REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
R. Daškevičius-Remis ir K. Meschino, „Flying Saucer Gang“ grupė (tv3.lt fotomontažas)

Lygiai prieš savaitę socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino užsišaldė savo „Instagram“ anketą, mat viešumoje užvirė kalbos apie buvusius ir esamus, naujuosius jos santykius.

30

Lygiai prieš savaitę socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino užsišaldė savo „Instagram“ anketą, mat viešumoje užvirė kalbos apie buvusius ir esamus, naujuosius jos santykius.

REKLAMA

Tiek socialiniuose tinkluose, tiek ir įvairiuose forumuose ėmė sklisti kalbos, kad dar lapkritį su „Flying Saucer Gang“ nariu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu išsiskyrusi Karolina šiuo metu susitikinėja su kitu tos grupės nariu, Dominyku Ježeriu, žinomu kaip OG Version.

Tiesa, „Flying Saucer Gang“ fanų puslapio nariai ėmė pasakoti apie kitą istoriją – tuo įrašu pasidalijo ir Remigijaus brolis: „Galėčiau parašyti visą litaniją apie tai, bet užteks ir kelių sakinių. Niekada nemaniau, kad reikės kelti tokį postą, bet.. Nežinau, ar žinote, ar ne, bet Karolina Meschino išskyrė grupę ir ogversion jau nebėra jos narys. Meschino, draugaudama su Remiu, melavo ir apgaudinėjo jo šeimą ir jau nuo vasaros galo buvo su OG, kurį vienintelį Remis laikė savo geriausiu draugu. Net neturiu žodžių apie visą tai, tiesiog jaučiu begalinį nusivylimą tiek Meschino, tiek OG. Remis to nenusipelnė. Negaliu patikėti, kad jie abu taip galėjo jį įskaudinti. OG Version nebėra su fsg. Todėl nuo dabar čia kelsiu tik tai, kas susiję su nerealiausiais fsg!“

Remigijaus brolis, dalindamasis įrašu rašė, kad žmonės turėtų būti atsargesni bendraudami su kitais, nes bandant žiūrėti tik į geras savybes, galima nepastebėti šlykščių dalykų.

REKLAMA
REKLAMA

Pati Karolina netrukus kalbas, kad susitkinėja su OG, patvirtino, tačiau teigė, kad negali būti nė kalbos apie išdavystę, mat su juo artimiau bendrauoti ėmė tik tada, kai išsiskyrė su Remigijumi. Parašiusi atvirą laišką savo sekėjams ji pridėjo, kad naujasis jos vaikinas ir Remigijus santykius išsiaiškino vyriškai bei taikiai.

REKLAMA

Vis dėlto nepanašu, kad R. Daškevičius-Remis ir kiti „Flying Saucer Gang“ nariai Dominykui, žinomam, kaip OG, būtų atleidę, mat šiandien išleido dainą, pavadinimu „Šaukštai po pietų“, kurioje jaučiamas ir kartėlis, bei užuominos, nutaikytos į atlikėją. 

Primename ir tai, kad visa ši drama užvirė nuo to, jog „Discord“ forumo nariai šaukšto atspindyje , kuris pateko į K. Meschino „Instagram“ istoriją, sugebėjo įžvelgti atlikėjo OG Version atvaizdą. Būtent minėtas šaukštas yra minimas ir „Flying Saucer Gang“ dainos pavadinime.

REKLAMA
REKLAMA

„Šaukštai po pietų, tavo kieme pranašauju lietų, ne bahūras, kad save su tavim sietų, o pas mane į koncą jau nebėra vietų, o pas mane, tau, šiukšle, jau nebėra vietos, po tokių dalykų iš manęs gali tikėtis tiktai pykčio ir pagiežos, šliužas tu, per gerai tau būtų driežas, nesislink, šitas pokalbis bus viešas“, – repuojama dainoje.

Visą kūrinį galite išgirsti čia:

Primename ir atvirą Karolinos laišką savo sekėjams, pasirodžiusį šeštadienį: 

„Noriu pasakyti tik tiek, kad mano sąžinė rami, miegu kaip kūdikėlis, o jeigu jūs klausotės ir tikite pletkais apie neištikimybes, tai čia jau jūsų moralės bėdos ir asmeninis reikalas. Aš suprantu, kad daug smagiau yra patikėt šlykščiom apkalbom, apšikt ir papi*davot, taip įdomiau jums, bet, turėtumėte žinoti, jog visi komentarai, žinutės ir apkalbos, yra skleidžiami anoniminių žmonių, kurie nenori atskleisti savo tapatybės, arba nori pakenkti, todėl dangstosi internete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip, pati pasirinkau būti viešu asmeniu ir pati esu kalta, jog iki šiol rodžiau savo santykius viešai, pati kalta, kad dar vasaros gale nepasidalinau, kad yra blogai su Remiu, bet džiaugsmu dalintis lengviau, nei pasakoti kaip mums lievai. Su Dominyku visad buvom draugais vienoj šaikoj, daugiau nei draugais bendraujant tapome TIK PO skyrybų su Remiu. Taip, nesmagu, kad draugas, taip, negražu iš mūsų pusės, bet gyvenime taip būna, o mes esam jauni ir turime teisę klysti. 

Aš gerbiu Remigijų ir esu dėkinga jam už visas patirtis kartu, todėl Remigijus su Dominyku viską išsiaiškino taikiai ir vyriškai, o tai kas vyksta dabar – visas šumas ir cirkas – yra sukeltas tik jūsų pačių.

REKLAMA

Aš nekeičiu bernų kaip kojinių, nesileidžiu į trumpalaikius santykius ir visos mano draugystės buvo ilgametės, kai būnu su žmogum, kaskart galvoju, kad „this is the one“. 

Taip, galbūt esu naivi, tačiau esu romantikė, tikiu amžina meile, kai būnu su žmogum, myliu visa širdim ir atsiduodu 1000%. Meilė yra pasaulio ir gyvenimo variklis, tiesiog ji, kaip ir visi dalykai pasaulyje, vieną dieną ima ir baigiasi. Prieš švaistydamiesi žodžiais, kaip „kekšė, kūr*a, šalava, paleistuvė“ – pirmiausia atsigręžkite į save ir pasigilinkite į šių žodžių reikšmę. Pažiūrėkit į savo draugutes ir draugučius, kurie juda kiekvieną savaitgalį su skirtingom mergytėm ar baxuriukais, nes, neva, šiais laikais tai normalu, ir jie „ieško savęs“ ar „to vienintelio“.

REKLAMA

Aš dar nežinau, kaip viskas bus toliau, bet faktas, kad Dominyko mano socialiniuose tinkluose nematysite, kaip matėte praeitus santykius.

Pasimokiau ir noriu šiuos santykius pasilikti sau, bet kol kas, SAKAU, GERAI GYVENU. Man tiesiog atsibodo. Viešinies – blogai, nori pasilikt sau – išvis katastrofa.

Suprantu, kad mano gyvenimas jums labai įdomus, bet žiūrėkit savęs ir gal jau užsiimkit biški savais reikalais? Kai „followeriai“ internete patampa realiai sekėjais gyvenime, neina į darbus, pamiršta kursinius ir sesiją, dieną-naktį stebi Palangos tilto kameras, keliauja į Palangą vien dėl to, jog užfiksuoti „ką nors pikantiško“, bando apsimesti prieš viešbučio administraciją mano kolegomis, jog galėtų priartėti prie manęs ir mano asmeninio gyvenimo – to jau per daug. Taip, tai populiarumo kaina, bet ar tai normalu? 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kartoju, mano sąžinė rami, kantrybė geležinė, jau tiek skandalų praėjus, kad skūrą jau storą turiu. Sori, kad nuvyliau, kam smagiau tikėt pletkais ir komentuot šūdus man po fotkėm – trinsiu ir blokuosiu kiek reikės , patikėkit.

O aš esu laiminga, viso gero, ačiū už dėmesį ir gražaus savaitgalio visiems. Tikiuosi, užriškime jau šitą temą“, – rašė ji.

Dar lapkričio mėnesį mergina pranešė apie skyrybas su „Flying Saucer Gang“ nariu Remigijumi.

Pasidalijusi miela jų asmenuke, K. Meschino rašė:

„Jau porą mėnesių sklinda kalbos, reguliariai gaunu šimtus žinučių iš jūsų su klausimu: „ar jūs vis dar kartu su Remiu?“ Iš tiesų, tai čia mano grybas yra, kad visad esu su jumis per daug atvira, ir per daug rodau savo privatų gyvenimą, nes po to gailiuosi, ir kai vyksta kažkas panašaus į skyrybas, nori nenori, tenka skirtis ne dviese, o su visa šalimi, nes neišvengiamai apie tave rašys, kalbės, visiems įdomu, visi gyvena kartu su tavimi tavo gyvenimą ir nori įlysti tau į triusikus, pakritikuot, pasakyt „sakiau tau, sakiau“… 

REKLAMA

Remis yra gražiausia ir tikriausia, kas man yra nutikę gyvenime, mes per šiuos pusantrų metų kartu visada neatsiplėšdami vienas nuo kito 24/7 patyrėme, man atrodo, daugiau, negu kitos poros per 5 metus. Jis yra mano svajonių vaikinas ir dar daugiau. 

Tiesiog būna visokių gyvenime laikotarpių ir krizių, mūsų situacijoje kaltų nėra, mes jau porą mėnesių labai labai daug kalbamės ir analizuojame, į kokį mes čia užburtą ratą esame įsisukę, nežinau, ar tai pertrauka, ar čia „Mercury ir Retrogade“ su*iso visiems galvas, bet kol kas mes nusprendėme jog mums geriau pabūti atskirai. Galbūt pabuvę atskirai suprasime, kad negalime vienas be kito, ir galų gale, mus vėl likimas suves kartu, ir grįšime vienas pas kitą. 

REKLAMA

Mes gerai ir be galo šiltai sutariame, leidžiame laiką kartu ir su bendrais draugais, vienas kitą be galo mylime, galėčiau 5 dalių knygą parašyti apie tai kiek daug visko jaučiu.... Kol kas yra taip – kvailokai jaučiuosi, jog turiu teisintis kažkam, bet tiesiog pabodo kalbos už akių ir detektyvai. Gal tai dar net ne pabaiga. Išjungiu komentarų skiltį, nes noriu tik pozityvių emocijų, šiandien su Remiu varom į Techtop apdovanojimus, laukia nereali diena!“

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad K. Meschino ir R. Daškevičius vienas kitam viešai jausmų nebeslėpė nuo 2018 metų liepos mėnesio. Socialiniuose tinkluose tąkart išplito vaizdo įrašas ir nuotrauka, kurioje jie užfiksuoti besibučiuojantys „Flying Saucer Gang“ koncerto Palangoje metu. 

Karolina ir Remigijus turi ne tik tokias pačias tatuiruotes, bet kartu yra sukūrę ir bendrą kūrinį, kurį pristatė gegužės mėnesį. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų