REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Daniella Siira ir vaikinas (nuotr. facebook.com)

Iš Londono kilęs jaunuolis su savo mylimąja pasidalijo neįtikėtina meilės istorija. Jie papasakojo, kad judviejų jausmai gimė, kuomet jie nusprendė išbandyti „Instagram“ grupėje mestu iššūkiu.

8

Iš Londono kilęs jaunuolis su savo mylimąja pasidalijo neįtikėtina meilės istorija. Jie papasakojo, kad judviejų jausmai gimė, kuomet jie nusprendė išbandyti „Instagram“ grupėje mestu iššūkiu.

REKLAMA

Anot portalo dailymail.co.uk, jaunuolis Ali Reza Khorasany bei mergina Daniella Siira socialiniame tinkle pamatė grupę, kurioje skatinama žmones laikytis vaisių dietos.

Pora pasakoja, kad šios dietos nusprendė laikytis, nes tikėjo, kad tai padės pagerinti jų sveikatą. Jie abu kentėjo dėl sveikatos problemų. Juos įkvėpė laikytis šios dietos ir scenos legenda Michaelis Jacksonas, kuris mirė 50-ies, bet visą laiką atrodė energingas. „Tikras grynuolis visoje istorijoje buvo Michaelis Jacksonas, kuris visos karjeros metu išliko lieknas, spinduliuojantis begaline energija“, – sakė Ali.

Anot Ali, legendinis atlikėjas taip pat laikėsi vaisių dietos, todėl ir visuomet išbuvo toks gyvybingas.

Susigundę išbandyti vaisių dietą, jie socialiame tinkle susipažino, pasidalijo savo sveikatos negalavimais. Netrukus jie susitiko realybėje ir iš karto suprato, kad vienas kitam simpatizuoja.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš laikantis dietos, jie jautėsi išsipūtę, pavargę, skundėsi odos problemomis. Daniella ypač skundėsi virškinimo problemomis, valgymo sutrikimais. Tačiau po vaisių dietos ji suprato, kad jos sveikata ir savijauta pagerėjo, o šiuos sveikatos pasikeitimus ji pastebėjo jau po dviejų savaičių.

REKLAMA

„Neapdorotų vaisių dieta yra angliavandenių dieta, kurios metu daugiausiai vartojami švieži vaisiai su lapiniais žalumynais, riešutais ir sėklomis“ , – pasakoja pora. Jie džiaugiasi, kad ši dieta yra unikali, ji nežaloja organizmo, padeda atstatyti imuninę sistemą.

„Privalumai, kuriuos patyriau po dviejų savaičių, buvo reguliarus valgymo grafikas, dėl kurio sumažėja perteklinis valgymas ir apribojimai, sotumas jausmas atsiranda greičiau. Mano oda atrodo švelni ir hidratuota. Kuomet mankštinuosi, mano raumenys ir sąnariai jaučiasi lankstesni ir minkštesni. Sumažėjo skausmas“ , – pasakoja Daniella.

Pora nori, kad ir kiti žmonės sektų jų pėdomis, todėl sukūrė internetinėje platformoje „YouTube“ savo kanalą, kuriame talpina vaizdo įrašus apie sveiką gyvenimo būdą bei šią dietą. Jie nori motyvuoti kitus, kad jie gamintų veganiškus patiekalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų