kviečiame pasiklausyti Anatolijaus oficialaus „YouTube“ kanalo pasirodymo:

Pašnekovas atskleidė, kad vis dėlto jam yra neramu, kada jis vėl galės vykdyti savo veiklą ir gauti pajamų: „Nors esu dirbu savo įmonėje, kuri užsiima renginiais, ir visada išlaikiau save, tačiau šiuo metu, jau du mėnesius, pajamų visiškai negaunu. Laikotarpis yra tikras išbandymas, bet baisiausia yra tai, kad yra visiškai nežinoma, kada galėsiu ir vėl grįžti į savo įprastinį veiklos ritmą. O santaupos jau baiginėjasi. Didžiausią liūdesį kelia tai, kad matau žmonių neigiamas reakcijas ir komentarus po straipsniais apie atlikėjus bei kitus kultūros atstovus, nors mes atsišaukiame ir būname pirmieji, kurie dalyvauja ir palaiko socialines ir labdaros iniciatyvas. O dabar net viešai pasiguost negali, kad tau yra negerai ir nelengva.“

REKLAMA

Prabilo apie šeimą

Anatolijus neslėpė, kad dabar jam labai trūkstą šiltų apkabinimų bei laiko su artimaisiais: „Labiausiai pasiilgau sutikus žmogų be baimės ištiesti ir paspausti jam ranką. Nusišypsoti žmogui ir pamatyti jo šypseną veide. Apkabinti ir pabučiuoti savo tėvus. Susirinkti prie šventinio stalo su savo giminaičiais. Mamos dienos proga pabučiuoti ir įteikti mamai gyvų, o ne skaitmeninių gėlių. Pasiilgau betarpiško bendravimo su artimiausiais draugai. Pasiilgau koncertų ir žmonių atsipalaidavusių, degančiomis akimis, kurie dainuoja kartu su manimi.“

Tiesa, nors kitų šeimos narių pasiilgo, Anatolijus neslėpė šiuo metu itin besidžiaugiantis savo vedybiniu gyvenimu.

REKLAMA

„Šeimyninis gyvenimas sekasi puikiai, dievinu savo žmoną Ingą, mums be galo gera vienas šalia kito. Mėgaujamės kiekviena akimirka. Jau apie 10 metų esame drauge ir praktiškai visą laiką praleidome 24 val. per parą. Ištisus metus esame šalia. Dviese dirbam, dviese ilsimės, dviese dalyvaujame TV šou, dviese prižiūrime namus, dviese prižiūrime sodelį. Visada esame šalia. Pagalvojame ir apie vaikus. Dabar laukiame patogesnio momento. Inga man yra ir mylimoji, ir tuo pat metu geriausia draugė. Tai yra mano idealios santuokos vizija“, – dėstė Anatolijus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų