REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Asta Valentaitė (tv3.lt fotomontažas)

Viena stilingiausių Lietuvos moterų, modelis Asta Valentaitė kovo 16-ąją mini 39-ąjį gimtadienį. Panašu, kad moteris yra nepavaldi laikui.

31

Viena stilingiausių Lietuvos moterų, modelis Asta Valentaitė kovo 16-ąją mini 39-ąjį gimtadienį. Panašu, kad moteris yra nepavaldi laikui.

REKLAMA

Užsienyje su milijonieriumi Glenu Manchesteriu ateitį kurianti moteris, panašu, šiuo metu gyvena pačiomis gražiausiomis akimirkomis.

Grožio paslaptis

Moteris sulaukia daugybės komplimentų dėl savo išvaizdos, nors gyvenimo Londone tempas, darbas ir su stiliumi susiję projektai negailestingai alina organizmą.

„Dažnai nepamatau, kaip rytą pakeičia vakaras. Gyvenu Londone, kuriame gyvenimo tempas yra milžiniškas. Įvairūs su stiliumi susiję projektai, ties kuriais dabar koncentruojuosi, ne tik atima bemaž visą laiką, bet ir maksimaliai įtraukia“, – sako A. Valentaitė, modelio karjerą tęsianti Jungtinėje Karalystėje.

Ji turi išbandytą receptą, kuris padeda ne tik atrodyti gražiai, tačiau ir jaustis puikiai. Šį receptą ji rekomenduoja ir kitoms moterims, kurios įsisuka į darbų arba rūpesčių verpetą.

REKLAMA
REKLAMA

„Dienomis, kai tiesiog nieko nespėju, žinau, kad geriant vandenį mano organizmas gauna pakankamai naudingų medžiagų, kurių reikia gerai savijautai. Esu pastebėjusi, kad reguliariai geriant vandenį, oda jį tarsi „sugeria“ iš vidaus ir oda atrodo skaistesnė, elastingesnė. Žmonės pastebi, kad viena ar kita moteris tiesiog švyti – švyti tos, kurios ne tik gražiai pasidažo, bet ir kasdien nepamiršta išgerti daug vandens“, – sako A. Valentaitė.

REKLAMA

Ji pati kasdien stengiasi išgerti bent 2 litrus skysčių, neskaičiuojant kavos puodelio ryte.  Vasarą ir sportuodama vandens A. Valentaitė geria daugiau nei įprastai. Kada vanduo geriamas?

„Galiu atsakyti vienu žodžiu – visada. Ryte – stiklinė vandens tik nubudus, vėliau maždaug pusvalandį prieš valgį. Tai ne tik padeda virškinimui, tačiau ir suteikia sotumo jausmą, todėl maisto norisi mažiau. Aišku, nepamirštu vandens ir sportuodama, tačiau jį geriu ne vien užsiėmimų metu, tačiau ir prieš juos. Na, o peršalusi, laikausi gydytojo rekomendacijų ir kas valandą išgeriu po stiklinę skysčių“, – sako A. Valentaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai atrado pačias efektyviausias treniruotes

Stilistė neslėpė, kad už puikią figūrą iš dalies gali dėkoti ir šeimai, vis dėlto nemažai dėl jos teko stengtis ir pačiai.

„Mano šeimos nariai turi skirtingus figūros tipus, tačiau iš principo, visi yra liekni. Galbūt mūsų tokie genai – esame liekni, turime gerą odą. Tačiau savo formas, be abejo, per tiek metų reikėjo ir tobulinti. Tikrai negimiau su riestu užpakaliuku – reikėjo sportuoti. Manau, kad net jei ir esi idealios figūros, sportuoti reikia, kad išlaikytum kūno tonusą, o taip pat ir dėl geros savijautos, energijos. Jei nuolat save myli ir prižiūri, savimi rūpiniesi, ilgiau išlieki jaunatviškas“, – teigė A. Valentaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stilistė pasakojo, kad sportuoja jau ne vienerius metus, todėl jau daug ką yra išbandžiusi. Tai – aerobika, treniruotės su svoriais, bėgimas, įvairūs pratimai. Tačiau dažniausiai žinoma moteris teigia dirbanti kartu su privačiu treneriu. Taip pat jau beveik 3 metus ji užsiima pilatesu, o visai neseniai atrado ji atrodo ir kiek aktyvesnę – dinaminio pilateso formą.

„Šias aktyvias pilateso treniruotes pradėjau lankyti prieš gerus 8 mėnesius, ir dabar jokių kitokių sportų nė nebereikia. Pilatesas ypatingai dailina kūno – klubų, kojų, liemens – linijas. Raumenys įgauna tonuso, ir nors tu lieknėji, kūnas įgauna stangrumo. Šias treniruotes rekomenduočiau ir vyrams, nepaisant to, kad tai populiariau tarp moterų, nes pilatesas labai padeda ir laikysenai“, – sporto privalumus vardijo A. Valentaitė bei pridėjo, kad šios treniruotės, kurias atlieka ryte, jai tapo tarsi maistas – tiesiog privaloma.

REKLAMA

Būtent dėl šios priežasties žinoma moteris stengiasi sportuoti beveik kiekvieną dieną, o kartais – ir savaitgaliais, jei tik yra galimybė. 

„Kadangi dažnai keliauju, stengiuosi ir išvykusi surasti galimybę sportuoti. Kadangi kelionėse daugiau atsipalaiduoju, lankausi restoranuose, mėgaujuosi geru vynu, už tai norisi ir atidirbti sporto prasme“, – atviravo ji.

Paprastos grožio paslaptys veidui

Paprašyta įvardyti vieną pagrindinę savo grožio paslaptį, žinoma moteris šypsojosi – tai padaryti sunku, mat, jos manymu, besirūpinant savimi svarbiausia išlaikyti balansą.

„Gera savijauta, energija, atsispindi ir veide. Aš manau, kad sportas, mityba ir mokėjimas save palepinti, į visa tai ir susideda“, – sakė ji.

REKLAMA

Vis dėlto geriausia grožio priemonė namų sąlygomis, anot Astos, yra veido odos atgaivinimas ledukais.

„Kai norisi atsigaivinti, ir tokio greitesnio efekto, kad ir veido oda būtų stangresnė, į indelį įdedu šiek tiek ledo kubelių, tada užpilu vandens ir sudedu vatos tamponėlius. Jie gerai atšąla, išmirksta, o tada juos dedu ant veido. Visa tai nuima akių paraudimą, pabrinkimą, atgaivina visą veido odą“, – savo receptu pasidlaijo ji.

Bent kartą per mėnesį A. Valentaitė pasimėgauja ir vienomis mylimiausių veido procedūrų – hydrafacial arba intraceuticals. „Taip pat veido odos stangrumą ypač gerina ir kobido masažas. Tai – tarytum treniruotė visam veidui, kuri duoda tonusą“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stilistė pridėjo, kad tai – jos pačios labiausiai pamėgti dalykai, tačiau ji įsitikinusi, kad su laiku kiekviena moteris pati randa sau tinkamiausias priemones ir procedūras tiek gerai savijautai, tiek ir grožiui palaikyti.

Asta teigė, jog jos manymu, jaunystę geriausiai išlaiko sportas ir kuo įmanoma natūralesnės priemonės.

„Kiti mėgsta viską daryti greitesniu būdu, tačiau mano manymu, reikėtų kuo mažiau tokių intervencijų ir stengtis savo grožį išlaikyti kuo natūraliau. Pati stengiuosi daryti taip pat, o pasitikėjimą stengiuosi statyti savo veikla,sportu. Kada visa tai darai, atrodai ne tik graži sau, bet ir kitiems“, – pokalbį baigė viena žaviausių Lietuvos moterų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų