REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys (nuotr. Organizatorių)

Žymi kino ir teatro aktorė Larisa Kalpokaitė visuomet spindi gera nuotaika bei pozityvumu. Garsi aktorė spėja ne tik suktis skirtingose filmavimo aikštelėse, sveikai maitintis, bet taip pat ir prižiūrėti mylimą gėlyną, atrasti laiko artimiesiems.

24

Žymi kino ir teatro aktorė Larisa Kalpokaitė visuomet spindi gera nuotaika bei pozityvumu. Garsi aktorė spėja ne tik suktis skirtingose filmavimo aikštelėse, sveikai maitintis, bet taip pat ir prižiūrėti mylimą gėlyną, atrasti laiko artimiesiems.

REKLAMA

tv3.lt kalbinta aktorė papasakojo, kaip leido savo vasaros dienas, bei atskleidė, kodėl kurį laiką buvo dingusi iš viešumos.

Ilgą laiką jūsų nebuvo matyti, kur buvote dingusi? Atostogos, darbai?

Vasarą su vyru atostogavome Italijoje, praleidome dvi savaites. Keliavome automobiliu po Toskaną, savaitę tyrinėjome, savaitę leidome prie jūros. Aišku, joninės buvo, pradėjau liepos pradžioje filmuotis naujame seriale. Kiekvieną dieną filmuojamės, visą laiką esame kadre, tai dirbame penkis kartus per savaitę. Kai savaitgalį turiu laiko, lekiu į kaimą.

Tai turbūt, kaip dažna moteris, auginate daržoves...

Daržoves augina mano vyras, o valgyti gaminu aš, bet čia jam jau Dievo duota dovana. Priaugino pomidorų, kaip tik pasiruošiau stiklainių, darysiu labai natūraliai. Užaugo ir svogūnų labai daug, šparaginių pupelių... Čia jau vyro darbas, aš nekišu rankos. Pasakiau – daržas tavo, gėlės – mano.

REKLAMA
REKLAMA

O ką jūsų gėlyne galima rasti?

Na, kaip čia pasakius... Manęs kaime praktiškai nebūna, atvykstu šeštadienio antroj pusėj, tai mano idėja pasodinti, patręšti, o vyro idėja... Prižiūrėti, kad tų piktžolių nebūtų. Aišku, sugebu paravėti, bet šią vasarą visas krūvis krito ant jo pečių. Gėlių daug, gražių, ir rožės labai žydėjo, dar krauna žiedus, lelijos buvo nuostabios.

REKLAMA

Vyras ir daržoves augina, ir gėles prižiūri – labai džiaugiatės?

Vyras dar ir prigrybauja! Ir baravykų, visko... Aišku, vietas reikia žinoti, bet jis žino. Mūsų kaimynas Stasiukas tai išvis tikras kaimietis. Jis žino visas slaptas vietas, mums atneša jau išvalytus grybus, aišku, tų vietų niekam nesako, bet grybų tikrai šiemet turėsiu. Pernai turėjome tik džiovintų baravykų ir voveruškų, o šiemet bus visko.

tv3.lt primena, kad visai neseniai bendravo su aktore, kur ji papasakojo apie savo pasikeitusią šukuoseną. Dalijamės interviu ištrauka.

REKLAMA
REKLAMA

Larisa, naujausiuose kadruose pasirodėte su šviesesniais plaukais nei įprastai. Nusprendėte atsinaujinti?

Jums papasakoti gražią istoriją ar tiesą? (juokiasi). Graži istorija ta, jog tikrai vaidmeniui. Juk visi mes, aktoriai, viską darome tik dėl vaidmenų... Ir kerpame, ir dažome. Jei sakyti tiesą, mano galva – visa žila. Mano toks amžius, kai jau galiu didžiuotis tokia galva. Kadangi žilti pradėjau labai anksti, stengiausi dažyti plaukus, palaikyti natūralią spalvą, vėliau kiek keičiau, bet supratau, kad dažnas dažymas labai kenkia plaukams. Ir aš pati vargstu, ir plaukai vargsta, juos ilgus metus dažau. Esu mėgėja natūralių spalvų, eksperimentai – ne man. Jei galėčiau, išvis nesidažyčiau. Man geriausia būtų veido nedažyti ir plaukų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O gėdijotės žilų plaukų?

Man buvo įdomu, nes pradėjau žilti labai anksti, pirmieji žili plaukai pasirodė būnant vos 19 metų. Toks jau mano prigimimas, tėčio genai. Kai man buvo 36-eri, po nelaimingo nutikimo su sūnumi, man per naktį atsirado žila žila sruoga plaukų priekyje. Kai buvo premjera, sūnus gulėjo ligoninėje, o nuotraukas po savaitės pamačiusi sesuo pamatė, kad mano galvoje – baltas ruožas. Sako – tu dažyk! Pati net neatkreipiau dėmesio, ne tas buvo galvoje. Pradėjau dažyti, o tada – pasaka be galo. Žilų plaukų vis daugiau, jie atauga, o tas takelis vis plečiasi, didėja ir esi žila. Aišku, mano stilistė pasiūlė, kad dažytume natūralia spalva, kad ilgiau nereikėtų dažyti jų, bus praktiškiau. Žinoma, reikėjo beveik dviejų metų, kad palaipsniui, saugodama plaukus, juos perdažytų šia, nauja spalva.

Ar jau priprato akis prie vaizdo veidrodyje?

Manęs ilgesnį laiko tarpą nebuvo kadre ir visokiuose „VIP“ priėmimuose manęs nebūdavo, tik dabar žmonės ir pamatė. Aš pati dar nesu pripratusi prie savo šviesių plaukų, bet praktiškai – šimtą kartų geriau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų