REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai stebėjo muzikinį šou „X faktorius. Žvaigždės“. Projektą be kovos paliko aktorė Lina Rastokaitė. Ji sulaukė mažiausiai žiūrovų palaikymo.

Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai stebėjo muzikinį šou „X faktorius. Žvaigždės“. Projektą be kovos paliko aktorė Lina Rastokaitė. Ji sulaukė mažiausiai žiūrovų palaikymo.

REKLAMA

„Twosome“ grupė šį savaitgalį dovanojo dar vieną neįtikėtinai nuotaikingą šou. Justė Arlauskaitė juokėsi, kad ji nesupranta, kodėl ši grupė dirba su Samu, nes akivaizdu, kad jiems puikiai sektųsi su Sauliumi Prūsaičiu.

Grupė ir vėl juokino teisėjus bei praskaidrino nuotaiką studijos žiūrovams. Vyrukai vilkėjo škotiškus kiltus ir atliko nuotaikingą dainą.

„Pradedate turėti savo programą“, – sakė S. Prūsaitis.

„Aš esu jums labai dėkingas, kad jūs atnešate klasikinį humoro žanrą į šią sceną. Nuostabu, kad jūs atnešate dainas, kurių mes šiaip gyvenime neišgirsime“, – dėkojo Marijus Mikutavičius.

„Tai yra unikalus projektas“, – savo mokinius gyrė S. Urbonavičius-Samas.

Praėjusį sekmadienį teisėjo Saulius Urbonavičiaus-Samo mokiniai į rugsėjį jiems nutikusią nelaimę pabandė pažvelgti su humoru. Įvykį, kaip pateko į avariją po susidūrimo su briedžiu, vaikinai prisiminė scenoje ir pažvelgė į visą situaciją visai per kitą prizmę. Grupė scenoje atliko vestuvių himnu tapusią dainą „Juoda orchidėja“. Juodojo humoro nuspalvintas pasirodymas sukėlė teisėjams šypseną.

REKLAMA
REKLAMA

Grupė puikiai prisimena skaudų įvykį, kuris pakeitė jų gyvenimus. Interviu metu Justinas Stanislovaitis ir Zigmantas Baranauskas papasakos, kaip rudenį važiuojant namo iš vestuvių, jiems ant kelio išbėgo briedis.

REKLAMA

„Zigmas buvo užmerkęs akis, o briedis išlindo iš tamsos. Pamenu blyksnį ir visur tapo balta. Iššovė visos pagalvės, nuskyniau briedį, permečiau jį per save ir sustojome 5 valandą ryto šalikėlėje“, – itin nemalonų įvykį prisiminė automobilį vairavęs Justinas. Dainininkas nelaimės akivaizdoje nepasimetė ir pats iškvietė policiją, o vėliau atvyko ir medikų pagalba.

„Miegojau, nesupratau, kas vyksta, spjaudžiausi stikliukais. Justinas „nusitarkavo“ veidą, o aš lyg ir nieko. Skaudėjo sprandą, atrodė, lyg nugulėtas, negalėjau rankų pakelti, o su kojomis viskas gerai buvo. Po to sužinojau, kad man sutrupėjo penktas kaklo slankstelis“, – kalbėjo Zigmantas, po avarijos gydęsis intensyvios terapijos skyriuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų