REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Skaistė Danilevičiūtė (nuotr. asm. archyvo)

Iš Širvintų kilusiai bikinio fitneso čempionei Skaistei Danilevičiūtei pavydėti galėtų daugelis – mergina ne tik skina laurus, bet gali puikuotis ir pritrenkiančia figūra. Tiesa, ne visos turėtų tiek ryžto ir užsispyrimo, kiek jo turi 160 centimetrų ūgio mergina, sverianti vos 51 kilogramą.

13

Iš Širvintų kilusiai bikinio fitneso čempionei Skaistei Danilevičiūtei pavydėti galėtų daugelis – mergina ne tik skina laurus, bet gali puikuotis ir pritrenkiančia figūra. Tiesa, ne visos turėtų tiek ryžto ir užsispyrimo, kiek jo turi 160 centimetrų ūgio mergina, sverianti vos 51 kilogramą.

REKLAMA

Rytinėje „Power Hit Radio“ laidoje „Šok į kelnes“ Sauliui Baniuliui ir Elenai Jančiukaitei Skaistė atvirai papasakojo apie šio sporto užkulisius, savo kelią, ir kodėl net kai kiti ją vadino tobula, pati tokia nesijautė.

S. Danilevičiūtė pasakojo, kad sportas tapo jai artimas jau labai anksti. Tiesa, iš pradžių, būdama 6-7 metų, ji pamilo… futbolą.

„Aš augau berniukų kompanijoje, nes mano pusbroliai ir brolis buvo daugmaž vienmečiai – jie labai mėgdavo žaisti futbolą, o kartu su jais norėdavau ir aš“, – prisiminė Skaistė.

REKLAMA
REKLAMA

Po 10 metų Skaistė teigė supratusi, kad save realizuoti vis dėlto nori kitoje sporto šakoje: „Pradėjau lankyti sporto klubą, o ten sulaukdavau labai daug komplimentų. „Facebook’e“ matydavau tas tobulas linijas ir galvodavau, kad reikia pabandyti ir man“, – pasakojo čempionė.

REKLAMA

Vis dėlto ji neslėpė, kad prie noro atrodyti idealiai, stipriai prisidėjo ir socialiniai tinklai, televizija, bei visur eskaluojamas tobulo kūno kultas.

„Norisi sulaukti tų komplimentų, žmonės nori būti tobuli. Mane, tikriausiai, tas noras tobulėti ir vedė – noras būti geresnei už kitus. Bet laikui bėgant supratau, kad tobulo juk nėra. Tu begalę laiko gali stengtis būti tobula, bet tokia nebūsi, nes visada atsiranda už tave geresnių“, – kitoms jaunoms merginoms priminė Skaistė.

Dėl šios priežasties, net kai ir skyrė titulus, Skaistė savimi iki galo nebuvo patenkinta:„Laikui bėgant pastebėdavau tai, ko nepastebėdavo kiti. Visi sakydavo, kad viskas tobula, ir man nieko nebereikia, bet aš pasižiūrėdavau savo ankstesnes nuotraukas, prieš 5 metus, ir galvodavau, kad labai prastai atrodžiau – kodėl aš išvis galvodavau, kad esu graži?“

REKLAMA
REKLAMA

„Kai pasiekiau didelius rezultatus ir tapau čempione, nenutiko tai, kas galvojau, kad nutiks. Galvojau, kad kai pasieksiu tai, aš jau nieko iš savęs nebereikalausiu. Tačiau taip nenutiko – aš vis noriu siekti daugiau“, – savo patirtimi dalijosi gražuolė.

Ir nors daugelis merginų Skaistei galėtų tik pavydėti, bikinio fitneso čempionė neslėpė, kad kai kurie vyrai galvodavo, jog ji – pernelyg raumeninga. „Buvo situacija, kai prie manęs salėje priėjo vaikinas ir užkalbino. Jis kalbino mane trumpai – sakė, kad tik norėjo išgirsti mano balsą, nes dažniau tokios moterys juk suvyriškėja… Tokiose situacijose tikrai pasimesdavau“, – atviravo čempionė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laidos vedėjų paklausta, kaip suvaldyti norą valgyti, mergina pasakojo, kad pati su tuo nesusiduria, o su tais, kurie tikina, kad sportui neturi laiko, Skaistė dalijasi savo pačios pavyzdžiu.

„Keliuosi 5 valandą. Nuo 6 iki 7 sportuoju, nuo 8 valandos einu į paskaitas, o po paskaitų pasiplanuoju taip, kad man nebūtų laisvo laiko. Žinoma, tada reikia dirbti, o po darbo – vėl į sporto salę. Taip darau tuomet, kada vyksta pasiruošimas. Po salės – namo, kur pasigaminu maisto visai dienai. Ir aš jaučiuosi energinga, nes aš laikausi režimo, o mano maistas – subalansuotas. Jaučiu, kad energijos man tikrai netrūksta. Kiti pasakytų, kad su manimi tikrai kažkas negerai“, – šyptelėjo S. Danilevičiūtė.

REKLAMA

Mergina prisiminė, kad pirmąkart čempionatuose lipdama ant scenos ji išties jaudinosi. Įdomiausia tai, kad mergina labiausiai bijojo pamesti… batus, o štai kai kurios merginos netgi yra pametusios ir liemenėles!

Ne ką mažesnis menas yra išmokti tepti ir specialų kūno kremą, kuris šio sporto atstovų figūroms suteikia bronzinį atspalvį. Skaistės teigimu – tai atskiras mokslas, o paprastas žmogus šio kremo lygiai ištepti nė nesugebėtų.

Negana to, minėtas kremas ant kūno išsilaiko net 2 mėnesius: „Būtent aš taip vaikštau kokius 2 mėnesius. Viskas nueina dėmėmis, o mano oda – labai plona, todėl viskas labai įsigeria. Žmonės, kurie nesupranta, nežino, tikriausiai pamato ir galvoja – kas čia jai darosi? (juokiasi)“

Visą pokalbį su S. Danilevičiūte galite pamatyti čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų