REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šokėjas Deividas Meškauskas ir aktorė Ineta Stasiulytė neslepia, kad karantinas tikrai kiek pakeitė gyvenimą, tačiau abu linkę į tai žiūrėti pozityviai. 

Šokėjas Deividas Meškauskas ir aktorė Ineta Stasiulytė neslepia, kad karantinas tikrai kiek pakeitė gyvenimą, tačiau abu linkę į tai žiūrėti pozityviai. 

REKLAMA

Fotografei Akvilei Razauskienei ir jos vyrui Tomui pora atsivėrė apie savo išgyvenimus, paskeitusią rutiną bei papasakojo apie planus, kuriuos vis dėlto teks atšaukti.

I. Stasiulytė vaizdo įraše pasakojo, jog buvo suplanuota daugybė įvairių renginių, Vaigauskų koncertai, spektaklio „Testas“ premjeriniai spektakliai.

„Bet, kadangi, viskas taip nurimo, labai daug dalykų sustojo. Ir man viską pakeitė televizija. Ačiū Dievui! Nes televizijoje viską galima padaryti per atstumą – net kojos iš namų gali neiškelti, gali viską padaryti. Teko pačiai išmokti nusigrimuoti Džildą, nes iki šiol tai darydavo mūsų Džildos krikštamotė. Visą laiką viena grimerė grimavo Džildą, o kita – Orestą. Tai Orestas vis dar grimuojasi su grimere kaukėmis apsibarikadavę, o aš kažkaip viena pati pasimaliavoju“, – linksmas laidos „#Iš Namų“ detales, kur įkūnija Džildą Vaigauskienę, atskleidė Ineta.

Ir nors žinoma moteris mato ir gerų dalykų, ji neslepia – abu su vyru jiedu nori, kad viskas kuo greičiau grįžtų į senas vėžias. Tiesa, laikas su šeima taip pat porai labai svarbus, o tuo ypatingai džiaugiasi jų mažoji dukrelė Frėja.

REKLAMA
REKLAMA

„Turime su Deividu įtarimą, kad šitas koronavirusas buvo išrastas būtent Frėjos užsakymu. Tam, kad tėtė ir mama būtų namuose. Daug laiko praleistų, nes iki tol mūsų rutina būdavo panaši į tokį pakaitinį buvimą, kai realiai labai retai susitinkame“, – atviravo ji.

REKLAMA

Anot aktorės, darbai ją ir Deividą buvo įtraukę į savotišką maratoną. Laisvų savaitgalių beveik nebebuvo, o apie laiką kartų tekdavo galvoti nebent mėnesiu į priekį: „Buvome labai stipriai į darbus įsisukę, tai šita korona yra geras daiktas. Ir tas karantinas yra pasaka. Nes jeigu jo nebūtų, aš manau, kad prisimąstyčiau veiklos dar daugiau, negu prieš tai turėjau (juokiasi).“

Pasikeitė ir D. Meškausko planai, vis dėlto jam labiausiai gaila dėl jų pačių šeimos atkeltos šventės.

„Turbūt labiausiai gaila, kad šiemet nepavyks pakrikštyti mūsų dukrelės. Taip pat negrįš ir krikšto tėtis, tai yra mano brolis, kuris šiuo metu yra Sidnėjuje. Na ir kitas, be abejo, svarbus dalykas, yra jaunavedžiai. Kiekvieną pavasarį, kiekvieną vasarą aš jų turiu tikrai pakankamai daug. Man su jais labai patinka šokti, mokyti, naujos pažintys. Bet aš neprarandu vilčių ir manau, kad kitąmet turėsiu jų dvigubai“, – pasakojo Deividas.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto nepaisant to, į šį laikotarpį jis taip pat žiūri pozityviai bei laukia ateities darbų: „Daug kas kalba, kad dabar sunkiai čia visi grįš į vėžias, daug kam pasikeis planai, bet aš kažkaip tikiu, kad visi palaipsniui, ramiai, tikrai grįš į savo vėžias. Pavyzdžiui, aš tikrai tikiu, kad mano mokiniai sugrįš. Tikiu, kad neįvykę spektakliai ir neįvykę renginiai įvyks. Jaunavedžiai praktiškai visi savo vestuvių datas perkėlė į kitą vasarą, tai aš streso neturiu ir visiems noriu palinkėti nestresuoti. Tikrai tikiu, kad viskas grįš palaipsniui į savo vėžias.“

Visą D. Meškausko ir I. Stasiulytės pasakojimą fotografei A. Razauskienei pamatysite peržiūrėję vaizdo įrašą teksto pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų