REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinė vedėjų pora – Orestas ir Džilda Vaigauskai – visai neseniai laidoje „#IšNamų“ nusprendė pasiteirauti, kaip gyvena žinomumu jiems nė kiek nenusileidžianti dainininkė Vitalija Katunskytė.

Legendinė vedėjų pora – Orestas ir Džilda Vaigauskai – visai neseniai laidoje „#IšNamų“ nusprendė pasiteirauti, kaip gyvena žinomumu jiems nė kiek nenusileidžianti dainininkė Vitalija Katunskytė.

REKLAMA

Pasirodo, kad dainavimas – ne vienintelis žinomos moters talentas.

Vaigauskams V. Katunskytė atskleidė, kad karantiną ji vadina priverstinėmis atostogomis, o kad būtų nors kiek linksmiau, jas nusprendė praleisti savo kaime – čia žinoma dainininkė ilsisi.

O netrukus laidos vedėjams ji atskleidė ir dar vieną netikėtą faktą apie save. Džildai paklausus, koks yra Vitalijos mylimiausias desertas, ši nustebino pranešdama, jog tai – silkė!

„Aš labai mėgstu silkę – pasidarau savo receptu, išsiverdu bulves su lupyna ir karantinas man visai nebaisus. Svarbiausia, kad silkės šaldytuve būtų, dar bulvę vieną kitą, su svogūniukais, su baziliku“, – trumpai savo receptu pasidalijo visuomet besišypsanti Vitalija.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad žinoma dainininkė karantino laikosi labai griežtai, o neseniai ji buvo pasakojusi, kad kai kas ją vis dėlto neramina. Dainininkė  įsitikinusi, kad dėl tokio sumažėjusio aktyvumo ne vienas susidursime ir su papildomų kilogramų bėdomis.

REKLAMA

„Niekur neinu – o jei reikalas yra, turiu, kas man į namus pristato maisto. Manau, kad mes visi dabar nutuksime. Ėmiau jau erzintis – buvo taip gerai, buvau atsikračiusi kelių kilogramų, nes per savaitgalius – nuo ketvirtadienio iki sekmadienio – nemažai koncertuodavau. Buvo judesys, prakaitas, o dabar nėra ką veikti. Pasėdi ant fotelio, pažiūri televizorių, virtuvėje pasidarai valgyti. Tačiau ir į maistą stengiuosi žiūrėti protingai, bet ko nevalgyti. Tikrai visai nejuokinga, juk visą gyvenimą buvau linkusi į nutukimą, kovoju su vėjo malūnais“, – šyptelėjo ji. 

REKLAMA
REKLAMA

Ne ką mažiau žinomą moterį neramina ir finansai – jų sankaupos senka kasdien: „Akys didelės – kadangi dirbu pagal individualią veiklą, visi koncertai nuimti, resursai po truputį senka. Negyvenu su lyg ta diena, kažkiek turiu, bet tai tą reikia pasikeisti, paremontuoti, visi buitiniai dalykai, o juk tam ir dirbi, kad pinigus kažkam panaudotum. Tai dabar ir galvoju – kaip čia dabar bus, kiek čia iš tų atsargų galima bus gyventi?“

Ir nors, anot Vitalijos, dabar blogai visam pasauliui, vienintelis jos noras, kad tik nebūtų dar blogiau: „Įsivaizduokit, jei kokius 3 mėnesius mes niekas nedirbame? Juk tai – baisu. Iš ko reikės gyventi? Juk ne mafijozai esame, nėra tų pinigų, iš kurių gyventi. O ir šiaip liūdna – kai yra darbas, yra ir judesys, užsiėmimas. O dabar esi izoliuotas, bijai nosį iškišti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pokalbį su naujienų portalo tv3.lt Vitalija pabaigė gražiu palinkėjimu: „Visai tautai noriu palinkėti, kad būtų supratingi, žmogiški, tolerantiški, gerbtų vienas kitą, nedarytų kažkokių nesąmonių, nes tai – pakankamai rimtas dalykas. Ištvermės, stiprybės ir laukime, tikėkimės, kad viskas stos į savo vėžes, galėsime dirbti ir džiaugtis gyvenimu.“

Epizodą su V. Katunskyte pamatysite peržiūrėję šį vaizdo įrašą, o laida #IšNamų“ prie televizoriaus ekranų jus kviečia kiekvieną pirmadienį 19:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų