REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Auksiniai svogūnai (nuotr. Organizatorių)

Dėl šalyje įvesto karantino, populiariausia Lietuvoje humoro šventė „Auksiniai svogūnai“ buvo tikrąja šio žodžio prasme pakibusi ant plauko. Tačiau ji tikrai įvyks!

18

Dėl šalyje įvesto karantino, populiariausia Lietuvoje humoro šventė „Auksiniai svogūnai“ buvo tikrąja šio žodžio prasme pakibusi ant plauko. Tačiau ji tikrai įvyks!

REKLAMA

Tiesa, paveikta koronaviruso, kitokia, nei įprasta, tačiau tikrai nenuvils jau daugiau nei dvidešimt metų balandžio 1-ąją jos laukiančių televizijos žiūrovų, rašoma pranešime spaudai.

„Kaip ir kasmet, šiemet „Auksiniai svogūnai“ bus ypatingi. Ir tai ne baika. „Auksiniai svogūnai“ – ne „Eurovizija“. Jie neatšaukiami. Jie tik keičia formą, taikosi prie aplinkybių. Šiais metais Svogūnai bus karūnuoti. Jeigu grupė „The Roop“ bijo, kad jiems kitąmet gali netekti pasirodyti Europos dainų konkurse, mes galime suteikti jiems pasirodyti „Auksinių svogūnų“ scenoje, nes šiemet mūsų pagrindinė tema – kaimas“, – sakė ceremonijos vedėjas ir prodiuseris Arūnas Valinskas.

„Auksiniai svogūnai“ pirmą kartą per savo ilgametę istoriją vyks be publikos, tačiau šįkart renginį ves net keturi vedėjai. Dvi poros, simbolizuojančios amžiną Lietuvos priešpriešą: kaimas – A. Valinskas ir Justinas Jankevičius prieš miestą – Kauno elito porą Džildą ir Orestą Vaigauskus. Kas ką?! Renginio organizatoriai atskleidžia, kad numatomas ir dar vienas vedėjas, Aukštas ir Gražus, bet jo asmenybė kol kas kruopščiai slepiama.

REKLAMA
REKLAMA

„Kadangi nauji muzikiniai numeriai šiemet buvo nukarūnuoti, visą nuotaikingą muzikinę programą sudarys geriausi pastarųjų penkerių metų pasirodymai, iš kurių bus išrinkti linksmiausi, kaimiškiausi, seksualiausi ir visi kiti -iausi pasirodymai, pasisakymai, dainos ir netgi... bučiniai“, – pasakojo A. Valinskas.

Į patį geriausią politinį visų laikų bučinį, teigiama, pagrindinis pretendentas yra politikas Viktoras Uspaskich. Ką, kaip ir už ką bučiavo – „Auksiniuose svogūnuose 2020“ jau balandžio 1-ąją 19.30 per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų