REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Tom Parker Bowles ir karališkoji šeima (nuotr. SCANPIX)

Kai jau atrodo, kad apie karakiškąją šeimą žinome viską, ji ir vėl sugeba nustebinti. Pavyzdžiui, ar kada esate girdėję apie tai, kad princai Harry ir Williamas turi įbrolį ir įseserę?

3

Kai jau atrodo, kad apie karakiškąją šeimą žinome viską, ji ir vėl sugeba nustebinti. Pavyzdžiui, ar kada esate girdėję apie tai, kad princai Harry ir Williamas turi įbrolį ir įseserę?

REKLAMA

Tiesa, net ir užsienio žiniasklaidoje apie Tomą ir Laurą Parker Bowlesus rašoma ne itin daug…

Tai – antrosios princo Charleso žmonos, Camillos Parker Bowles vaikai. O kai princas Charlesas ją vedė, ji ir jos sūnus bei dukra taip pat tavo karališkosios šeimos dalimi. 

Prieš susituokdama su princu, Camilla buvo ištekėjusi už kito vyro, Andrew Parker Bowleso, su kuriuo susilaukė dviejų vaikų – Tomo ir Lauros. 

Šiuo metu Tomui yra 45 metai, ir jis yra parašęs netgi 7 receptų knygas. Taip pat kaip maisto skilties redaktorius jis yra dirbęs „Esquire“, todėl yra laikomas tikru profesionalu. Taip pat jis yra pasirodęs ir daugybėje su maistu susijusių šou, pavyzdžiui, „The Restaurant Spy“. 

REKLAMA
REKLAMA

Tomas yra vedęs – jo žmona Sara Buys dirba mados redaktore, o taip pat jie augina du vaikučius. 

Vis dėlto nors princas Charlesas yra oficialiai laikomas jo patėviu, pats Tomas nei savęs, nei sesers Lauros prie karališkosios šeimos nepriskiria. „Tiesą sakant, mes nesame jos dalimi. Mano mama ištekėjo už princo, ji – tos šeimos dalis. Mes tiesiog jos vaikai, jos pusėje“, – sakė jis laidoje „Good Morning Britain“.

REKLAMA

Tiesa, nepaisant to, jis yra pastebimas visuose svarbiausiuose karališkosios šeimos renginiuose. Pavyzdžiui, jis lankėsi princo Harry ir Meghan Markle vestuvėse. O princas Harry ir Williamas dalyvavo ir jo bei Saros tuoktuvėse.

O remiantis „The Express“, Charlesas, kai taps karaliumi, Tomui ir Laurai gali netgi suteikti karališkus titulus. 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad princas Charlesas ir jo žmona Camilla neseniai atšventė 15-ąsias vestuvių metines, o šiltus jausmus pora vienas kitam pajuto būdami dar penkiasdešimtmečiais. Abu tuo metu neseniai buvo išsiskyrę.

Jiedu susituokė Windsor pilyje, 2005 metais. Juos įamžinęs fotografas Arthuras Edwardas neslėpė: „Nuo pat pradžios buvo akivaizdu, kad Camilla princą darė nepaprastai laimingu. Jie visuomet juokdavosi ir mėgaudavosi vienas kito kompanija. Jiedu dera be galo harmoningai, o jų humoro jausmai – nuostabūs“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų