REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2019-ieji buvo ne tik gausūs skyrybų, bet ir vestuvių metai. Šiemet žiedus sumainė daugybė pramogų pasaulyje žinomų porų, o gražiausios šventės akimirkos džiugino ir jų gerbėjų akis.

2019-ieji buvo ne tik gausūs skyrybų, bet ir vestuvių metai. Šiemet žiedus sumainė daugybė pramogų pasaulyje žinomų porų, o gražiausios šventės akimirkos džiugino ir jų gerbėjų akis.

REKLAMA

Besibaigiant šiems metams, siūlome išrinkti įsimintiniausias 2019-ųjų vestuves.

Slaptos vestuvės

Viena mylimiausių šalies aktorių – Agnė Grudytė daugiausia dėmesio skiria dešimtmetei dukrai Ievai ir vyrui. Aktorės teigimu,rūpintis mylimais žmonėmis – didelis malonumas, todėl nenuostabu, kad vis dažniau moteris išgirsta iš draugų ir pažįstamų, kad yra labai šeimyniška, jauki, šilta bei gebanti aplink save suburti žmones.

Kad geba nepažįstamus žmones suburti į linksmą ir draugišką kompaniją, Agnė įsitikino šį rugpjūtį. Būtent tada ji su vyru pakvietė 18 artimų draugų į Kiprą, kur net savaitę visi kartu šventė poros vestuves. Nors aktorė su ilgamečiu draugu Sauliumi Sėjūnu aukso žiedus Vilniaus santuokos rūmuose sumainė dar pernai, jokios didesnės šventės po ceremonijos nerengė. Tačiau bičiuliai, anot Agnės, vis nedavė ramybės su klausimu, kada bus atšvęstos vestuvės.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai susituokėm gruodį, mudu visai nenorėjom švęsti ir ypač nenorėjom jokių tradicinių vestuvių šventimų. Dar juokavom: kaip gali žmonės švęsti dvi ar tris dienas, kam to reikia? Bet po kiek laiko natūraliai atėjo noras paminėti santuoką draugų kompanijoje ir visiems sykiu paatostogauti,“ – prisiminimais dalijasi Agnė.

REKLAMA

Primename, kad už ilgamečio širdies draugo S. Sėjūno A. Grudytė ištekėjo praėjusių metų gruodžio 20 dieną. Pora iki tol draugavo net 8 metus. Tiesa, iš praėjusios savo santuokos aktorė augina dukrelę.

A. Grudytė – žinoma aktorė, suvaidinusi tokiuose populiariuose serialuose, kaip „Naisių vasara“ bei „Meilė gydo“.

Ištekėjo trečią kartą

Viena ryškiausių realybės šou „Kelias į žvaigždes“ dalyvių Agnė Petravičienė birželį, aukso žiedus sumainė su verslininku Artūru Gansausku.

Poros santuoka buvo įregistruota Raudondvario pilies Baltojoje menėje.

Agnė su mylimuoju Artūru susižadėjo 2018-ųjų rugsėjo 30-ąją, o apie tai, ji pati pranešė socialiniame tinkle, įsikėlusi nuotrauką su didžiuliu žiedu.

REKLAMA
REKLAMA

Pastarieji  metai dainininkei buvo kupini žiaurių išbandymų. Daugelis jau girdėjo apie tai, kad didžioji jos gyvenimo meilė, antrasis vyras Dainius, po infarkto nugrimzdo į komą. Paskui prasidėjo karai su anyta.

Prieš kelis metus Agnė pirmą kartą prabilo apie tai, kad ruošiasi pradėti naują gyvenimą. Tada artimiausiuose Agnės planuose buvo skyrybų procesas.

„Atsibodo būti pašluoste, į kurią valomasi kojas. Visi mano geri darbai buvo apspjaudyti“, - tuomet kalbėjo Agnė, prisipažinusi, kad metai po vyro nelaimės jai buvo iš tiesų košmariški.

Taigi ir sprendimas dėl skyrybų buvo nelengvas. Nors Agnė mylėjo savo vyrą, tačiau jo mama darė viską, kad Agnės ir Dainiaus santuoka kuo greičiau būtų nutraukta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sudėtinga pasikeisti pavardę

Garsi šalies šokėja Edita Daniūtė dar birželio mėnesį su mylimuoju Mirko atšventė savo vestuves.

Nuo 2016-ųjų susižadėjusi pora surengė iškilmingą ir prabangią šventę, kurios akimirkomis pasidalijo socialiniuose tinkluose. Žinoma moteris buvo pasipuošusi specialiai jai kurta, įspūdingo grožio balta suknele. Pora susituokė šiaurės vakaruose esančiame Livorno mieste, ant jūros kranto.

Jai tai – antrosios vedybos. Pirmąkart moteris buvo ištekėjusi už advokato Mindaugo Vasiliausko. Su juo šokėja augina dukrelę Evitą.

Edita džiaugėsi, kad šie metai jai buvo nuostabūs: „Pagaliau įsikrausčiau į savo naujus namus, ištekėjau ir apsivilkau baltą suknelę, kurios, galvojau, niekada jau neapsivilksiu. Galų gale patys susiorganizavome savo vestuves, nes labai nemėgstu organizuoti švenčių. Dabar labai gera, nes padariau svarbius darbus, net ir medį pasodinau.“

REKLAMA

Moteris prasitarė, kad kitus metus ji norėtų sutikti ramiai ir pailsėti, tačiau tenka susidurti su nemalonumais: „Pasirodo, Italijoje negalima pasikeisti pavardės, nežinau, kaip viskas išsispręs, tikriausiai reiks tuoktis ir Lietuvoje.

Labai nustebau, kai po vestuvių niekas manęs neklausė ir nesiteiravo, dėl pavardės, galvojau, galėsiu pasirinkti vyro pavardę. Bet pasirodo Italijoje to padaryti negalima, turi būti labai rimtos priežastys, kad leistų pavardę pakeisti.“

Šokėjos karjerą E. Daniūtė baigė 2014 metų pabaigoje, kai dar kartą su M. Gozzoli laimėjo Tarptautinės sportinių šokių federacijos (WDSF) profesionalų standartinių šokių pasaulio čempionato auksą.

REKLAMA

Šiuo metu savo vardo šokių studiją Kaune turinti Edita kartu su savo gyvenimo ir šokių partneriu dirba treneriais.

Vestuvinis šokis

Liepos 6-ąją Klaipėdoje aukso žiedus sumainė populiarios grupės „Man-go“ narė Gabija Sruogiūtė. Mergina Marijos Taikos karalienės bažnyčioje amžinąją meilę prisiekė Telšių komandoje žaidžiančiam Mindaugui Stašiui.

Visai neseniai mergina savo paskyroje taip pat pasidalijo ir vestuvių akimirkomis. Vienoje jų užfiksuotas romantiškas poros šokis vestuvių puotos vakarinėje dalyje.

Pagal besikeičiančią muziką šokusi pora sulaukė gausių svečių ovacijų bei plojimų – ne vienas net nenutuokė, kad jaunavedžiai paruoš tokį šokį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Smagu buvo šokti, pasiruošti reikėjo mėnesio individualių pamokų su mokytoju, o šokti mums abiems patinka, tik dar niekada nebuvome kartu šokių lanke, tai buvo labai smagi patirtis“, – akimirkas iš vestuvių prisiminė Gabija.

Portalo tv3.lt kalbinta mergina būsimoms nuotakoms negailėjo patarimų: „Reikia nebijoti tyrinėti rinkos, nueiti pasikonsultuoti su keliais tos srities (dekoras, planuotojos, fotografai, videografai) specialistais, prašyti darbų pavyzdžių, nebijoti atsisakyti ir rinktis, ieškoti žmonių su kuriais būtų lengva dirbti ir kurių pasaulio matymas sutaptų su tavuoju. Taip pat rekomendacija – iš anksto pasiruošti su visais sutartis, koks turėtų būti galutinis rezultatas tam tikrų dalykų ir žinoma aiškiai užfiksuoti numatytą biudžetą.“

REKLAMA

Spalvingiausias vestuvių prisiminimas Gabijai buvo staigmena vyrui: „Ilgai planavau šią staigmena ir jaudinausi, kad niekas jos nesugadintų. Kol neatvykome į salę, vyras nežinojo, kas mūsų vestuvių šventės vedėjas. Buvo smagu pamatyti jo reakciją.“

Vestuvėse netrūko ir kuriozų: „Vakaro metu drauge susilaužė ranka, tačiau smagu, kad ji į tai sugebėjo pažvelgti su humoru ir gipsas jai nesutrukdė grįžti į šventę ir toliau joje dalyvauti.“

Gabija prisipažįsta, kad yra reiklus žmogus, todėl mano, kad su ja per vestuves dirbti nebuvo visada lengva: „Svarbiausia – pasiektas geras rezultatas. Ir šiaip turbūt mūsų visuomenėje tas reiklumas sutapatinamas su „nuotakos siaubūnės“ įvaizdžiu, manau, tai klaidinga. Normalu, kad žmogus yra reiklus kitiems sau svarbią dieną, man atrodo, didesnė blogybė, kai nuotakos yra pasimetusios, nežino ko nori, vat tada tikrai sunku.“

REKLAMA

Šiandien „Man-go“ narė visą save atiduoda koncertinio turo pasiruošimui, kuris vyks sausio mėnesį, Klaipėdoje ir Panevėžyje

Baigėsi skyrybomis

Sausio 23-ioji tapo ypatinga diena skandalingai pagarsėjusiam kriptomilijonieriui Pauliui Aršauskui – garsus vyras, po pusmečio draugystės, antrąjį kartą sumainė aukso žiedus su drauge Egle Malinauskaite.

Tiesa, pora savo santykių dramomis ne kartą sudrebino žiniasklaidą – jie viešai skyrėsi ir taikėsi, drąsiai kalbėjo apie tai, ką per itin trumpą laiką jiems teko patirti.

Paulius ir Eglė viešai skyrėsi du kartus. Pirmąkart jie skyrėsi vos po kelių savaičių draugystės. Tąkart Paulius merginą kaltino smurtu, bandė taikytis su buvusia sutuoktine Diana, tačiau nesėkmingai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jų meilės istorija į viešumą išlindo praeitų metų vasaros viduryje: ilgąjį liepos savaitgalį P. Aršauskas praleido ne žmonos, o kitos moters glėbyje – vyras su drauge Egle smaginosi Nidoje vykusiame „Pudra“ festivalyje, taip pat dalyvavo SEL koncerte Klaipėdoje. Nors kalbos apie tai, kad P. Aršauskas paliko savo žmoną ir prieš metus, vasario mėnesį gimusią dukrą, sklido jau anksčiau, tačiau pasitvirtino tik tada, kai pora nusprendė nebeslėpti vienas kitam jausmų. Vestuvių metinių dieną Paulius savo paskyroje pasidalijo nuotrauka su E. Malinauskaite.

„Per savo 27 gyvenimo metus nuveikiau ir pamačiau tiek, kiek kiti gali tik pasvajoti, niekam neprivalau aiškintis dėl savo sprendimų, bet jie šiaip sau neatsitinka, kas myli ir vertina, tie ir TURI! Kitus teisti labai lengva“, – savo tūkstantinei sekėjų armijai rašė P. Aršauskas.

REKLAMA

Nuotraukoje jis bučiavo E. Malinauskaitę į skruostą, už jų nugaros – garsusis Pauliaus „Lamborghini“ su vardiniais numeriais „ARSA 23“.

Vos tik paviešinus nuotrauką kaipmat pasipylė neigiami komentarai, kuriuos rašė Pauliaus sekėjai. Jie tvirtino, kad kriptomilijonierius krito jų akyse, elgiasi neprotingai ir vaikiškai, tačiau šiuos komentarus pats Paulius labai greitai ištrynė iš savo paskyros.

Galiausiai, pusmetį santuokoje gyvenusi pora, rugpjūčio pirmosiomis dienomis nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Santuoką dėl sutuoktinio elgesio nutraukti nusprendė E. Aršauskienė. Oficialų skyrybų ieškinį mergina pateikė dar gegužės mėnesį. Eglė savo sutuoktinį kaltino smurtiniu nusikaltimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų