REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Akimirkos iš kulinarijos studijos „Gastro siena“ gimtadienio (nuotr. Tomas Foto)

Iš Nidos kilusi aktorė Justė Zinkevičiūtė visuomet pozityvi, energinga ir švytinti. Neseniai pristačiusi naują savo projektą – 2020 metų užrašinę, Justė ketvirtadienio vakarą su draugais apsilankė ypatingame renginyje – Kaune esančios kulinarijos studijos „Gastro siena“ pirmajame gimtadienyje.

30

Iš Nidos kilusi aktorė Justė Zinkevičiūtė visuomet pozityvi, energinga ir švytinti. Neseniai pristačiusi naują savo projektą – 2020 metų užrašinę, Justė ketvirtadienio vakarą su draugais apsilankė ypatingame renginyje – Kaune esančios kulinarijos studijos „Gastro siena“ pirmajame gimtadienyje.

REKLAMA

Čia visų svečių laukė neeilinė degustacinė vakarienė, gurmaniški patiekalai, gyvo garso koncertas bei svarbiausias akcentas – gimtadienio tortas, rašoma pranešime spaudai.

Justė prisipažįsta, jog yra tikra gero maisto mylėtoja ir rutiną visuomet stengiasi praturtinti naujais skoniais. Aktorė neslepia, jog specialių dietų nesilaiko ir nors stengiasi prisižiūrėti savo mitybą, tai ne visada pavyksta lengvai.

„Aš, kaip ir kiekviena moteris, kartais pergyvenu dėl priaugtų kilogramų ar neužsisegančių kelnių. Kartais nusprendžiu valgyti tik salotas, o kartais neatsispiriu ir greitam maistui. Stengiuosi išlaikyti balansą, nors kuomet aplink tiek gardaus maisto, nelengva suskaičiuoti, ko ir kiek dedi į lėkštę“, – renginyje juokavo Justė.

REKLAMA
REKLAMA

Prie jūros užaugusi aktorė atvirauja, jog dievina jūros gėrybes bei rūkytą žuvį, tačiau keliaudama neatsisako išmėginti ir kitų šalių virtuvės bei egzotiškų patiekalų.

REKLAMA

„Labai mėgstu Viduržemio jūros virtuvę, ypač graikų. Graikiškas salotas galėčiau valgyti kad ir kasdien! Patinka ir aštresnė marokietiška virtuvė – dievinu jų troškinius su vietiniais prieskoniais. Jei mieste atsidaro nauja vieta, visuomet su draugais užsukame paragauti ir įvertinti“, – sako Justė.

Neseniai savo vardo užrašinę – 2020 metų darbo kalendorių – pristačiusi aktorė teigia, jog čia susidėjo nuoširdžiausios mintys apie meilę sau. Justė skatina visas moteris priimti save tokias, kokios yra, o kalendoriuje yra paruošusi ypatingą staigmeną.

REKLAMA
REKLAMA

„Užrašinės kalendoriuje yra viena nepažymėta diena. Galima įrašyti savaitės dieną ir toliau tęsti darbus, arba galima tą dieną skirti sau – pasilepinti masažu, paskaityti gerą knygą, apsilankyti teatre, pasimėgauti gardžiais patiekalais ar nueiti į kulinarinę pamoką, jog išmokti kažko naujo“, – pasakoja Justė.

Renginio metu studijos virtuvėje pirmais smuikais griežė TV laidos „Virtuvės istorijos“ šefų duetas Ilona Juciūtė bei iš Šri Lankos kilęs Dilanas Dampella Gamage. Susirinkusiems svečiams jie padovanojo neeilinių skonių kupiną vakarą – gimtadienio dalyviai ragavo jautienos tartaro, anties krūtinėlės su raudonajame vyne garintu slyvų kremu, troškintais burokėliais bei demi-glace padažu ir kitų gurmaniškų patiekalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šalia gardžių patiekalų svečiai mėgavosi ir prancūzišku, kasmet lapkričio trečiąjį ketvirtadienį ragaujamu „Beaujolais nouveau“ vynu bei profesionalaus someljė Mindaugo Minkevičiaus pasakojimu. Vakaro nuotaiką kūrė gyvo garso koncertą padovanojęs atlikėjo Manto Sakalausko ir gitaristo Roko Ramučio duetas.

Pirmąjį gimtadienį švenčianti kulinarijos studija „Gastro siena“, įsikūrusi legendinio Kauno restorano „Miesto sodas“ rūsyje, kaskart stebina savo lankytojus unikaliais ir išskirtiniais renginiais. Čia nuolat vyksta maisto gaminimo pamokos, degustacinės vakarienės, privačios šventės, įmonių pristatymai, įvairios konferencijos ir net televizijos laidų filmavimai.

REKLAMA

„Kulinarijos studijai šiandien sukanka lygiai vieneri metai. Laikas taip greitai bėga, jog atrodo, dar tie metai tik vieneri, bet kokie jie buvo darbingi, produktyvūs ir, svarbiausia, sėkmingi. O sėkmės paslaptis paprasta – stipri, užsispyrusi ir labai kūrybinga komanda, kuriai esu be galo dėkingas. Mano atskira padėka – ir mūsų žingeidiems bei tobulėti skatinantiems lankytojams“, – renginio metu gražius žodžius pasakojo studijos vadovas Andrius Nacevičius.

Renginio metu žodį tarė ir studijos „Gastro siena“ kuratorė Jurgita Vedrickienė: „Studijos kolektyvo tikslas – namo klientą išleisti išmokusį kažką įdomaus, su plačia šypsena ir dideliu pasitenkinimu. Per metus surengėme daugybę kulinarijos pamokų, degustacinių vakarienių, privačių vakarėlių, kurių metu profesionalumą demonstravo studijos šefai Nerijus Kunkulis ir Artūr Andrijevskij“.

Pasigardžiavus gurmaniško skonio patiekalais ir sodraus skonio vynu, vakaro svečių laukė saldi staigmena – purus maskarponės sūrio, karamelės ir juodųjų serbentų gimtadienio tortas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų