REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Harry Styles, Caroline Flack, princas Harry (tv3.lt fotomontažas)

Visai neseniai užsienio pasaulį sukrėtė žinia, jog populiaraus realybės šou „Love Island“ vedėja Caroline Flack rasta negyva.

11

Visai neseniai užsienio pasaulį sukrėtė žinia, jog populiaraus realybės šou „Love Island“ vedėja Caroline Flack rasta negyva.

REKLAMA

Teigiama, kad moteris nusižudė.

Moteriai tebuvo 40 metų. Caroline išgarsėjo nuo 2005-ųjų vesdama populiarųjį britų šou. Galiausiai moteriai buvo pateikti kaltinimai, dėl užuolimo, todėl su šou vedėjos pozicija jai teko atsisveikinti. Teisme Caroline Flack nepripažino savo kaltės dėl 27-erių vaikino užpuolimo. Po suėmimo moters vietą pakeitė nauja vedėja. Anksčiau Caroline yra sakiusi, kad šis šou jai yra visas pasaulis.

Ir nors šią Valentino dieną moteris praleido su artimiausias draugais, iš tiesų jos meilės gyvenimas buvo itin pašėlęs – ji susitikinėjo su daugybe garsių vyrų.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas jų – princas Harry, su kuriuo Caroline susitikinėjo 2009-aisiais. Juodu vienas kitam kitam pristatė artimi draugai, vis dėlto jų santykiai ilgai netruko – pora viską nutraukė, kai apie jų ryšį sužinojo žiniasklaida. Vėliau dėl to „Love Island“ realybės šou vedėja princą apibūdino kaip ganėtinai gruboką. 

REKLAMA

„Susipažinti su princu yra taip neįtikėtina, kad sakyti, jog taip nebuvo, būtų pernelyg keista. Deja, kai istorija pasiekė viešumą, viskas baigėsi – mums reikėjo nustoti matytis“, – vėliau vienoje savo knygoje atviravo moteris.

2011-aisiais gražuolė susitikinėjo ir su garsiuoju dainininku Harry Styles. Sunku patikėti, tačiau vaikinui tuo metu tebuvo tik 17 metų, o štai Caroline ėjo 32-uosius savo gvenimo metus. 

C. Flack yra sakiusi, kad iš pradžių savo santykius jiedu stengėsi slėpti, tačiau juos „išdavė“ paparacai, kai vienąkart įamžino dainininką išeinantį iš moters namų.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinojau, kad jis buvo mane įsižiūrėjęs, jis puikiai leido tai suprasti – sakė tai ir duodamas interviu, ir bendraudamas su savo draugais. Niekuomet nesijaučiau daug vyresnė, nei Harry. Vis dar jaučiuosi lyg 18-metė, ir, tikriausiai, pusę laiko būtent taip ir elgiuosi“, – anksčiau toje pačioje pridėjo Caroline.

Deja, kadangi abu dirbo „X faktoriaus“ žvaigždei Simonui Cowellui, jie nusprendė, kad geriau darbo su santykiais nemaišyti.

Vėliau, 2014-aisiais, Caroline save siejo su atlikėjo Samo Smith’o vadybininku Jacku Street’u. Po 8 mėnesių, praleistų susitikinėjant, jiedu kartu netgi apsigyveno.

Deja, netrukus vyras ėmė puoselėti šiltus jausmus kitai moteriai, o Caroline bijojo, kad tai, jog jos asmeninis gyvenimas eina šuniui ant uodegos, gali pakenkti ir jos profesiniam gyvenimui, mat tuo metu dalyvavo viename realybės šou.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po metų jiedu ir vėl buvo nufotografuoti kartu, tačiau netrukus jų santykiai ir vėl baigėsi.

Tiesa, tai – ne vieninteliai garsūs vyrai, su kuriais susitikinėjo garsioji TV laidų vedėja. Tarp jos mylimųjų – ir „Celebrity Big Brother“ žvaigždė Andrew Brady, modelis Lewisas Burtonas bei „X faktoriaus“ žvaigždė Olly Mursas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų