REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Mindaugas Stasiulis (Luko Kazakevičiaus nuotraukos) (nuotr. Organizatorių)

Mindaugo Stasiulio nė nereikia pristatyti – žinomas vyras jau ne vienerius metus rytais budina radijo klausytojus, o vėliau jį matome per televiziją.

33

Mindaugo Stasiulio nė nereikia pristatyti – žinomas vyras jau ne vienerius metus rytais budina radijo klausytojus, o vėliau jį matome per televiziją.

REKLAMA

Tačiau žodžio kišenėje neieškantis Mindaugas populiarumo nesureikšmina, ir nors interviu dėl vienos paprastos priežasties sakosi dalijantis retai, šįkart naujienų portalui tv3.lt atskleidė kelis faktus, ko gerbėjai apie jį dar nėra girdėję.

Mindaugai, tiek televizijoje, tiek ir radijuje esi jau daugybę metų – per savo karjerą esi įkūnijęs ne vieną personažą. Vis dėlto gal prisimeni, kokie buvo pirmieji metai televizijoje?

Kas yra mano tikrasis televizinis tėvas, dar nėra nustatyta. Kandidatai yra keli, bet DNR testo dar neatlikinėjome (juokiasi). O štai patėviu galėtų būti Samas (Saulius Urbonavičius-Samas, – red. past.), nes jis pakvietė pabūti komisijos nariu muzikiniame realybės šou „Dangus“. Tada tas pats Samas pasodino mane ir į kitą vertintojo kėdę estrados legendų projekte „Švieski man vėl“. O su Saulėno personažu (ačiū Arūnui Valinskui) apkalėdojau visas televizines parapijas.

REKLAMA
REKLAMA

Kada supratai, kad žmonės gatvėje pradeda atpažinti? Ar buvo sunku susidoroti su žinomumu?

Kad tave atpažįsta supranti tada, kai pats žiūri į kitus ir lauki, kol atpažins. Čia toks truputį susireikšminimas, o gal net žvaigždžių liga.

REKLAMA

Populiariu tampi tada, kai nebežiūri niekam į akis, bet tave pasiveja ir ko nors paklausia ar pasako. Bet Vilniuje tai negalioja. Vilniečiai pripratę gudriai stebėti žinomus žmones ir neišsiduoda, o štai mažesniuose miesteliuose ar provincijoje yra kitaip. Ten dažnai gali išgirsti atskrendančias frazes: „Žėk, čia tas iš telika“, „O, Stasiulis iš radijos“ ar „Sveiki, Sauliau, kaip ten toj televizijoj?“.

Kaip tas žinomumas keitėsi bėgant metams? Ar dabar žmonės prieina, užkalbina?

Jau keli metai, kai esu pamiršęs, jog mane gali atpažinti – einu sau visur ir tiek. Tiesiog nežiūriu niekam į akis, todėl dažnai praspoksau pažįstamus žmones, kurie turi sušukti, kad pakelčiau akis.

REKLAMA
REKLAMA

Kita vertus, kai vaikščiojau po miestą su sese, ji pasakojo, jog visi kažkodėl į mane spokso, bet aš to nepastebėjau, nes žiūrėjau į trinkeles.

Vienas žinomiausių tavo įkūnytų personažų buvo Saulėnas, tačiau teko girdėti, kad pats jį ne itin mėgsti. Kodėl?

Ne, tikrai nėra taip, kad nemėgstu. Esu dėkingas jam, kad jis padėjo pramušti storą televizijos ekrano ledą ir aš išnirau į paviršių. Tiesiog jo temos tapo nelabai aktualios. Beveik niekas nebeturi išlupamų „magiukų“ automobiliuose, o dar linksmesnių personažų parodo laida „Farai“.

Kita vertus, gal reikės Saulėną kada ir sugrąžinti. Drabužiai gal bus kiti, bet, man atrodo, jo galva ir mąstymas nesikeičia. Būtų ne bet toks smarkus ir ramesnis, bet su bajeriu ir aštriu žodžiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dažnai vedi renginius su partneriu/partnere. Ar visada dviese yra lengviau? O gal yra pasitaikę ir tokių atvejų, kai sutarti nepavyksta?

Su partnere – rečiau. Beveik visada su vyrais: Aistis Mickevičius, Saulius Žvirgždas, Justinas Jankevičius, Mindaugas Rainys. Su vyrais – lengviau, nereikia sverti žodžio, saugotis, sakyti, kad suknelė graži, nors išties, nelabai kaip pasiūta. Renginiuose – kitaip. Prie ko pastato, su tuo ir dirbi, bet tai tik vienkartinis scenos nuotykis.

Kol vieni žinomi žmonės interviu dalija į kairę ir į dešinę, tu pats juos duodi išties retai. Ar tam yra kokia priežastis?

Tai, kad niekas neima tų interviu – duočiau (juokiasi). Problema kitur: aš nekalbu apie labai asmeniškus dalykus.

REKLAMA

Žurnalistai nori, kad parodytum apatinius, o aš jiems tegaliu pasiūlyti pasižiūrėti į striukę. Asmeniškai pradeda kalbėti tik tie, kurie nori ilgiau išsilaikyti šou verslo rinkoje arba į ją sugrįžti. Pamatei, kad kokia praeities žvaigždė pasakoja apie savo stuburo išvaržas ar tai, kad lankosi pas psichologą – lauk jo pasirodant kokiame TV projekte. Aš esu darbinis radijo ir televizijos arklys, o ne iššukuotas ir lepus arabų ristūnas.

Jau netrukus prasidės naujasis TV3 sezonas. Kur tavo gerbėjai tave galės išvysti šįkart?

Mane pamatysite pačiose populiariausiose ir geriausiose laidose – „X faktorius“ ir „Gero vakaro šou“. Neįsivaizduojate, koks malonumas būti šiuose televizijos reiškiniuose. Tai periodas, kuriuo reikia mėgautis, bet aš nebijau ir tos dienos, kai to nebeliks – nepražūsiu. Turiu galvą ant pečių ir vairuotojo C kategoriją kišenėje!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų