REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Marilyn Manson (nuotr. SCANPIX)

Vienas skandalingiausių atlikėjų pasaulyje, pagarsėjęs dėl savo sadistiškų poelgių, šiandien atrodo jau kiek kitaip.

13

Vienas skandalingiausių atlikėjų pasaulyje, pagarsėjęs dėl savo sadistiškų poelgių, šiandien atrodo jau kiek kitaip.

REKLAMA

Atlikėjui Marilyn Mansonui jau 50 metų, o jį vis dažniau galima išvysti atsisakius savo įprasto įvaizdžio.

Karjeros pradžioje kiekvienas M. Mansono pasirodymas sulaukdavo daugybės dėmesio. Baltas grimas, gąsdinantys lęšiai primindavo veikėją iš siaubo filmo.

Vis dėlto būtent toks įvaizdis ir ekstravagantiški poelgiai scenoje buvo viena iš jo sėkmingos karjeros priežasčių. Ir nors M. Mansonas toliau koncertuoja, realybėje jis atrodo tarsi visai kitas žmogus. Atsikratęs viso gąsdinančio įvaizdžio jis neatpažįstamas.

Prabilo apie išžaginimo istoriją

Prieš kelerius metus Marilynas atleido bosistą, kurį buvusi mergina apkaltino išžaginimu. Triukšmui dėl kino magnato Harvey Weinsteino įtariamo lytinio smurto apėmus ir muzikos industriją, M. Mansonas sakė nusprendęs atsisveikinti su ilgamečiu grupės nariu Jeordie White'u, kuris pats kaltinimus išžaginimu neigia. Sceninis J. White'o slapyvardis yra Twiggy Ramirezas ir kartais jis taip pat būdavo pagrindinis grupės gitaristas.

REKLAMA
REKLAMA

„Per ateinančias gastroles jis bus pakeistas. Linkiu jam sėkmės“, – vėlai antradienį tviteryje parašė M. Mansonas, kuris platesnio paaiškinimo nepateikė.

REKLAMA

Gitaristas buvo atleistas penkios dienos po to, kai Jessicka Addams (Džesika Adams), gotikinio roko dainininkė ir grupės „Jack Off Jill“ lyderė, apkaltino jį lytine prievarta, įskaitant išžaginimą, 10-ame dešimtmetyje, kai jie dar palaikė santykius.

Jessicka socialiniame tinkle „Facebook“ rašė, jog J. White'as išžagino ją ranka laikydamas už kaklo ir jog jos klyksmai „Ne“ buvo pakankamai garsūs, kad įsikištų kambario draugas.

H. Weinsteino skandalą atkartoja Jessickos teiginys, kad vyrų dominuojama muzikos industrija liepė jai tylėti.

REKLAMA
REKLAMA

„Įrašų studija aiškiai baiminosi, kad didelė Marilyn Mansono mašina panaudos savo galią ir sunaikins ne tik „Jack Off Jill“, bet ir mano vardą „Jessicka“, – rašė ji.

„Spaudimas ir kaltė dėl neišvengiamų mano išžaginimo istorijos padarinių mano grupės pragyvenimo šaltiniui, laimei ir sėkmei vertė mane daug metų tylėti“, – sakė Jessicka. Ji vėliau su „Jack Off Jill“ būdavo „apšildanti“ muzikantė per M. Mansono gastroles.

J. White'as vėlai trečiadienį paskelbė pareiškimą, kuriame sako, kad „tik neseniai sužinojo apie šiuos daugiau kaip 20 metų senumo įtarimus“.

„Aš netoleruoju jokio sekso be abipusio sutikimo, – sakė jis. – Jei kam nors sukėliau skausmo, atsiprašau ir tikrai apgailestauju.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

J. White'as pridūrė, kad „skirs kažkiek laiko pabūti su šeima ir sutelks dėmesį į kelių blaivybės metų palaikymą“.

Jessicka viešai prabilo tokiu metu, kai vis daugiau moterų Holivude kaltina H. Weinsteiną ir kitus šios industrijos vyrus lytine prievarta. Moterys taip pat sako, kad dėl savo karjerų bijojo prabilti anksčiau.

Jessicka, tviteryje reaguodama į J. White'o atleidimą, padėkojo M. Mansonui ir parašė, kad visuomenei būtina daugiau kalbėti apie lytinį smurtą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų