REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Pamela Anderson ir Jonas Petersas (nuotr. SCANPIX) tv3.lt fotomontažas

Atrodo, kad seksualioji „Gelbėtojų“ žvaigždė Pamela Anderson niekuomet nenustos stebinusi savo gerbėjų. Visai neseniai gražuolė susituokė 5-ąjį kartą. Šįkart – su kino prodiuserimi bei milijardieriumi Jono Peterso. 

5

Atrodo, kad seksualioji „Gelbėtojų“ žvaigždė Pamela Anderson niekuomet nenustos stebinusi savo gerbėjų. Visai neseniai gražuolė susituokė 5-ąjį kartą. Šįkart – su kino prodiuserimi bei milijardieriumi Jono Peterso. 

REKLAMA

Deja, po 2 savaičių ji ir jos 22 metais vyresnis mylimasis vis dėlto pasuko skirtingais keliais. Vis dėlto ir čia – dar ne pabaiga.

Pasirodo, kad Pamela iš buvusio vyro po skyrybų gavo 92 tūkst. eurų. Apie tai prabilo pati Anderson, mat dar visai neseniai „Gelbėtojų“ žvaigždės gimtojo miestelio Ladysmith laikraštis aprašė istoriją, jog aktorė už milijardieriaus tekėjo tik todėl, kad galėtų susimokėti savo skolas.

Pati P. Anderson teigia, kad iš tiesų yra finansiškai nepriklausoma. „Man nereikia nieko, kad sumokėtų mano sąskaitas. Aš turiu 10 milijonų dolerių vertės namą Malibu, kuris nuomuojamas jau daugiau nei 2 metus, ir dar bus nuomuojamas 3-4 metus už 40 tūkst. per mėnesį. Tai sudaro daugiau, nei mano sąskaitos ir išlaidos“, – savo finansų padėtį atskleidė žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA

Negana to, P. Anderson patikino, kad dirba iki šiol – turiu įvairių kontraktų ir darbų. Anot jos, geriausia investuoti į nuosavybę, o štai buvęs jos vyras su tuo nesutiko. Nepaisant to, jis taip pat paneigė kalbas, kad, neva, ji juo tik naudojosi.

REKLAMA

„Aš niekuomet nekalbėdavau su spauda. Ją myliu nuo tada, kai jai suėjo 20 metų. Vis dar ją myliu. Mes esame draugai, ir tokiais būsime. Aš padėjau jai, kai to reikėjo, bet tai – tik tarp manęs ir jos. Manau, kad ji yra nuostabi, bet taiviskas, ką aš turiu pasakyti“, – užsienio žiniasklaidai sakė milijardierius.

Aktorės verslo vadybininkas Michaelis Ullmanas taip pat patvirtino, kad jis P. Anderson buvusiam vyrui J. Petersui suteikė prieigą prie paskutinių 3 metų aktorės mokesčių ir išlaidų suvestinių, jog šis pamatytų, kad ši – išties finansiškai stabili.

REKLAMA
REKLAMA

O štai suteikdamas gražuolei 92 tūkst. eurų, J. Petersas norėjo parodyti, kad tarp jų nėra ir negali būti jokių blogų jausmų. Kaip praneša užsienio žiniasklaida, aktorė pinigus iškart investavo į savo turimą nuosavybę. Tiesa, įdomu tai, kad vos nutrūkus jų santuokai, Pamela „Instagram“ rašė apie tai, kad jaučiasi išduota. 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad paskutinysis P. Anderson vyras J. Peteras – tikras Holivudo „blogiukas“. Pasirodo, kad anksčiau jis netgi turėjo romaną su Barba Streisand. Tiesa, yra ir kita pusė – pasirodo, kad vyras jautė priklausomybę nuskausminamiems, be to, ne kartą buvo įsipainiojęs ir į sekso skandalus. Negana to, jis žinomas kaip „Holivudo blogas berniukas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmąsias savo vedybas J. Petersas iškėlė vos 17 metų. Jis vedė Henriettą Zampitellą ir perėmė jos šeimos grožio salonų verslą. Netrukus vieną saloną jis atidarė ir populiarioje Rodeo Drive gatvėje.

Apie jo nepaprastą verslumą gerai atsiliepė ir Peterso antroji žmona, kuri teigė, kad garsūs žmonės iš pradžių įsimylėdavo jį, o vėliau leisdavo jam ką tik norisi daryti su jų plaukais.

Vėliau jis įsiliejo į kino verslą, ir turėjo romanus su tokiomis moterimis, kaip Barbra Streisand ar Kim Basinger. Vis dėlto į pirmą savo raudonojo kilimo premjerą jis vedėsi ne kažkurią iš šių moterų, o būtent P. Anderson, kurią jis sutiko „Playboy“ dvare.

REKLAMA

„Įėjau ir prie baro pamačiau sėdintį šį angelėlį. Tai buvo Pammi, jai buvo gal 19 metų. Jau tada žinojau, kad ji bus didelė žvaigdė“, – taip apie dabartinę savo mylimąją atsiliepė P. Anderson.

Tiesa, Jonui tuo metu buvo 41 metai. Nepaisant to, jie ne tik susitikinėjo, bet kartu ir gyveno. Jis jai mokėjo už aktorystės, dainavimo ir vokalo pamokas, kad moteris galiausiai taptų puikia aktore. Žinoma, jis jai patarė nepozuoti „Playboy“ žurnalui, tačiau ji tai praleido pro ausis.

Vėliau jis pirmąkart jai pasipiršo, o P. Anderson atsisakė. „Po 30 metų mūsų amžiaus skirtumas nebeatrodys toks didelis“, – tąkart jai pasakė J. Petersas.

Kino prodiuseris prisiminė, jog ne kartą aktorę gelbėjo iš bemušančio vyro gniaužtų, rūpinosi jos vaikais. Pačio Jono situacija tuo metu prastėjo, verslas patyrė daug nuostolių. Užsienio žiniasklaidoje rašoma, kad siekdamas, jog aktoriai vaidintų jo filmuose, jis vienąkart privačiu lėktuvu vienai moteriai nusiuntė gėlių, o aktoriui Jackui Nicholsonui siūlė narkotikų ir prostitutę, kad šis tik sutiktų vaidinti filme „Batman“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų