REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atėjęs ruduo kviečia mėgautis gėrybėmis iš savo sodo ir daržo. Tuo neabejoja ir TV3 eteryje startavusios naujos kulinarinės laidos „La maistas“ virtuvės šefai bei kviestiniai svečiai.

Atėjęs ruduo kviečia mėgautis gėrybėmis iš savo sodo ir daržo. Tuo neabejoja ir TV3 eteryje startavusios naujos kulinarinės laidos „La maistas“ virtuvės šefai bei kviestiniai svečiai.

REKLAMA

Kulinarinės laidos „La maistas“ grilio meistras Vylius Blauzdavičius, virtuvės šefas Tomas Rimydis ir kviestinė viešnia Berta Garuckė laidoje laužo standartus ir sako, kad obuoliai nėra skirti įprastiems obuolių pyragams. Anaiptol, iš jų galima pagaminti stulbinančio ir nepamirštamo skonio kepinių.

Vyliaus Blauzdavičiaus rekomenduojamos varškinės obuolių spurgos

Varškinės obuolių spurgos

Tokias spurgas Vylius rekomenduoja gaminti tiems, kurie pasiilgo vaikystės skonio ir nori pasimėgauti varškės, obuolių bei cukraus pudros aromatu.

Receptą žiūrėkite:

Virtuvės šefo Tomo Rimydžio rekomenduojamas obuolių ir duonos pudingas su kepenėlių paštetu

Obuolių ir duonos pudingas su kepenėlių paštetu

Toks prabangiai atrodantis patiekalas skirtas visiems, pasiilgusiems išskirtinio skonio. Šefas garantuoja, jog tokiu šedevru liks nustebę net patys išrankiausi svečiai.

REKLAMA
REKLAMA

Receptą žiūrėkite:

Tinklaraštininkės Bertos Garuckės rekomenduojamas nekeptas obuolių pyragas su maskarpone

Nekeptas obuolių pyragas su maskarpone

Berta sako nemėgstanti ilgai sukiotis virtuvėje, todėl mėgsta gaminti tai, kas yra ypač gardu, tačiau nereikalauja ypač daug laiko ir pastangų. Viena tokių idėjų – žiūrovams pagamintas pyragas.

Receptą žiūrėkite:

 

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų