REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Jurgita Jurkutė (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Šį penktadienio rytą ištikimiausi technikos mylėtojai skubėjo į iškilmingą naujausios „iDeal“ parduotuvės atidarymą, viename iš sostinės prekybos centrų.

38

Šį penktadienio rytą ištikimiausi technikos mylėtojai skubėjo į iškilmingą naujausios „iDeal“ parduotuvės atidarymą, viename iš sostinės prekybos centrų.

REKLAMA

Renginio nepraleido ir žinomi Lietuvos žmonės, tarp kurių – TV laidų vedėjos Jurgita Jurkutė ir Beata Nicholson, dainininkas Donatas Montvydas su žmona Veronika ir renginį vedęs humoristas Mantas Bartuševičius.

Tiesa, atidarymas sulaukė ne tik garsenybių, bet ir didžiulio prekybos centro lankytojų susidomėjimo – vos parduotuvei oficialiai atvėrus duris, čia apsilankyti ir nuolaidomis pasinaudoti suskubo daugybė žmonių.

Nuo išmaniausios techinikos šiais laikais neatsiejami ir socialiniai tinklai, kuriuos žmonės šiais laikais linkę vertinti dvejopai. Nemažą sekėjų būrį – 136 tūkst. – turi sukaupusi ir J. Jurkutė. Žinoma moteris neslėpė, kad ji socialiniuose tinkluose pakankamai aktyvi, ir su savo gerbėjais stengiasi bendrauti. 

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar atsako į visas gerbėjų žinutes, J. Jurkutė pasakojo, kad stengiasi rasti tam geriausią įmanomą būdą: „Į visas atsakyti nepavyksta, bet dažnai per „Instagram“ darau klausimų dienas. Tada stengiuosi atsakyti į maksimaliai visus klausimus, kurie nesikartoja.“

REKLAMA

Jurgita teigė, kad socialinius tinklus ir jų įtaką – gerą ar blogą – įvertina kiekvienas žmogus asmeniškai. „Manau, kad viskas priklauso nuo tavo paties požiūrio ir tavo aktyvumo, ką ten darai“, – sakė TV laidų vedėja.

Nepaisant to, kad Jurgita yra laikoma viena mylimiausių ir žaviausių TV veidų, ji neslėpė, kad kartais sulaukia ir kritikos: „Manau, kad mes visi jos sulaukiame. Tai – absoliučiai normalu. Nėra tobulų žmonių ir nereikia iš savęs tokių daryti.“

Pastaruoju metu vis populiaresnis darosi ir vadinamasis „detox“ nuo socialinių tinklų. J. Jurkutė teigė, kad ir pati savo laiką, praleidžiamą virtualioje erdvėje, natūraliai riboja. „Socialiniais tinklais aš negaliu labai ilgai naudotis – tikrai būna tokių dienų, kai padedu telefoną į šoną“, – savo patirtimi dalijosi ji.

Visos renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų