REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Oksanos Pikul ir Simo Jasaičio sūnaus gimtadienis (nuotr. Organizatorių)

Internete jau kurį laiką plinta įvairūs paveikslėliai, kad žmonėms, kurių gimtadieniai kovo ir balandžio mėnesį, nepasisekė labiausiai, mat dėl įvesto karantino šios dienos paminėti beveik neįmanoma. Su tuo teko susidurti ir šiandien, kovo 26-ąją, savo 38-ąjį gimtadienį švenčiančiam krepšininkui Simui Jasaičiui.

18

Internete jau kurį laiką plinta įvairūs paveikslėliai, kad žmonėms, kurių gimtadieniai kovo ir balandžio mėnesį, nepasisekė labiausiai, mat dėl įvesto karantino šios dienos paminėti beveik neįmanoma. Su tuo teko susidurti ir šiandien, kovo 26-ąją, savo 38-ąjį gimtadienį švenčiančiam krepšininkui Simui Jasaičiui.

REKLAMA

Ir nors jo žmona Oksana Pikul-Jasaitienė po kelionės į Maldyvus vis dar užsiima saviizoliacija, ir su vyru šios dienos kartu paminėti negalės, vis tiek rado būdą, kaip jį nustebinti.

Praėjusią savaitę O. Pikul-Jasaitienė grįžo iš Maldyvų, todėl jos 14 dienų saviizoliacijos laikotarpis dar tebesitęsia. To paties laikėsi ir kiek anksčiau iš Ispanijos į Lietuvą grįžęs Simas. Tačiau jam saviizoliacijos laikotarpis jau pasibaigė – jis grįžo pas sūnų.

„Tokiu laikotarpiu tie ir gimtadieniai tokie būna… (juokiasi). Jie – pakankamai šaunūs, bet tik šeimos rate, be draugų, suvalgant tortuką ir tiek. Pati juokiausi ir vyrui sakiau, kad štai koks tavasis gimtadienis bus“, – sakė vyro gimtadienio išvakarėse kalbinta Oksana.

REKLAMA
REKLAMA

O. Pikul interviu apie išgyventą santykių krizę su S. Jasaičiu žiūrėkite:

Tiesa, žinoma moteris nusprendė suktis iš padėties, ir net negalėdama šią dieną su vyru susitikti, nusprendė jį vis tiek apdovanoti: „Manau, kad jie gimtadienį sutiks ragaudami įvairius skanėstus, nes aš internetu užsakiau ir į namus išsiunčiau šviežių kiaušinių, raugintų kopūstų, marinatų šašlykams, kepsniams, įvairių mėsyčių ir kitų skanėstų tiek vyrui, tiek mažyliui. Štai tokia originali mano dovana (juokiasi)“

REKLAMA

Paklausta, ar siekiant viską pasigaminti, vyrui nepritrūks ir pačios Oksanos pagalbos, žinoma moteris džiaugėsi, kad jos vyras kulinarijoje tikrai nusimano, o negana to, šiuo metu, kartu su juo ir sūnumi, yra ir jos mama, kuri tikrai neleis suklysti gaminant vieną ar kitą patiekalą.

„Kai žmogui reikia, kai gyvenimas prispiria, bet kuris iš mūsų turime gabumų. Ne paslaptis, kad Simas nemažai laiko leido vienas Ispanijoje, todėl man siųsdavo visų savo patiekalų nuotraukas. Jis ir bulvinius blynus kepdavosi, ir įvairius troškinius darydavosi, įvairiausius kitus patiekalus. Kartais netgi dėl kokio prieskonio tardavomės ar kaip atlikti vieną ar kitą kepinį. Bet štai kokios gyvenimo subtilybės – gimtadienio proga tokia skani ir praktiška dovana šiais metais laukia mano vyro“, – šyptelėjo O. Pikul-Jasaitienė.

REKLAMA
REKLAMA

Grožio saloną neseniai atidariusi vizažistė pasakojo, kad pirmosios saviizoliacijos dienos praėjo išties gerai – ji prisitaikė prie sulėtėjusio gyvenimo tempo: „Tiesą pasakius, man liūdna be šeimos, o taip pat esu pripratusi gyventi ir savotiškame bėgime, nuolatiniame skubėjieme. Mano darbe buvo labai daug bendravimo – dabar viskas vyksta nuotoliniu būdu. Kameros pagalba bendrauju ir su vaiku, vyru ir mama.“

Ir nors žinoma moteris neslėpė, kad iš dalies vis tiek yra sunku, tai kartu yra ir puikus metas atlikti visus kitus darbus. 

„Nesu iš tų žmonių, kurie sėdėtų ir liūdėtų. Šiuo metu, kadangi mano grožio salono ir mano, kaip makiažo specialistės ir dėstytojos veiklos yra sustabdytos, dabar pakankamai aktyviai vykdau produktų pardavimus – konsultuoju klientus, viską siunčiame paštu. Todėl jei paklaustumėte, ar turiu daug darbo, atsakyčiau, kad labai“, – pridėjo Oksana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto ji pridėjo, kad už viską labiau laukia grįžti į namus, pas šeimą, o apie tai, kad pasiilgo žmonos, dažnai primena ir Simo skambučiai. Pasirodo, kad pora kartu ir sportuoja – tai dar viena veikla, kuria ketina užsiimti, kai baigsis Oksanos saviizoliacijos laikotarpis.

„Kol kas treniruotes atidėjau iki tol, kol grįšiu į savo namus. Bet tikrai neplanuoju į tai numoti ranka – mes gyvename nuostabioje vietoje, šalia miško, todėl su vyru labai mėgstame ten pabėgioti. Kadangi dabar orai labai šyla, o po savaitgalio, girdėjau, ateis smagus ir šiltas pavasaris, manau, kad šio malonumo neatsisakysime ir toliau tęsime savo pasibėgiojimus. Aišku, man, turint sportininką vyrą, nėra labai sudėtinga būti priverstai bėgti. Tiesą pasakius, kad jis man praves labai puikiais treniruotes“, – džiaugėsi O. Pikul-Jasaitienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų