REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (nuotr. asm. archyvo)

Gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė dar 2013-aisiais su sėkminguoju tryliktuoju numeriu iškovojo gražiausios šalies merginos titulą, o plačią jos šypseną šiandien tikrai žino kone kiekvienas. Visgi Rūta Elžbieta nusprendė ją patobulinti ir įstojo į breketus nešiojančiųjų gretas. 

13

Gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė dar 2013-aisiais su sėkminguoju tryliktuoju numeriu iškovojo gražiausios šalies merginos titulą, o plačią jos šypseną šiandien tikrai žino kone kiekvienas. Visgi Rūta Elžbieta nusprendė ją patobulinti ir įstojo į breketus nešiojančiųjų gretas. 

REKLAMA

Rūta Elžbieta šią žinią pranešė ketvirtadienio popietę. Su savo „Facebook“ draugais ir sekėjais gražuolė pasidalijo nuotrauka bei džiugia žinia. 

„Praėjo savaitė, kol pagaliau susigyvenau su geležinkeliais burnoje. Per tą laiką spėjau ir pravardę gauti „Mis metaliniai dantys“ ir į nesuskaičiuojamą galybę klausimų atsakyti „kodėl apskritai juos dėjausi?!“. Tikrai ne dėl grožio, akivaizdžiai matosi... Žinoma, ir kreivi dantys netrukdė laimėti „Mis Lietuva“ konkurso. Ir likusį amželį tikrai bučiau išgyvenusi su tokiais. Bet nuo vaikystės turėjau svajonę besišypsodama veidrodyje matyti sveiką šypseną. Sakydama sveiką, turiu omenyje, ne tik lygius, baltus dantis, bet taisyklingą žandikaulį bei nesigailėti senatvėje, kad nebandžiau nieko keisti. Todėl, kad ir kaip skaudėtų, džiaugiuosi išdrįsusi ir apsisprendusi su metaliniais draugais gyventi likusius 2 metus dėl gero tikslo. Tikrai nežadu mažiau šypsotis, nors vis dar nežinau kaip čia gražiau nutaisyti miną prieš objektyvą“, – šyptelėjo ji.

tv3.lt kalbinta gražuolė sakė, kad skausmas, kurį jai teko patirti pirmosiomis dienomis, nustebino. Ji nemanė, kad jis bus toks stiprus. 

REKLAMA
REKLAMA

„Neslėpsiu, pavalgyti aš labai mėgstu. Kai uždėjo breketus negalvojau, kad teks šio malonumo atsisakyti. Tikrai pirmas tris dienas labai maudė ir skaudėjo dantis, net duonos riekės nelabai galėjai įkasti. Ir kai nėra malonu valgyti, ir pats maistas tau tampa tiesiog neskanus. Taigi, bandant suprasti, kas gi per papildomas darinys atsirado mano burnoje ir nesiraukyčiau bandydama įkąsti kažką kietesnio, iš visų pusių stengiausi „mėgautis“ tik sriubomis... Ir kai kolegos atsinešdavo mėsytės, vištienos, kotletukų, apskrudusių bulvyčiu, man tiesiog seilės varvėdavo bežiūrint“, – šyptelėjo ji.

REKLAMA

tv3.lt primena, kad anksčiau garsi moteris atskleidė, kas yra jos grožio raktas ir ką ji galvoja apie kūno tobulinimą. 

Tituluota gražuolė visuomet atrodo pasitempusi, tvarkinga, tačiau net nepagalvotumėte, kad ji mažai laiko skiria savo poilsiui: „Pastaruoju metu nesijaučiu labai graži. Gal todėl, kad miegu kaip Trumpas po 5 valandas. Dabar toks maratonas, kad labai daug darbų. Dirbi daugiau, o valgai mažiau“,  – juokavo ji.

Grožio skalpelis

Moteris nežiūri neigiamai į infekcijas ar kitas netobulumus koreguojančias priemones. „Jeigu turi tam tikrą defektą ar bėdą, kažkokį nelygumą, akivaizdų, akį tikrai rėžiantį veido neatitikimą, manau, kad korekcija yra tikrai labai sveikintina ir būtina. Kad žmogus jaustųsi visavertiškai, savimi patenkintas ir laimingas, o jei tai įmanoma padaryti, kad išvengtum to – puiku. Tačiau save mylėti reikia.

REKLAMA
REKLAMA

Nesvarbu, kaip atrodai. Kiekvienas žmogus yra savaip gražus. Išskirtiniai bruožai yra privalumas. Yra labai daug garsių žmonių, kurie tapo garsūs dėl savo kitokios išvaizdos. Pasižiūrėkime į modelius, kurių išskirtinumas daro juos populiariais“.

Raktas į grožį

Nepriekaištingos išvaizdos mergina, pasižyminti puikia figūra, atskleidė savo raktą į grožį: „Grožio, geros savijautos raktas – miegas, poilsis bei vanduo. Šiuo raktu gali pasinaudoti kiekviena iš mūsų.“

Mergina prasitaria, kad didelį dėmesį skiria ir maistui: „Visą laiką prisižiūrėdavau, ką valgau, jeigu kažkur skubu, tai į rankinę įsidedu užkandukų, vaisių, kad nekankinčiau savęs gurgiančiu pilvu. Stengiuosi valgyti reguliariai: ryte, per pietus ir vakarop.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sunku atsispirti

Visi turi mėgstamų maisto produktų, kuriems taip sunku atsispirti. Tobulų formų mergina prisipažįsta, kad ir jai sunku atsispirti cepelinams arba saldumynams.

„Aš niekada neatsispiriu mamos gamintiems naminiams cepelinams. Nemeluosiu, bet esu mėgėja saldumynų. Neatsisakau kartais aš to gabalėlio torto, neriboju ir neprievartauju, kad būtinai negalima to valgyti. Jeigu viskas daroma saikingai, tai manau, kad figūrai nepakenks. Svarbiausia – nepersivalgyti ir reguliariai maitintis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų