REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
„Joker“ (nuotr. SCANPIX)

Apie spalio pradžioje kino teatrus užkariavusį filmą „Džokeris“ nepaliaujama šnekėti ir iki šiol – visi svajoja apie filmo tęsinį.

6

Apie spalio pradžioje kino teatrus užkariavusį filmą „Džokeris“ nepaliaujama šnekėti ir iki šiol – visi svajoja apie filmo tęsinį.

REKLAMA

Vis dėlto panašu, kad tai – neliks tik svajonėmis.

Visai neseniai užsienio žiniasklaidoje pasirodė pirmieji patvirtinimai, kad filmo tęsinys išties išvys dienos šviesą – šiuo metu jis jau patvirtintas.

Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, filmo režisierius ir vėl bus Toddas Phillipsas, kuris dirbs su panašios sudėties komanda, su kuria sukūrė ir pirmąjį filmą. Taip pat žinoma ir tai, kad pagrindiniui Arthuro Flecko vaidmeniui atlikti ir vėl kviečiamas Jaoquinas Phoenixas, tačiau ar jis pasirodys, kol kas dar nėra aišku. 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad tai buvo pirmasis J. Phoenixo vaidmuo komiksų ekranizacijoje, ir jis jau įvertintas pagrindiniu prizu „Auksiniu liūtu“ Venecijos kino festivalyje. Po peržiūros, filmas sulaukė net aštuonių minučių trukmės plojimų visai salei stovint. Įdomus faktas – kuriant juostą ji turėjo visai kitą, slaptą, pavadinimą – „Romeo“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pasakoja J. Phoenixas, vienas didžiausių iššūkių filmuojantis buvo grimas.

„Vyrai šiaip nemėgsta būti dažomi, o čia man teko didžiąją dalį laiko leisti grimo meistrų kėdėse. Ir tai dar būtų pakenčiama, bet didžiausias vargas laukdavo pasibaigus filmavimams – tuomet, kai reikdavo grimą nusivalyti“, – prisiminęs filmavimus šypsosi garsus aktorius.

REKLAMA

Filmo kūrėjai neslepia, jog šio naujojo Džokerio įvaizdį įkvėpė grėsminga serijinio žudiko Johno Wayne’o Gacy išvaizda. Pastarasis žinomas ne tik dėl šaltakraujiškų jaunuolių žmogžudysčių, bet ir dėl liguisto pomėgio persirenginėti klounu ir organizuoti vakarėlius ieškant naujų aukų.

Teigiama, jog kuriant grimą meistrai konsultavosi ir su profesionaliais klounais, kurių patarimas buvo dažant veidą vengti griežtų linijų. Tarp klounų egzistuoja tokia taisyklė, nes manoma, jog griežtos linijos gali išgąsdinti vaikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų