REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Brooke O'Laughlin (tv3.lt fotomontažas)

Sveika mityba ir sportas, panašu, jog kuo toliau, tuo labiau populiarėja. Žmonės vis dažniau nebijo dalintis savo svorio ir išvaizdos pokyčiais socialiniuose tinkluose.

6

Sveika mityba ir sportas, panašu, jog kuo toliau, tuo labiau populiarėja. Žmonės vis dažniau nebijo dalintis savo svorio ir išvaizdos pokyčiais socialiniuose tinkluose.

REKLAMA

Ne išimtis ir Brooke O‘Laughlin – 24-erių mergina ilgus metus kentė nuo papildomų kilogramų, tačiau vieną dieną ji nusprendė pasikeisti.

„Žiūrėjau filmą su garsia atlikėja Christina Aguilera. Jos įkūnyta moteris išsilaisvino, tad tai tapo man tarsi įkvėpimu imtis veiksmų“, – pasakojo mergina.

Brooke gyvenime anksčiau niekuomet nebuvo aiškaus režimo: „Valgiau bet kada, kada tik turėjau laiko. Kartais nepusryčiaudavau, o pirmąkart pavalgydavau tik vakarop. Tai turėjo įtakos augančiam viršsvoriui“, – teigė ji.

Jauna mergina svėrė beveik 90 kilogramų – ji sunkiai judėjo, atsisakė aktyvių veiklų, vos užlipdavo į penktą aukštą.

REKLAMA
REKLAMA

„Supratau, kad tai tęstis nebegali... Teko pradėti nuo kažko“, – teigė ji.

Brooke taip pat pasidalijo ir patarimais, nuo ko pradėti keisti savo mitybą. Jei anksčiau jos pusryčius sudarydavo skrudintas batonas su kiaušiniu ir šonine, ji atsisakė angliavandenių ir pradėjo maitintis pagal keto dietos taisykles.

REKLAMA

„Pietums visuomet rinkdavausi mėsainius... Juos labai dievinau, tačiau dabar geriau renkuosi salotas su tunu, mocarelos sūriu, avokadu. Valgau daug vištienos, liesų pieno produktų“, – sakė mergina. „Pavakariams rinkdavausi traškučius, spragintus kukurūzus, bet jų mano racione nebeliko. Dabar renkuosi šviežias daržoves ar liesą mėsą, avinžirnius“, – pasakojo mergina.

Pasak Brooke, į savo mitybą svarbu įterpti pakankamai baltymų – ji renkasi vištieną, tuną, lašišą, pieno produktus, avinžirnius.

Dabar mergina džiaugiasi ne tik sumažėjusiu svoriu – ji sveria 55 kilogramus – bet taip pat ir pagerėjusia sveikata. Ji taip pat pridūrė, kad anksčiau, kai ji tik sulieknėjo, jos nepažino ir draugai. Brooke tvirtino, kad gailisi tokios mitybos neišbandžiusi anksčiau: „Jau tada būčiau galėjusi džiaugtis ištirpusiais kilogramais ir puikia figūra“, – rėžė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų