REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
 „Vedybos, Skyrybos ir Barsukas“  (nuotr. Organizatorių)

Netrukus kino teatruose pasirodysiantis išskirtinio formato filmas „Vedybos, Skyrybos ir Barsukas“ žiūrovams ne tik atneš visą gūsį nejaukių gyvenimiškų situacijų, bet ir nukels į fantazijų pasaulį.

4

Netrukus kino teatruose pasirodysiantis išskirtinio formato filmas „Vedybos, Skyrybos ir Barsukas“ žiūrovams ne tik atneš visą gūsį nejaukių gyvenimiškų situacijų, bet ir nukels į fantazijų pasaulį.

REKLAMA

Pagrindinis filmo herojus Girius, per savo jubiliejų sužinojęs, kad žmona jau kurį laiką jį apgaudinėja, įklimpsta į gilią depresiją. Viskas pakrypsta netikėta linkme, kai herojaus mobilusis telefonas įgyja stebuklingų galių ir jis, sutikęs žavią moterį, įsiamžina su ja asmenukėje.

Telefonas Girių nukelia į ateitį ir jis sužino, kokia būtų jųdviejų kasdienybė kartu. Vieną moterį keičia kita ir, nors ima atrodyti, kad vyras pagaliau ras tą, su kuria galėtų nugyventi visą gyvenimą, kuo toliau tuo labiau ima tuo abejoti.

Dėl vienos iš moterų Girius net rizikavo netekti vyriškumo. Prabunda operacinėje, o prieš jį – aktorius Andrius Bialobžeskis, rankoje laikantis skalpelį. Siaubas ištinka ne tik pagrindinį herojų, bet ir mediką.

REKLAMA
REKLAMA

Nors galima įtarti, kad net vaidinti šią sceną turėtų būti žvėriškai nejauku, aktorius A. Bialobžeskis numoja ranka: „Juk čia tik vaidmuo. Tokios jau mediko funkcijos. Jeigu reikia, galima ir nupjauti“.

REKLAMA

Tai jau ne pirmas kartas, kuomet A. Bialobžeskis virto mediku. Baltu chalatu jis puošėsi ir seriale „Rezidentai“. Gal praėjusiame gyvenime jis buvo susijęs su medicina?

„Gali būti, medikai mūsų gyvenime – svarbūs žmonės. Nenuostabu, kad jie atsiduria ir kūrybos centre. Šiaip niekada nesvajojau būti gydytoju, ši profesija reikalauja per daug atsakomybės“, – įsitikinęs aktorius. 

Apskritai įsivaizduoti save dirbant kitokį darbą Andriui nelengva. „Greičiausiai bet kokiu atveju būčiau kūrybininkas. Gal muzikas“, – sakė „Sidabrinės gervės“ ir „Auksinio kryžiaus“ laureatas, gimęs pianistų šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto aktoriaus kasdienybė lekia ne tik teatro scenoje ar aplink sukiojantis filmavimo kameroms. Laisvalaikiu jis mėgaujasi sportu, padedančiu palaikyti formą, pailsėti. Tačiau pasitaiko ir traumų, vedančių pas profesionalus, iš kurių gali pasisemti patirties savo vaidmenims.

„Kadangi sportuoju – žaidžiu futbolą, krepšinį, tenisą – medikų paslaugos man reikalingus. Jei plyšta raumuo – kreipiuosi“, – kalbėjo pašnekovas.

Jau vasario 28-ają pasirodysiančioje komedijoje „Vestuvės, Skyrybos ir Barsukas“ žiūrovai išvys ir daugiau pažįstamų aktorių: Povilą Laurinkų, Tomą Vaškevičiūtę, Akvilę Žirgulytę, Mindaugą Papinigį bei Aurimą Pintulį. Filmo kūrėjai taip pat prasitarė, kad žiūrovų laukia ir dar keli visiškai netikėti šalies garsenybių vaidmenys. Pavyzdžiui, aktorius ir režisierius Ramūnas Rudokas ne tik prisidėjo prie režisūrinės dalies, bet ir įgarsino pagrindinio herojaus mintis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų