REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Angelina Jolie ir Melissa Baizen (tv3.lt fotomontažas)

Rodos, kad pasaulio garsenybės atrodo visuomet taip, tarsi būtų nužengusios nuo žurnalo viršelio ir joms lygių nėra. Vis dėlto dabar, atsiradus socialiniams tinklams, atsiranda vis daugiau beveik identiškai garsenybėms atrodančių jų antrininkų. 

25

Rodos, kad pasaulio garsenybės atrodo visuomet taip, tarsi būtų nužengusios nuo žurnalo viršelio ir joms lygių nėra. Vis dėlto dabar, atsiradus socialiniams tinklams, atsiranda vis daugiau beveik identiškai garsenybėms atrodančių jų antrininkų. 

REKLAMA

Melissa Baizen iš JAV – viena jų. 37 metų moteris atrodo beveik lygiai taip pat, kaip ne vienerius metus gražiausia pasaulio moterimi tituluota aktorė Angelina Jolie.

Užsienio žiniasklaidai Melissa pasakojo, kad žmonės ją ganėtinai dažnai netgi stabdo gatvėje ir teiraujasi, kur jos buvęs vyras Bradas Pittas, o kartais prašo ir autografų.

Jolie antrininkė neslepia – žmonės nuolat į ją spokso gatvėje, apsipirkinėjant ar net pasiimant vaikus (jų ji turi du) iš mokyklos. „Reakcijos varijuoja. Kai kurie tik spokso ir šnabždasi, o kiti iškart sako, kad esu be galo panaši į Angeliną Jolie“, – pridėjo Melissa.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad Melissos darbas dabar netgi tapo kaip A. Jolie antrinininkės. Ji tuo užsiima puslapyje „Cameo“. „Niekuomet anksčiau nevaidinau ir nebuvau modeliu. O dabar man labai linksma“, – sakė ji.

REKLAMA

Negana to, nemažai sekėjų paaugo ir Melissos socialinių tinklų paskyrose, o A. Jolie gerbėjai iš viso pasaulio po moters nuotraukomis nenustoja jai dovanoję komplimentų. 

M. Baizen ir A. Jolie panašumus įvertinkite peržiūrėję akimirkas nuotraukų galerijoje.

Naujienų portalas tv3.lt primena ir kai kuriuos dar anksčiau niekur nepublikuotus faktus apie A. Jolie.

Moteris puikiai vaidina, rodos, kad tai įgimtas jos talentas, tačiau pasirodo, kad kai ji buvo maža, svajojo apie laidotuvių organizatorės profesiją, o prieš pradedant aktorės karjerą, ji buvo modelis. Modelio karjeros siekė nuo 14 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Angelina turi ir neįtikėtiną kolekciją, ji kolekcionuoja įspūdingo dydžio peilius. Didelę kolekciją turinti moteris taip pat žavisi ir egzotiniais gyvūnais. Jos mėgstamiausi gyvūnai yra ropliai, o būdama maža augino driežą ir kelias gyvates. 

Aktorė turi ir piloto licenciją, kurią gavo 2004 metais. Licencija leidžia skraidyti mažais privačiais lėktuvais. Ji turi nuosavą lėktuvą, kuriuo kartais skraido.

Angelina yra šeimos žmogus, kartu su Bradu Pittu augina šešis vaikus. Nors moteris ir be galo myli savo atžalas bei yra rūpestinga motina, tačiau pasirodo, kad pati vaikystėje su savo tėvu nesutarė. Jos tėvas Jonas Voightas taip pat yra aktorius. Angelina debiutavo ekrane kartu su savo tėvu filme „Ieškok, kaip ištrūkti“. Jolie teigia, kad ji ir jos brolis Havenas neturėjo gerų santykių su tėčiu, todėl jie net pasikeitė savo pavardes į Jolie ir Haven. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Angelinos gyvenime buvo ir labai liūdnų akimirkų. 2002 metais ji kovojo su depresija ir narkomanija, o  2007 metais jos motina mirė dėl kiaušidžių vėžio. 

Neįtikėtina ir tai, kad ji nemėgsta ir šiltų apsikabinimų su kitais žmonėmis.

Moteris buvo ištekėjusi du kartus. Pirmoji santuoka truko vos 3 metus. 1996 m. Ji ištekėjo už Jonny Lee Miller. Vestuvėse ji vilkėjo kiek neįprastą aprangą – vietoje baltos vestuvinės suknelės ji pasirinko pasipuošti juodomis odinėmis kelnėmis ir baltais marškiniais.

 Antroji santuoka buvo su Bradu Pittu. Drauge jie turi 6 vaikus. 3 vaikai yra įvaikinti iš viso pasaulio, o kiti 3 yra jų biologiniai. Viename iš interviu ji teigė, kad iš tikrųjų mylėjo tik Bradą. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų