REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Gretos Vireliūnaitės-Kalinauskienės makiažas E. Valančiūnienei, V. Siegel ir G. Stasiulaitytei (tv3.lt fotomontažas)

Makiažo bei plaukų specialistė Greta Vireliūnaitė-Kalinauskienė jau seniai užsitarnavo vienos geidžiamiausių, o taip pat – ir tikros žvaigždžių vizažistės – vardą. Žinoma moteris sugeba kiekvienai sukurti tokį įvaizdį, kurio neįmanoma pamiršti.

25

Makiažo bei plaukų specialistė Greta Vireliūnaitė-Kalinauskienė jau seniai užsitarnavo vienos geidžiamiausių, o taip pat – ir tikros žvaigždžių vizažistės – vardą. Žinoma moteris sugeba kiekvienai sukurti tokį įvaizdį, kurio neįmanoma pamiršti.

REKLAMA

Naujųjų metų vakaras – dar viena proga sublizgėti, o puikus įvaizdis ne tik suteiks pasitikėjimo savimi, bet ir užtikrins gerą 2020-ųjų startą. Su naujienų portalu tv3.lt Greta pasidalijo savo gudrybėmis bei atskleidė idealiausią įvaizdį nuo galvos iki kojų!

Per šventes kiekviena moteris nori būti ypatingai graži, vis dėlto ne paslaptis, kad net ir prieš makiažą odą turi būti specialiai paruošta – kaip tai padaryti rekomenduotumėte jūs?

Vizažo meistre dirbu jau daugiau nei 5 metus, tad bendraudama su klientėmis, stengiuosi užbėgti įvykiams už akių. Visuomet,  ypatingai nuotakoms, akcentuoju tai, kad geriau nedaryti nieko, nei eksperimentuoti su naujais produktais ar procedūromis prieš svarbią šventę. 

REKLAMA
REKLAMA

Keletą dienų prieš makiažą rekomenduoju pasidaryti pilingą, o iš vakaro palepinti veiduką kolageno turinčia lakštine kauke. Kolagenas išlygina odos paviršių, atstato odą po pilingo, suteikia liftingą, drėkina odą.

REKLAMA

Koks šventinis makiažas šį sezoną madingiausias?

Madingiausias makiažas yra tas, su kuriuo tą dieną jausiesi geriausiai! Nebėra standartų, ir visai nesvarbu, ar tai žiema, ar vasara. 

Norisi spalvos? Rinkis ryškius pravedimus. Juos gali atlikti nestandartinėje voko vietoje – akių įgylinimo linijoje. 

Norisi klasikos? Rinkis raudonas lūpas, juodą pravedimą. 

Norisi dar labiau išryškinti palaidinės spalvą? Rinkis tokių pačių atspalvių šešėlius.

Norisi nedėvėti makiažo? Būk be jo, demonstruok savo nepriekaištingą, švytinčią odą.

Norisi blizgėti? Gali blizgučius naudoti ne tik akių makiaže, bet ir ant skruostų, kūno.

Tavo makiažo meistrė išvykusi? Pasidaryk makiažą pati, nes dabar madingas netgi netobulas, artistiškas makiažas.

REKLAMA
REKLAMA

Visiška laisvė – svarbu spinduliuoti pasitikėjimu.

Daugelis moterų švenčių metu renkasi dūminį makiažą, arba tokį, kuriame – gausu blizgučių. Vis dėlto ar tai tikrai visoms tinka?

Dūminį bei švytintį makiažą galima pritaikyti kiekvienai. Tačiau reikia išlikti ištikimai savo stiliui ir keisti tik detales –  tuomet ir atrodysite šventiškai.

Ne paslaptis, kad švenčių metu ne viena nori pasipuošti ir raudonu lūpdažiu. Kaip taisyklingai juo dažytis ir ką daryti, kad jis išliktų kuo ilgiau?

Kad ranka nesudrebėtų ir kontūras atrodytų nepriekaištingai, naudokite lūpdažį, o tik tada pieštuką. Lūpdažio išsilaikymui naudokite lūpdažio fiksavimo laką, kuris ne tik užfiksuosus ir sutvirtins lūpdažį, bet ir nepaliks jo pėdsakų ant taurės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokios gudrybės bet kurį makiažą nesunkiai pavers kiek puošnesniu, šventiškesniu?

Ryškus lūpdažis, odą atgaivinanti ir švytėjimo suteikianti dulksna, dekoltė išblizginimas.

Pastaruoju metu vis populiaresnis antakių laminavimas, sušiaušti antakiai – ar jie tinka visoms?

Manau, kad tai tinka tik jaunoms panelėms.

Kaip reikėtų puoselėti plaukus šaltuoju metų laiku?

Šaltis žaloja plaukus, todėl reikėtų juos slėpti po stilingomis kepuraitėmis, šalikėliais, stengtis naudoti mažiau plaukų formavimo priemonių (lako, želė), stengtis plaukus palepinti maitinančiomis, aliejinėmis kaukėmis.

Kokią šukuoseną siūlytumėte rinktis, norint sukurti išties šventišką įvaizdį?

Tokią, kuri derėtų prie makiažo ir aprangos. Svarbiausia neperlenkti lazdos ir pasirinkti tai, ką tą vakarą norite akcentuoti – makiažą, plaukus ar drabužius. Kitu atveju, galima atrodyti neskoningai.

REKLAMA

Kokią šukuoseną galėtų rinktis trumpesnius plaukus turinčios merginos?

Netvarkingas garbanas su tiesiu galiuku – jos ne tik  vizualiai nesutrumpins plaukų ilgio, bet ir padės sukurti jaunatvišką įvaizdį.

Jūsų – išties savitas stilius, o dar anksčiau esate sakiusi, kad svajojate apie bendro moters įvaizdžio sukūrimą. Koks būtų tobulas Naujųjų metų įvaizdis pagal Jus?

Taip, ateityje tikrai norėčiau prie makiažo bei plaukų formavimo prijungti ir drabužius. Juk tai – neatsiejama! 

Kadangi daugelis merginų tą dieną dėvės sukneles, bei garbanosis plaukus, aš, kurdama klientei bendrą įvaizdį Naujiesiems metams, ją aprengčiau įdomaus kirpimo džinsais, itin blizgia palaidine nuoga nugara ir priderinčiau minimalistinius aukštakulnius arba netgi žemakulnius, grubesnius batus (juk svarbiausia – patogumas ir laisvė!).

Plaukus suriščiau į blizgią uodegą, atlikčiau švytinčios odos makiažą, akis padažyčiau tik tušu, antakius tiesiog sušukuočiau permatomu geliu, o lūpas padažyčiau sodria raudona! Žinoma, nepamirščiau nugrimuoti, išblizginti nugaros. Juk nuoga nugara ir raudonos lūpos taptų vakaro akcentu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų