REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Verslininkė, renginių organizatorė Rasa Arlauskienė skiriasi su savo vyru, verslininku Raimondu Arlausku.

Verslininkė, renginių organizatorė Rasa Arlauskienė skiriasi su savo vyru, verslininku Raimondu Arlausku.

REKLAMA

Pora jau pusmetį gyvena atskirai.

„Drauge mes esame jau labai daug metų, esame praėję visokius etapus. Vienas kitą suprantame iš vieno žodžio, pasitikime vienas kitu. Tačiau būtų keista, jei jis visiškai nepavydėtų. Jis supranta, jog esu įdomi aplinkai“, – anksčiau laidoje apie vyro pavyduliavimą kalbėjo R. Arlauskienė.

Atviraudama apie santykius su mylimu vyru verslininku Raimondu Arlausku, moteris aiškino, kodėl jis retai lankosi jos organizuojamuose renginiuose.

„Mes drauge einame į labdaros renginius, koncertus ar teatrą. O vakarėliai jam nėra prie širdies. Be to, jis supranta, kad man tai yra labiau darbas negu pasilinksminimas“, – pasakos R. Arlauskienė.

Elegantiška ir pasitempusi R. Arlauskienė savo grožiu stebina ne vieną: „Esu tokia elegantiška ir namuose. Galbūt vaikštau basa, su ilga šilkine suknele, galbūt vaikštau ir su suplėšytais džinsais, bet visada viskas gražiai suderinta ir malonu pačiai. Turi būti ne tik patogu, bet ir dailu.“

REKLAMA
REKLAMA

Tikra renginių organizavimo profesionalė nuolat puošiasi prabangiomis suknelėmis, aukštakulniais, be to, visada stengiasi atrodyti ryškiai. „Raudona spalva man labai tinka ir išoriškai, ir iš vidaus, nes esu labai energinga, aistringa savo darbui ir gyvenimui“, – kalbėjo žinoma moteris.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad pora augina du vaikus, šešiolikmetį sūnų Matą ir dvylikos metų dukrą Evitą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų