REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Renata Gaidan (tv3.lt fotomontažas)

Renata Gaidan žinoma ne tik dėl savo muzikinės veiklos, bet ir dėl savo darbų grožio pasaulyje. Tiesa, kaip sako pati, teko išbandyti save kone visose grožio specialistų sferose, kol galiausiai rado tai, kas jai sekasi geriausiai, o dabar dar ir padeda norint greit pakeisti įvaizdį scenoje.

17

Renata Gaidan žinoma ne tik dėl savo muzikinės veiklos, bet ir dėl savo darbų grožio pasaulyje. Tiesa, kaip sako pati, teko išbandyti save kone visose grožio specialistų sferose, kol galiausiai rado tai, kas jai sekasi geriausiai, o dabar dar ir padeda norint greit pakeisti įvaizdį scenoje.

REKLAMA

Ir pačios Renatos nepastebėti būtų sunku. Už savo it nulietas kūno formas ji dėkinga geriems genams, tačiau ne tik jos traukia akį – moters kūną puošia nesuskaičiuojamas kiekis ryškių tatuiruočių.

Prireikė nemažai laiko, kol rado svajonių darbą

R. Gaidan Lietuvos pramogų pasaulyje žinoma ne tik kai grupės „Panteros“ narė, bet ir kaip plaukų priauginimo specialistė, kuri papuošė ne vieną žinomą moterį. Ir nors dabar šios dvi veiklos viena kitą papildo, kelias iki to buvo nelengvas.

„Pavyzdžiui, galiu keisti savo ir kolegės plaukų stilių kada tik to norime, todėl tai darome gana dažnai“, – kalbėdama, kaip plaukų priauginimo procedūra pasitarnauja scenai sakė Renata.

REKLAMA
REKLAMA

Renata grožio srityje sukasi jau daugiau, nei 10 metų, o kaip prisimena pati, viskas prasidėjo 2008 metais. „Mano kelias prasidėjo nuo nagų priauginimo. Po kiek laiko šios veiklos teko atsisakyti, nes išsivystė alergija dulkėms. Tada pabaigiau blakstienų priauginimo kursus, bet labai greitai supratau, kad tai – ne man. Šis darbas yra labai kruopštus, reikalaujantis daug kantrybės“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Iškart po to sekė kosmetologija, ir nors iš pradžių Renata pagalvojo, kad būtent čia atrado save, netrukus nuomonę pakeitė. Anot R. Gaidan, tai neatitiko jos būdo – viskas buvo pernelyg ramu. 

Galiausiai ji nusprendė išbandyti ir vizažistės duoną: „Kadangi labai dažnai kartu su makiažais moterys norėjo ir šukuosenų, pagalvojau, kad butų visai gerai išmokti ir tą amatą. Taip aš atsidūriau kirpėjų kursuose. Vienu momentu buvau „visų galų meistrė“. Greitai supratau, kad tai nėra gerai, nes visko puikiai daryti negali.“

Renata suprato, kad kai kurios sritys jai kelia stresą arba jomis užsiimdama ji jaučiasi ne iki galo patenkinta. Tokiu būdu ji atsisakė kosmetologijos, vyrų kirpimų, netrukus – ir makiažų bei šukuosenų, nes būtent tai, anot dainininkės, jai kėlė didžiausią stresą.

REKLAMA
REKLAMA

„Ir vualia! Plaukų priauginimas – čia esu kaip žuvis vandenyje. Plaukų priauginimas nėra monotoniškas darbas, o tai man labai patinka. Tai – kur kas sudėtingesnis procesas, nei gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio: tai logiškas mąstymas, koloristika bei kirpimo ypatumai. Tai meniškas žvilgsnis – tai aš“,– džiaugėsi žinoma moteris.

Anot Renatos, pastaruosius metus ši procedūra tapo itin populiari ir vis dar daro didelius žingsnius į priekį, todėl ji ir pati stengiasi neatsilikti, nuolat domėtis naujienomis. 

„Galiu drąsiai sakyti, kad man labai pasisekė – dirbu mylimą darbą. Kai sako: „surask mėgstamą darbą ir tau nereikės dirbti“, esu įsitikinusi, kad aš jį suradau. Darau tai, kas man patinka. Nors dirbu po 12, o kartais ir po 14 valandų per parą su viena išeigine, esu laiminga. Aišku, kelias iki to buvo gana ilgas. Teko pereiti visą grožio paslaugų spektrą, kad save atrasčiau“, – pridėjo R. Gaidan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tatuiruočių skaičių jau pametė

Pažvelgus į dainininkę nesunku suprasti, kad ji grožio naujienomis tikrai domisi, o sportas jai – būtinybė.

Vis dėlto kitų moterų pavydui, Renata gali džiaugtis gerais genais. „Dėl kūno formų turiu padėkoti savo genams. Niekada nesilaikiau jokių dietų. Visada valgiau kiek noriu, kada noriu ir ką noriu“, – sakė ji.

Tiesa, tai nereiškia, kad ji tai ir daro – žinoma moteris užsiminė, kad jau kurį laiką sportas ir teisinga mityba yra neatsiejama jos gyvenimo dalis.

„Prieš 5 metus teko susipažinti su viena nuostabia pora. Jie – fitneso sportininkai, konkurso „FitModels“ organizatoriai. Iš jų sužinojau apie sveiką mitybą, kada ir ką geriau valgyti, ko išvis atsisakyti. Pradėjau domėtis sportu. Būdama 30-ties sudalyvavau minėtame konkurse, užėmiau 4 vietą“, – prisiminimais dalijosi ji.

REKLAMA

F. Gaidan sporto salėje dabar lankosi 3 kartus per savaitę ir renkasi tik jėgos treniruotes. Kaip sakė pati, aerobikos ir panašios treniruotės jos nedomina, o sporto metu taisyklingą jos darbą prižiūri treneris.

Paklausta, kokį pagrindinį patarimą duotų moterims, kurios svajoja per karantiną dar spėti patobulinti savo kūno formas, Renata nedaugdžodžiavo: „Patarčiau visiškai atsisakyti cukraus, miltinių produktų bei alkoholio.“

Pastaruoju metu vis daugiu moterų ryžtasi ir įvairioms injekcijoms ar kitoms grožio procedūroms. Renata neslėpė, kad ir pati tam kartais ryžtasi, vis dėlto tik tada, kai pasikonsultuoja su specialistais.

REKLAMA

„Turiu nuostabią kosmetologę, kuri man visada nuoširdžiai pataria ir pakonsultuoja dėl reikiamų procedūrų.  Du kartus į metus būtinai pasidarau biorevitalizaciją – tai gilus odos drėkinimas iš vidaus. Neslėpsiu, kad kartas nuo karto pasidarau ir agresyvesnes procedūras“, – sakė ji.

Renatą užkalbinus apie tatuiruotes, žinoma moteris neslėpė – jas ji dievina. „Atsakymo į klausimą, kiek pas mane tatuiruočių, nėra. Ištatuiruota apie 40 proc. mano viso kūno – nugara, rankos, kojos. Kiekviena tatuiruotė man kažką reiškia, primena tam tikrą gyvenimo etapą“, – atviravo ji.

O štai pirmąją savo tatuiruotę žinoma moteris pasidarė būdama vos 16 metų. „Tai buvo nedidelis drakoniukas. Manau, kad tai buvo tam tikras paaugliškas maištas, būdas save išreikšti. Drakonas tapo ženklu, įamžinusi mano perėjimą į suaugusiųjų gyvenimą“, – šyptelėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų