REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Erika ir Merūnas Vitulskiai. Juliaus Žalnierukyno ir Aleksandro Broko („Culture Bridge“) nuotr.

Operos solistas Merūnas Vitulskis vasario 18-ąją mini ypatingą dieną. Šiandien vienas garsiausių šalies tenorų švenčia 37-ąjį gimtadienį.

10

Operos solistas Merūnas Vitulskis vasario 18-ąją mini ypatingą dieną. Šiandien vienas garsiausių šalies tenorų švenčia 37-ąjį gimtadienį.

REKLAMA

Dar šventės išvakarėse naujienų portalui tv3.lt Merūnas papasakojo, kad didelės puotos kelti neketina, o štai ateityje jo laukia dideli ir svarbūs planai.

M. Vitulskis pasakojo, kad su žmona laikosi vieno susitarimo, todėl didelės šventės nedarys: „Su Erika laikomės susitarimo, kad švęsime gimtadienius tik per jubiliejus. Aišku, gal gausiu keksiuką ar gėlių, bet švęsti neketiname.“

Merūnas atviravo, kad jo žmona nuolat jį nustebina. „Žmona pastoviai prigalvoja ir nustebina per gimtadienius. Tariesi vieną, o gauni – kitą. Žinoma, kad malonu tokios staigmenos ir dėmesys“, – šypteli Merūnas.

Paklaustas, ar pats laukia savo gimimo dienos, vyras teigė, kad jam visad maloniau sveikinti kitus, o ne būti sveikinamam. „Visada maloniau dovanoti. Taip man yra nuo senų senovės. Kuomet mane sveikina su gimimo diena, nežinau net ką pasakyti, tad tikrai maloniau sveikinti pačiam. Nemoku reaguoti į sveikinimus. Galbūt kiti per savo gimtadienius jaučiasi taip pat“, – svarstė operos solistas.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas apie ateities planus, jis pasakojo, kad turi daug užsibrėžtų tikslų: „Pirmiausia – išleisti albumą. Mąstau, kad tai padarysiu lapkričio pabaigoje, o gal gruodį. Vėliau, galbūt, kitąmet, išleisiu savo rašytą knygą. Tai bus biografinė knyga. Dar pats bandau suprasti, kaip ją reikėtų pavadinti ir pristatyti. Nenoriu sausai aprašyti savo biografijos, pirmosios savo gyvenimo dalies – vaikystės. Joje aprašysiu per ką aš tapau toks, koks esu dabar. Ji jau beveik parašyta. O po Naujųjų metų turiu kontraktą karališkoje operoje – Airijoje. Turiu daug planų, bet jie visi susiję su kūryba.“

Atskleidęs didžius savo siekius, Merūnas pats sau gimimo dienos proga palinkėtų kantrybės. „Daugiau disciplinos, kantrybės ir sveikatos“, – džiugiai pasakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų