REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Egidijus Dragūnas (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Ketvirtadienį, Vilniaus apylinkes teisme buvo vėl atversta byla, šį kartą Egidijus Dragūnas-Sel kaltinamas nepaklusimu sustoti.

37

Ketvirtadienį, Vilniaus apylinkes teisme buvo vėl atversta byla, šį kartą Egidijus Dragūnas-Sel kaltinamas nepaklusimu sustoti.

REKLAMA

Po įvykusio posėdžio E.Dragūnas išsakė visą savo nuomonę apie susidariusią situaciją.

„Kol sėdėjau teisme skaičiau spaudą. Žiniasklaida rašo antraštes, kurios nėra teisingos. Aš ilgą laiką laikiausi tokios filosofijos, kad, jei meta akmenį – mesk atgal“, – pokalbį pradėjo Sel.

„Aš nenoriu, kad šitas „Policijos“ šleifas sektų mane. Čia nėra mano vieta. Aš noriu kurti, daryti kažką gero, nešti gerą pavyzdį. Man ne vieta čia būti.

Mes pasistengsime padaryti taip, kad visi suprastų, kad taip daryti negalima. Policija yra visur ir reikalinga, tačiau į policiją neturėtų ateiti žmonės be išsilavinimo. Tai neturėtų būti kažkokios atmatos, kurios nepatenka niekur, bet patenka į policiją. Mes norime jaustis saugūs, o ne persekiojami ne tik nusikaltėlių, bet ir policijos“, – mįslingai šnekėjo Egidijus.

REKLAMA
REKLAMA

Portalas tv3.lt primena, kad vakar, ankstų trečiadienio rytą buvo nagrinėjama byla, kurioje E.Dragūnas kaltinamas pareigūno įžeidimu ir pažeminimu.

REKLAMA

Tiesa, teisme pasirodė tik atlikėjas, o jį kaltinusieji pareigūnai į teismą neatvyko.

Pasak E.Dragūno advokato Adomo Liutvinsko, iškeltoje byloje yra daug neaiškumų: „Po vieno susidūrimo su pareigūnais atlikėjui iškeltos net dvi bylos, tai atrodo nelogiška, reikia klausti pareigūnų, kodėl taip yra. Deja, patys pareigūnai nepasirodė. Procesas dar neprasidėjo, rytoj turėtų vykti dar vienas bylos nagrinėjimas su kita teisėja, dėl nesustojimo. Žinoma, jei atvyks pareigūnai.

Prašiau, kad šias dvi bylas sujungtų į vieną, kadangi viskas vyko vienu metu. Nėra logiška, du protokolus, surašytus per tą patį įvykį, nagrinėti skirtingomis bylomis. Šiandien buvo paskirta administracinė byla, dėl pareigūnų vardo pažeminimo, o rytoj bus nagrinėjama byla, dėl nesustojimo.“

REKLAMA
REKLAMA

Advokatas teismui pateikė prašymą teismo posėdį nukelti. Jam pritarė ir E. Dragūnas, o jų prašymą teisėjas tenkino.

Portalas tv3.lt primena, kad rugsėjo 6-ąją atlikėjas  vėl įkliuvo policijai. Skandalingasis pramogų pasaulio atstovas sėdo už vairo, o po to privalėjo aiškintis policijos pareigūnams.

Pirminiais duomenimis, atlikėjas nebuvo neblaivus, tačiau pareigūnams nesustojo, todėl jį sustabdyti pavyko tik nuosavo namo kieme.

Tai jau ne pirmas kartas, kada E. Dragūnas įkliūna policijos pareigūnams. Tiesa, dar visai neseniai atlikėjas buvo netekęs teisės vairuoti, todėl nėra žinoma ar jis spėjo atgauti vairuotojo pažymėjimą. Anot atlikėjo, jis prieš dvi dienas atgavo vairuotojo pažymėjimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors atlikėjas yra blaivus, tačiau pareigūnai jam pasiūlė vykti į Priklausomybių ligų centrą.

Policijos pareigūnai Egidijui įteikė popieriaus raštą, kaip manoma, protokolą. Galiausiai pareigūnai išsiskyrė su Egidijumi, pasuko skirtingais keliais.

Policijos reikalavimui sustoti penktadienio vakarą nepaklususiam atlikėjui Egidijui Dragūnui pareigūnai skyrė dvi nuobaudas.

Apie tai BNS patvirtino policijos atstovas Ramūnas Matonis.

„Išrašyti du protokolai: dėl nesustojimo ir policijos teisėtų reikalavimų nevykdymo“, – sakė policijos atstovas.

Primename, kad šių metų vasarą atlikėjo namus buvo apsupusi policija. 

„Namą apsupusi policija, pareigūnai nieko neprileidžia arčiau. Namo viduje – neuniformuoti pareigūnai.

REKLAMA

Neaišku, kiek žmonių dirba. Matyti, kad name yra vaikštinėjančių žmonių. E.Dragūnas šiuo metu yra namo viduje“, – tuo metu pranešė žurnalistas iš įvykio vietos.

Tuo metu pas Selą buvo jo asmeninis vairuotojas. Žurnalistams jis teigė, kad visa tai, kas vyksta, yra staigmena. Pirminiais duomenimis, krata vyko dėl neva apgaulingos apskaitos tvarkymo. Kratą atliko ekonominių nusikaltimų tyrimų tarnyba.

Žurnalisto teigimu, E.Dragūnas buvo trumpam buvo išėjęs iš namo, pasiėmė kažkokius daiktus ir sugrįžo atgal. Automobilis stovėjo jo namo teritorijoje.

Dar anksčiau atlikėjo namą vandalai buvo išpaišę ir parašė žodį „Ramybės“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų