REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Auksiniai svogūnai 2020

Populiariausia visų laikų humoro šventė „Auksiniai svogūnai“ – jau šį trečiadienį, tradiciškai balandžio 1-ąją, 19.30 val. nušvies visus ekranus, kuriuose bus įjungta TV3.

4

Populiariausia visų laikų humoro šventė „Auksiniai svogūnai“ – jau šį trečiadienį, tradiciškai balandžio 1-ąją, 19.30 val. nušvies visus ekranus, kuriuose bus įjungta TV3.

REKLAMA

„Virusai labiausia bijo izoliacijos, juoko ir svogūnų, o jei svogūnai auksiniai – virusai bus nukarūnuoti“, – įsitikinęs šventės prodiuseris ir vedėjas Arūnas Valinskas.

„Šįkart nuimsime net penkerių metų derlių – televizijos žiūrovai pamatys pačius linksmiausius muzikinius numerius, šokius, geriausius kalbėtojus, labiausia ašarojusius, seksualiausius, žodžiu, pačius geriausius epizodus“ – sako „Auksinių svogūnų“ vedėjas Justinas Jankevičius.

Šventės organizatoriai jau anksčiau pranešė, kad šįkart ji vyks kaime – ten, iš kur kilo ir geriausiai jaučiasi dabartinė Lietuvos valdžia. Susiklosčius ypatingai padėčiai, šalia A. Valinsko ir J. Jankevičiaus žiūrovai išvys ir dar vieną vedėjų porą. Izoliuotis kaime nusprendė garsi Kauno elito pora – Džilda ir Orestas Vaigauskai. Pažintis su ūkio gyvūnais ir kaime vykdomomis dezinfekcijos priemonėmis šiai porai nebus lengva. Oresto ir Džildos santuokos laukia tikras išbandymas.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu A. Valinskas ir J. Jankevičius nuties tiesioginį vaizdo tiltą su geros nuotaikos užtaisais – krepšininkais broliais Lavrinovičiais. Paaiškės, kokias knygas per karantiną skaito broliai ir kuris šalies prezidentas jiems arčiau širdies – kadenciją baigusi Dalia Grybauskaitė ar pareigas einantis Gitanas Nausėda. Televizijos žiūrovai taip pat sužinos, iš ko pagrindinis Lietuvos kaimo kriaučius – Statkevičių Juozukas – siuva kaukes, padedančias apsisaugoti nuo viruso.

REKLAMA

Muzikinėje „Auksinių svogūnų“ programoje TV3 žiūrovai išvys Česlovą Gabalį, dainuojantį apie pasaulio pabaigą, Ingos Valinskienės, virtusios D. Grybauskaite ir Sauliumi Skverneliu virtusio Ryčio Cicino dvikovą scenoje. Apie laimės žiburį dainuos aktoriai Eimutis Kvosčiauskas ir Marius Jampolskis, seksualų buvusio policijos vadovo Lino Pernavo pasirodymą, kurį atliko grupė „Džentelmenai“.

Prisiminsime šviesaus atminimo Vitalijaus Cololo tobulai įkūnytą Agnės Širinskienės vaidmenį ir jos kovą su Aušra Maldeikiene, kurią kaip visada išradingai pateikė aktorė Violeta Mičiulienė. Net trys Viktorai Uspaskich uždainuos „Trijų muškietininkų“ dainą, o Radžis ir Ištvanas Kvik taps kandidatais ir konkuruos dėl rinkėjų dėmesio. Žiūrovai išvys ir legendinį sunkiaatlečio Ramūno Vyšniausko ir dainininko Deivio Norvilo numerį „Gulbių ežere“ bei šio Seimo kadencijos pradžioje skandalingai nuskambėjusios valstiečių vado Ramūno Karbauskio ir Gretos Kildišienės meilės istorijos inscenizaciją.

Virusus juoku vaikantys „Auksiniai svogūnai“ – jau rytoj, balandžio 1-ąją, 19.30 val. per TV3, tv3.lt ir TV3 Play.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų