REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Nijolės Narmontaitės knygos pristatymo akimirkos (tv3.lt fotomontažas)

Pirmadienio vakarą aktorė bei rašytoja Nijolė Narmontaitė sukvietė artimiausius bičiulius į savo knygos „Žvaigždžių alėja. Ko nematė TV žiūrovai“ pristatymą.

36

Pirmadienio vakarą aktorė bei rašytoja Nijolė Narmontaitė sukvietė artimiausius bičiulius į savo knygos „Žvaigždžių alėja. Ko nematė TV žiūrovai“ pristatymą.

REKLAMA

Pasveikinti nepraleido progos žymiausi pramogų pasaulio veidai.

Šis renginys vyko Vilniaus mažajame teatre, kuriame kino, televizijos ir teatro aktorė pristatė enktąją serijos „Ko nematė žiūrovai“ knygą.

Pristatyme dalyvavo Jurgita Jurkutė-Širvaitė su vyru Ryčiu, Algimantas Puipa, Laima Kybartienė, Arūnas Valinskas, Zita Kelmickaitė, Marius Jampolskis bei daugelis kitų.

Tiesa, daugiausiai fotografų blyksčių susilaukė LaimaTamulytė-Stončė, geriau žinoma Mama Rock'n'Roll pseudonimu. 

Moteris atrodė it tikra roko žvaigždė. Buvo pasipuošusi odiniu švarkeliu, palaidine iš blizgių bei spalvotų žvynelių. Šviesius plaukus sušukavo į viršų, o lūpas nudažė ryškiai raudonu lupdažiu. Rodos, kad moteris stipriai pasikeitus ir atjaunėjus. Neliko jokių papildomų kilogramų, dėl kurių anksčiau ji yra kovojusi. Nuo jos veido nedingo šypsena, kuri jai suteikė papildomo žavesio.

REKLAMA
REKLAMA

 Naujienų portalas tv3.lt primena, kad anksčiau Laima save vadino įvairiausių lieknėjimo metodų maniake: „Norėdama užmaskuoti figūros trūkumus visuomet vengdavau suknelių trumpomis rankovėmis ir dažnai į pagalbą pasitelkdavau kūno linijas formuojantį korsetą, todėl dabar vyro raginimai elgtis priešingai skamba kaip nepakartojamai malonus komplimentas.“

„Su sportu esame gana įtemptuose santykiuose, nes negaliu pernelyg apkrauti širdies, bet labai mėgstu plaukioti – vieno apsilankymo baseine metu tuos 25 metrus įveikiu po 30–40 kartų. Gyvename užmiestyje, todėl dažnai išeinu pasivaikščioti, kapstausi sode ar darže, didelę fizinio krūvio dozę gaunu ir vesdama renginius“, – anksčiau yra pasakojusi L.Tamulytė-Stončė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų