REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
„TV3Play svajonių sodai“ (nuotr. Organizatorių)

TV3 žiniasklaidos grupė praeitą savaitę pristačiusi sporto klubo namuose projektą „TV3Play sporto klubas“, šią savaitę nudžiugins žiūrovus dar vienu nauju projektu – „TV3Play svajonių sodai“.

3

TV3 žiniasklaidos grupė praeitą savaitę pristačiusi sporto klubo namuose projektą „TV3Play sporto klubas“, šią savaitę nudžiugins žiūrovus dar vienu nauju projektu – „TV3Play svajonių sodai“.

REKLAMA

Kasdien transliuojamose laidose bus daug naudingos informacijos ir praktinių patarimų – nuo daigų auginimo ant palangės iki kiemo želdynų projekto. „TV3Play svajonių sodai“ žiūrėkite šiandien 15.00 val. per tv3.lt ir TV3Play. Nuo trečiadienio bus po dvi laidas –– 10.00 ir 15.00 val.

„Praėjo dar tik savaitė karantino, bet žmonių gyvenimas pasikeitė iš esmės. Mes reaguojame į tuos pokyčius ir siūlome tai ko jiems reikia dabar – kažkam reikia daugiau pramogų, kažkam nusiraminimo su meditacija, kažkam aktyvių treniruočių, o  kažkam – praktinės naudingos veiklos. Stengiamės patenkinti visų poreikius, suteikti prasmingos veiklos namuose ir pakelti nuotaiką – dabar tai yra ypač svarbu“, – naują projektą komentavo TV3 kūrybos direktorius Arvydas Rimas.

„TV3Play svajonių sodai“ reportažuose žiūrovai išvys iš TV3 laidos „Svajonių sodai“ gerai pažįstamą Aušrą Tubienę, kuri pasitelkusi sodininkystės ir želdynų ekspertus bei konsultantus mokins, kaip į sodą prisikviesti geruosius vabzdžius ir kaip pasidaryti vabzdžių namelius, kaip daiginti augalus, kaip auginti prieskonius vazonėliuose, kaip išnaudoti palanges, balkonus ir terasas daržovėms auginti, pasakos kokius darbus jau dabar galima atlikti savo kiemuose, kaip susikurti želdynų projektą, suskirstyti jį zonomis ir t.t. 

REKLAMA
REKLAMA

„Dabar yra pats tinkamiausias laikas užsiimti daržo ir sodo darbais: auginti daigelius ant palangių, įsirengti darželius balkonuose ar imtis kiemo želdyno projekto. Laidose parodysime ne tik kaip ir ką sėti, auginti, bet ir kaip įtraukti šeimos narius, ypač vaikus, kaip juos užimti, kokių darbelių jiems galima duoti, kad laikas namuose taptų įdomus ir prasmingas. Sodininkystė yra puiki terapija, puikus, nuotaiką gerinantis užsiėmimas, taigi nepasiduokime niūrioms mintis, o pasiraitokime rankoves ir kibkime į darbus“, – žiūrėti laidas kvietė Aušra Tubienė.

„TV3Play svajonių sodai“ – kasdien 10.00 ir 15.00 val. per tv3.lt ir TV3Play.

Turiningo ir prasmingo laiko su tv3.lt ir TV3Play!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų