REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Žygimantas Gečas (nuotr. Instagram)

Muzikiniame TV3 projekte „X Faktorius“ išgarsėjusi pora – Žygimantas Gečas ir Anžela Adamovič – su savo gerbėjais dalijasi įvairiomis savo asmeninio gyvenimo akimirkomis bei patarimais. 

37

Muzikiniame TV3 projekte „X Faktorius“ išgarsėjusi pora – Žygimantas Gečas ir Anžela Adamovič – su savo gerbėjais dalijasi įvairiomis savo asmeninio gyvenimo akimirkomis bei patarimais. 

REKLAMA

Prieš pusantrų metų, rugpjūčio mėnesį dainininkų šeima pradėjo gyventi maloniausiomis nuotaikomis – porai gimė sūnelis Žakas.

Neseniai viename renginyje pora dalijosi tėvystės įspūdžiais ir išgyvenimais.

„Ne kiekvienas yra pasiruošęs, manau mes su Anžela esame standartiški tėvai. Nesame tie, kurie daug bijo auginant vaiką. Taip, mes bijome, kad vaikas sau kažko nepasidarytų, tačiau daug jam ir leidžiame. Daugelis mūsų nesupranta, kodėl mes viską vaikui leidžiame. Vaikas negali augti šiltnamio sąlygose, mes leidžiame jam tyrinėti“, – auklėjimo užkulisius atskleidė Žygimantas.  

Daugelis stebėjosi, kad pora vis dar vaiko amžių skaičiuoja mėnesiais, tačiau Anžela tam turėjo paaiškinimą: „Stebiu vaiko raidą, kokį naują žodį jis vis pasako ar veiksmą padaro. Todėl dar jo amžių skaičiuoju mėnesiais.“ 

REKLAMA
REKLAMA

Prakalbus apie pokyčius santuokoje, Anžela tikino, kad nuo jų pažinties su Žygimantus, vyras jai tapo vyriškesnis ir gražesnis. Jai antrino ir Žygimantas: „Anžela man tapo daug gražesnė moteris, žinoma po gimdymo moterys pasikeičia, bet juk viskas yra įmanoma, galima susitarti. Kai mes susipažinome Anžela bandė vaidinti „kietą“ merginą, nors iš tikrųjų ji švelni ir miela. Visko būna, tai juk santuoka, būnam pikti, susinervinę, pavargę, reikia pažiūrėti giliau ir suprasti vienas kitą.“

REKLAMA

Pora džiaugiasi, kad gali savo laiką planuoti: „Manau viską galime, stengiamės ir mums pavyksta viską suderinti. Kiekvienas žmogus turi savo rutiną, mes su Žygiu vis galvojame, kas ta rutina? Žmogus kiekvieną dieną keliauja ir aplanko naują vietą, tai jau yra rutina. Mamų rutina, tai rūpintis, kad vaikas laiku valgytų, miegotų.“ 

„Mes esame pasiskirstę, kadangi aš dirbu darbo dienomis, savaitgaliais perimu Anželos pareigas. Ji rūpinasi vaiku penkias dienas, o aš dvi per savaitę. Vaiką prižiūrime abu, tiesiog namų ruoša ir vaiko rūpinimusi esame pasiskirstę dienomis.

REKLAMA
REKLAMA

Su rutina stengiamės kovoti, keičiame aplinką, pabūname su kitais žmonėmis. Man su žmonėmis tenka bendrauti daugiau nei Anželai. Raginu ją išeiti į miestą, pabūti su draugėmis, bet ji nori būti namuose“, – pasakojo Žygimantas.

Jaunieji tėvai niekada nesistengė savęs idealizuoti: „Manau tapome tokie tėvai, kokie ir galvojome, kad būsime. Viskas pavyko ir toliau siekiame, kad sektųsi. Mums labai gerai sekasi, niekada nebandėme savęs spausti ar laikyti super tėvais. Susitaikėme, kad neišvengiamai darysime klaidų, skaitėme knygas, domėjomės. Tai yra mūsų vaikas, mūsų kūrinys ir mes geriausiai žinome, ko jam reikia.

Kartais būna, kad iš vaiko tikiesi daugiau, kad ir dabar, stengiamės Žaką pripratinti eiti į darželį. Tikėjausi, kad jis bus savarankiškas ir norės ten eiti, tačiau viskas atvirkščiai, reikia jį pratinti, jis nenori pasilikti, nori būti su tėvais. Žinoma, stengiesi nesijaudinti ir tikiesi, kad kitą dieną bus geriau.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų