REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Princas Williamas ir Kate Middleton su princu Louisu (nuotr. SCANPIX)

Karališkosios šeimos gyvenimas iš tiesų domina ne vieną, kaip ir daugybė taisyklių, kuriomis jie seka. 

9

Karališkosios šeimos gyvenimas iš tiesų domina ne vieną, kaip ir daugybė taisyklių, kuriomis jie seka. 

REKLAMA

Visai neseniai karalienės anūkės Zaros Phillips vyras Mike’as užsienio žiniasklaidai atskleidė, kaip iš tiesų atrodo jų šventinė vakarienė.

Pasirodo, kad kiekvienais metais per vakarienę prieš Kalėdas, kartojasi tas pats scenarijus – vaikai griežtai atskiriami nuo suaugusiųjų. Tiesa, Jungtinėje Karalystėje yra įprasta, jog vaikai sėdėtų prie kito stalo, negu suaugusieji. Vis dėlto karališkoji šeima nebūtų tokia išskirtinė, jei šios taisyklės nebūtų kiek pakeitusi. 

Anot Mike’o, vaikai ne tik sėdi prie atskiro stalo, bet net ir atskirame kambaryje. „Per šeimos vakarienę mūsų susirenka apie 70 – išvis yra 7 stalai, o mažas vaikų stalas yra išvis kitame kambaryje. Aš sėdėjau prie princo Charleso staliuko. Buvo tikrai labai malonu“, – pasakojo jis. 

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tai jau ne pirmas kartas, kai Mike’as užsienio žiniasklaidai atskleidžia dar negirdėtų detalių apie šeimos šventes. „Per Kalėdas būna kiek ramiau – visi valgo šaltus patiekalus, nes rūmų darbuotojams yra duota laisva diena. Pagrindinė šventė yra Kūčios“, – sakė jis pridėdamas, kad tuo metu karalienė visuomet sako ir kalbą.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad visai neseniai išaiškėjo ir tai, ką M. Markle buvo padovanojusi karalienei prieš 2 metus.

M. Markle ir princas Harry susižadėjo 2017 metais, likus visai nedaug laiko iki švenčių, todėl būsima princo žmona buvo pakviesta sutikti švenčių su naujausiais šeimos nariais. Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, tais metais M. Markle kaip reikiant pasistengė ir karalienei nusprendė įteikti išties be galo originalią dovaną – dainuojantį žaislinį žiurkėną.

Pasirodo, kad dovana ne tik buvo juokinga, bet ir patraukė didžiulį mylimų karalienės šunų dėmesį – šie negalėjo atitraukti akių. dailystar.com rašoma, jog tai pamačiusi karalienė pratrūko juoktis bei pridėjo: „Jis galės palaikyti mano šunims kompaniją.“

Tiesa, netrukus šunys žaislu „pasirūpino“ ir jį sudraskė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų