REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Eglės Straleckaitės šeimos pokerio vakaras (tv3.lt fotomontažas)

Žinoma šokėja bei šokių mokytoja Eglė Straleckaitė neslepia – paskelbtas karantinas išties privertė ją sustoti, pailsėti nuo darbų ir daugiau laiko praleisti namuose. Vis dėlto kitaip, nei dauguma, šokėja tikrai neliūdi, o visai neseniai su savo socialinių tinklų sekėjais pasidalijo ir linksma pramoga.

7

Žinoma šokėja bei šokių mokytoja Eglė Straleckaitė neslepia – paskelbtas karantinas išties privertė ją sustoti, pailsėti nuo darbų ir daugiau laiko praleisti namuose. Vis dėlto kitaip, nei dauguma, šokėja tikrai neliūdi, o visai neseniai su savo socialinių tinklų sekėjais pasidalijo ir linksma pramoga.

REKLAMA

Pasirodo, kad į tokią netikėtą avantiūrą žinoma moteris įtraukė visą savo šeimą.

Paklausta, kaip sekėsi išgyventi pirmąsias karantino savaites, E. Straleckaitė neslėpė šypsenos. Tiesa, yra ir kai kas, kas šokėją neramina.

„Labai baisu dėl ekonominės situacijos – tai labai neramina. Mano darbas yra iš tų, kur kiek dirbsi, tiek ir uždirbsi, dėl to labai neramu. Kitavertus, nuo visko buvau labai pervargusi ir apie tokį pasibuvimą namuose galėjau tik pasvajoti. Apskritai esu labai veiklus žmogus, todėl net jei ir atostogauju, neguliu, nesėdžiu namuose, kažkur keliauju, kažką darau, vykstu kažko apžiūrėti – nesvarbu, ar Lietuvoje, ar užsienyje. Tikrai nesu sėsli. O šis laikas privertė pabūti namuose ir man tai be galo patinka“, – savo mintimis dalijosi ji.

Eglė pridėjo, kad per šį laiką spėjo jau labai daug nuveikti, o ir tai, kad namuose praleidžia daugiau laiko, jai itin patinka. 

REKLAMA
REKLAMA

„Iš tiesų, jau pertvarkiau ir perstumdžiau baldus tiek svetainėje, tiek Vakarytės (E. Straleckaitės dukrelė, – red. past.) kambaryje, daug apsitvarkiau. Taip pat netgi spėjau pasiuvinėti – savo ir Vakarytės keletą drabužių pakeičiau, apsiuvinėjau gėlytėmis ir karoliukais. Perskaičiau jau keletą knygų, pažiūrėjau įvairiausių filmų. Tai – nerealus laikas sau ir aš labai juo džiaugiuosi“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Kad nenuobodžiautų ir kiti šeimos nariai, o kasdienybė būtų dar linksmesnė, savaitgalį Eglė sugalvojo ir linksmą pramogą – prabangų pokerio vakarą namuose. Šokėja pasakojo, kad vakaras praėjo be galo smagiai, buvo gausu juoko – ir bežaidžiant, ir išvydus itin pasipuošusius kitus šeimos narius. 

„Karantinuojamės kartu su tėveliais – kartu negyvename, bet esame kaimynai už sienos. Dėl to labai smagu kartu leisti laiką, nes visiškas atsiribojimas būtų nepavykęs. Vieną dieną užėjau pas mamą, žiūriu į mus abi ir matau – abi su chalatais, susuktais kuodukais, abi nesidažiusios… Pažiūrėjau ir sakau: „Mama, šiandien pasidažykime, tegul vyrai apsirengia kostiumus, mes – vakarines sukneles, ir einame pažaisti pas mus pokerį su taure vyno ir skanumynais!“ – linksma patirtimi dalijosi Eglė.

REKLAMA
REKLAMA

Šokėja neslėpė, kad karantino metas ypatingas ir dėl dukrelės Vakarės – dabar jos abi gali praleisti kur kas daugiau laiko, nei anksčiau: „Visko prisigalvojame. Vakarytė yra nuostabus vaikas, bet labai džiaugiuosi, kad ji ir pati gali išeiti į terasą, visus pakontroliuoti, pavedžioti šuniukus. Gyvename tikrai smagiai, stengiamės visko prisigalvoti, o ir vaikas tikrai laimingas, kad mama tiek laiko leidžia namuose.“

Tiesa, vis dėlto Eglė neslepia besiilginti ir savo veiklos – tik šiais metais profesionali šokėja ėmė mokyti šokio paslapčių ir suaugusiuosius: „Labai pasiilgau savo mokinių, o taip pat ir suaugusių moterų, su kuriomis šokome solo latino šokius. Apsikeičiame žinutėmis, siunčiame oro bučinius.“

Baigdama pokalbį, Eglė atkreipė dėmesį į tai, kas dabar svarbiausia bei visiems linkėjo vidinės ramybės ir šilumos. „Galbūt daugiau niekada nebebus tokio dalyko, gal niekada vėl negalėsime prisėsti, ramiai pabūti su savimi, pasimėgauti ramybe, niekur nelėkti, neskubėti. Manau, kad viskam praėjus, mes visi ir vėl pasinersime į darbus, turėsime daug ką nuveikti, prisirašysime sau šimtus darbų. Todėl šiuo laikotarpiu mėgaukimės ir tikėkimės, kad valstybė mums visai nuskursti neleis. O visa kita yra tik mūsų vidinė ramybė“, – priminė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų