REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė bei vizažistė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha saulėtas vasaros dienas leidžia prie Baltijos jūros kartu su dukrele Adrija.

Dainininkė bei vizažistė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha saulėtas vasaros dienas leidžia prie Baltijos jūros kartu su dukrele Adrija.

REKLAMA

Pramogų pasaulyje ne vienerius metus besisukanti Gabriele – aktyvi socialinių tinklų vartotoja. Moteris neretai su savo gerbėjais ir draugais pasidalija įvairiais asmeniniais gyvenimo kadrais, įspūdžiais bei įžvalgomis.

Šį kartą Palangoje atostogaujanti atlikėja susidūrė su nemalonia situacija, kai dukrelę nuvedusi prie gelbėjimo stoties esantį viešąjį tualetą išvydo pasibaisėtiną vaizdą.

„Pakalbėkim apie Palangos gelbėjimo stoties viešuosius tualetus. Aš suaugusi man ne taip svarbu, nors kvapas tualete tikrai pribloškė, reikalų atlikti neužgniaužus kvapo – praktiškai be šansų. „Toitoi“ tualetuose kur kas labiau kvepia, lauko tualetuose taip pat! Pirmas dalykas: Neatsimenu, kada mačiau tualetą skylę. Visiškai senovė, nemaniau, kad dar tokių išvis likę mūsų pažengusiame pasaulyje! Antras dalykas: Mano vaikas kuriam yra 2,5 metų šiandien prie gelbėjimo stoties užsimanė kakų. Žinoma, vedžiau vaiką į viešąjį gelbėjimo stoties tualetą.

Papasakokit prašau, kaip 2 metų vaiką patūpdyti ant tokios skylės, kur nenormaliai smirda, net vaikas susivimdė. Garantuoju, ne aš viena pasibaisėjusi šiuo reikalu. Kaip žinia, Palangos gelbėjimo stotis yra nuolatos apsupta poilsiautojų. Mano vaikui tenka kentėti iki namų, kad atliktų reikalą, per tą laiką kenčia vaiko organizmas, kuris dar tik vystosi.

REKLAMA
REKLAMA

Trečias dalykas: Pagal mano galvelę, Palangos gelbėjimo stotis priklauso Palangos savivaldybei? Nejaugi negalite investuoti šiek tiek lėšų į tvarkingus tualetus? O gal norėtumėte kopose tiesiog sustatyt kastuvus, kad po savęs užsikasti?

REKLAMA

Žinau, kad dabar kalnas žmonių pamačiusiu šį mano įrašą sakys, kad esu išlepus ir reik atsiprašant šikt belekur, bet pabandykit patys apsilankyt tuose WC arba nuveskit savo dvimečius ar trimečius, manau, ir šešių metų vaikas kakų į tokias dvokiančias skyles tikrai nepadarys. P.S. Eidami į pliažą pasiimkit vaikams puodukus arba kastuvus“, – feisbuko paskyroje piktinosi Gabrielė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų