REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
„Žemaitukai“ ir Lino sūnus Nojus Gintautas (tv3.lt fotomontažas)

Sausio mėnesio pabaigoje žinomos grupės „Žemaitukai“ narys Linas Vaitkevičius su sužadėtine Rūta Lukšaite sulaukė nuostabios dovanos – porai gimė pirmagimis, kuriam buvo suteiktas Nojaus Gintauto vardas.

13

Sausio mėnesio pabaigoje žinomos grupės „Žemaitukai“ narys Linas Vaitkevičius su sužadėtine Rūta Lukšaite sulaukė nuostabios dovanos – porai gimė pirmagimis, kuriam buvo suteiktas Nojaus Gintauto vardas.

REKLAMA

Net ir praėjus kiek daugiau, nei mėnesiui, Linas neslepia, kad emocijas valdyti sunku, o ir gyvenimą kūdikis iš tiesų apvertė aukštyn kojomis.

L. Vaitkevičius neslėpė, kad rasti tinkamus tėvystei apibūdinti žodžius yra be galo sunku.  „Nė nežinau, ar tai vadinama jausmu, nes tai – kažkokia magija, kosmosas… Tai yra kažkas kito, naujo, nepatirto. Tai ir laimė, ir kažkokios kitos formos meilė – tiksliai dar nežinau“, – pasakojo jis.

Tiesa, tapus tėvu, dainininko gyvenimas iš tiesų pasikeitė. „Nebenoriu tiek dirbti, nebereikia visko maksimumo – norisi ramybės ir susikaupimo šeimai“, – šyptelėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, kaip jaučiasi jo mylimoji Rūta ir sūnelis Nojus, Linas neslėpė, kad dabar pasitaiko visko, o ir pačiam jam dar kiek nedrąsu: „Esame banguoti kaip jūra – viskas keičiasi dienomis. Savijauta, vis naujos patirtys, kiekvienas naujas garsas yra baisus, bet ir labai įdomus.“

REKLAMA

„Žemaitukas“ Linas negailėjo gražiausių žodžių mylimajai. Anot jo, ji – itin supratinga. „Aš daug dirbu, daug kuriu ir tam skiriu nemažai laiko. Ji neliepia man eiti keisti sauskelnių ar sūpuoti vaiko. Aš pats jaučiu, kada to reikia, ir kada to noriu – abu sukuriame vienas kitam laisvą erdvę gyvenimui“, – besišypsodamas sakė jis.

Dainininkas pridėjo, kad prieš tapdamas tėvu ir pats supratęs, kas tai yra, iš kitų žmonių girdėjo pačių įvairiausių dalykų – vis dėlto ne visi jie buvo tiesa. 

„Visų komentarai ir patarimai sudarė tokį „burbulą“, o išėjo viskas visai atvirkščiai. Todėl dabar visiems sakau, kad niekada nieko neklausytų, o darytų taip, kaip jaučia patys, mat jei įsigyvensi į kažkieno kito situaciją, nusivilsi. Tiek dėl dalyvavimo gimdyme, tiek dėl auginimo, viskas yra individualiai nuostabu, bet ne taip, kaip kitam. Aš asmeniškai įsivaizdavau viską šiek tiek ne taip nuostabiai. Bet kas darosi dabar… aš išprotėjęs!“ – gerų emocijų neslėpė atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto nors prieš sulaukiant pirmosios atžalos Linas svajojo apie būrį vaikų, kol kas su mylimąja šias mintis nusprendė padėti į šalį. „Prieš gimdymą planavome vienaip, dabar – kitaip. Lyg ir kalbėjome apie antrą vaiką iškart, bet kol kas neskubėsime, nes visa „ceremonija“ tikrai nelengva… O kaip būtų su dviem, aš kol kas nė neįsivaizduoju“, – besijuokdamas sakė dainininkas.

L. Vaitkevičiui tapus tėvu, po mėnesio šeimos pagausėjimo sulaukė ir kitas grupės „Žemaitukai“ narys, Ovidijus Petrauskas. Tėvystė kaip reikiant pakoregavo jų darbo grafiką, o, anot Lino, tai jiems abiems buvo nelengva, mat abu jie darboholikai, o Linas dar ir maksimalistas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, vaikai pakeitė ir grupės narių bendravimą: „Bendros temos pasikeitė kardinaliai… Abu raminame vienas kitą, kad jau greitai namo, tiek beliko, nes tikrai širdis plyšta išvažiavus. Aišku, tai vėliau nebus taip jautru, o dabar tikrai sunku. Norėtųsi tiek nedaryti, o tiesiog „kirkinti“ vaikus (šypsosi). Beje, turime mintį reklamuoti vaikiškas prekes, tad laukiame pasiūlymų (juokiasi).“

Nepaisant to, naujai iškepti tėvai turi ir baimę – abu išgyvena dėl šiuo metu plintančio koronaviruso. „Bijome kartu su Ovidijumi. Ne dėl savęs, dėl vaikų. Nuoširdžiai esame bailiai, o su vaikais dar viskas sujautrėjo. Asmeniškai aš žiauriai bijau, kad gyvenimas bus trumpas. Visada apie tai mąstau ir noriu gyventi“, – savo pamąstymais pasidalijo Linas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų