REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
„M.A.M.A. apdovanojimų akimirkos“ (nuotr. Organizatorių)

Laukiamiausias metų renginys – M.A.M.A 2019 yra visos Lietuvos apdovanojimai – ir aktualūs, ir atviri visiems, rašoma pranešime spaudai.

11

Laukiamiausias metų renginys – M.A.M.A 2019 yra visos Lietuvos apdovanojimai – ir aktualūs, ir atviri visiems, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Todėl šios didžiausios muzikos šventės organizatoriai nusprendė suteikti progą prisijungti prie apdovanojimų iškilmių vedėjų bet kuriam lietuviškos muzikos gerbėjui!

Ceremonija M.A.M.A sausio 31 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje bus surengta jau 9-ąjį kartą. Per tuos metus iškilmes vedė profesionaliausi renginių, televizijos ir radijo laidų vedėjai, populiariausi humoristai. Jiems asistavo ir prestižinę M.A.M.A statulėlę raudonuoju kilimu nešė tituluotos gražuolės, žinomi modeliai, tarp kurių buvo ir Karolina Toleikytė, Monika Račiūnaitė. 

Artėjančiose iškilmėse vedėjų asistentės arba asistento pareigas nuspręsta patikėti kažkam iš mūsų šalies muzikos mylėtojų, kurie dega noru dalyvauti M.A.M.A ceremonijoje, patirti šios galingos šventės teikiamą adrenalino pliūpsnį ir neįtikėtiną nuotykį pačių ryškiausių žvaigždžių apsuptyje. 

REKLAMA
REKLAMA

„Kilo idėja suteikti tokią galimybę ne profesionaliems modeliams, o paprastiems renginio gerbėjams. Gal tai bus vienintelė tokia proga gyvenime – prisijungti prie šou komandos ir pasirodyti ant M.A.M.A apdovanojimų scenos su apdovanojimu rankose pilnutėlės „Žalgirio“ arenos ir milijono TV3 žiūrovų akivaizdoje, – sako transliacijos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas. – Svarbu tai, kad šiame kastinge galės dalyvauti ne tik stulbinančio grožio merginos ar mados podiumais žengiantys vaikinai. M.A.M.A myli visus savo vaikus vienodai, todėl atrankai neturės įtakos nei lytis, nei ūgis, nei svoris, nei plaukų ilgis. Kviečiame dalyvauti visus, kas jau sulaukė pilnametystės, o amžiaus ribos nėra jokios.“  

REKLAMA

Norintys dalyvauti M.A.M.A vedėjų asistentų konkurse, iki sausio 17 d. adresu [email protected] turi atsiųsti laišką, jame nurodyti savo gimimo datą, darbo ar studijų pobūdį, laisvalaikio pomėgius ir paaiškinimą, kodėl norėtų laimėti konkursą. Prie laiško būtina pridėti nuotrauką visu ūgiu ir kontaktinius duomenis.

Atrinkto tuzino potencialių kandidatų lauks tiesioginis susitikimas su organizatorių komanda. Tuomet ir paaiškės, kas laimi konkursą.

Organizatoriai jau atskleidė, kad M.A.M.A ceremonijoje muzikinius pasirodymus surengs „Lilas ir Innomine”, „8 Kambarys”, „Daddy Was a Milkman”, Jurijus, Natalija Bunkė, „Biplan”, „G&G Sindikatas”. Keli intriguojantys vardai kol kas dar laikomi paslaptyje. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų