REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Charna Rowley (nuotr. YouTube)

Šiais laikais „YouTube“ platformoje galima rasti pačių keisčiausių vaizdo įrašų. Būtent tokius kuria ir 22 metų Charna Rowley iš Londono.

7

Šiais laikais „YouTube“ platformoje galima rasti pačių keisčiausių vaizdo įrašų. Būtent tokius kuria ir 22 metų Charna Rowley iš Londono.

REKLAMA

Mergina filmuojasi, kaip vienu prisėdimu suvalgo beveik 6 tūkst. kalorijų turinčius greito maisto užkandinių patiekalus.

Žinoma, Charna tai daro ne šiaip – mergina tikisi tapti ateities „YouTube“ žvaigžde. Dėl šios priežasties ji yra pasiryžusi suvalgyti bet ką, ką jos gerbėjai pasiūlys. Mergina jau yra viena suvalgiusi 4 žmonėms skirtą kinų maisto porciją, 2 didžiules picas su pagardais ir panašiai.

Charną įkvėpė 2010-aisiais Pietų Korėja apėmęs siautulys, kurio metu žmonės valgydami maistą bendraudavo su kamera.

Charna tikina, kad jos sveikatai minėto maisto porcijos nekenkia, mat ji 4 kartus per savaitę lankosi sporto klube. Vis dėlto „Morning show“ laidoje gydytojas Zoe jai pranešė, kad to – negana. Jos sveikata dėl karjeros „YouTube“ gali rimtai nukentėti.

REKLAMA
REKLAMA

„Esmė ne kalorijose, o toksinuose. Suvalgydama šitiek daug tokio maisto tu sutrumpinsi savo gyvenimą ir pridėsi negalios riziką. Jokios abejonės, kad tai sukels bėdų“, – sakė gydytoja.

REKLAMA

Vėliau gydytoja netgi pridėjo, kad taip Charna pasirenka tiesiausią kelią į mirtį. Anot gydytojos, taip ji skatina elgtis ir kitus, nors toks maisto valgymas nėra nei žavus, nei, tuo labiau, skatintinas.

Tuo tarpu Ch. Rowley netgi metė savo darbą, kad galėtų visu pajėgumu atsiduoti savo karjerai „YouTube“. Vis dėlto net ir ji pati sutinka, kad tai – tikrai ne ilgalaikis projektas. „Nemanau, kad susirgsiu tomis ligomis. Stengiuosi palaikyti balansą, išvengti to. Aš suprantu, kad keliu savo sveikatai pavojų, tačiau nesakau, kad darysiu tai ateinančius 20 metų“, – atviravo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Negana to, ji pridėjo, kad šiuos vaizdo įrašus pradėjo ne todėl, kad išgarsėtų. Paprasčiausiai būtent tada ji galėjo jaustis savimi. „Manau, kad jauniems žmonėms prie kitų tikrai sunku būti saimi. Tai nebuvo skirta pasauliui – tai buvo skirta man, o jei tai patinka ir pasauliui, aš matau tik pliusus“, – atsivėrė Charna.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų