REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena ryškiausia bei mylimiausia televizijos laidų vedėja Jurgita Jurkutė-Širvaitė vis dažniau socialiniuose tinkluose su gerbėjais dalijasi kadrais ir mintimis iš asmeninio gyvenimo.

Viena ryškiausia bei mylimiausia televizijos laidų vedėja Jurgita Jurkutė-Širvaitė vis dažniau socialiniuose tinkluose su gerbėjais dalijasi kadrais ir mintimis iš asmeninio gyvenimo.

REKLAMA

Šį kartą moteris pasidalijo nuoširdžia žinute ir šiltu kadru su dukrele Kornelija ir vyru Ryčiu.

„Kiek daug kiekvienam, dideliam ir mažam reikia meilės? Daug, labai daug. Kuo anksčiau meilės rezervuarus pradėsime pildyti, tuo mažiau „pirkti“ meilės mūsų mažiesiems reikės ateityje. Tai didžiulė atsakomybė. Klaidų neišvengsi, bet pilti ir pilti tą meilės energiją niekada nevėlu. Vienoje skrajutėje šiandien radau užrašą. Minimum 8 kartus per dieną apkabinti savo šeimos narius ir pasakyti „myliu“. Ir taip bent savaitę. Susimąsčiau. Niekad to neskaičiavau. Bet dabar skaičiuoju ir dauginu“, – po nuotrauka rašė Jurgita.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad laidų vedėja ir jos septyniolika metų vyresnis išrinktasis aukso žiedus sumainė Plungėje, gimtajame tituluotos gražuolės mieste.

REKLAMA
REKLAMA

Civilinės metrikacijos skyriaus darbuotojai įvykdė J. Jurkutės prašymą ir jungtuvių ceremonijos detalių nekomentavo, o tik patvirtino, kad tokia santuoka buvo įregistruota.

REKLAMA

Dar po 5 metų, 2017-ųjų kovo pabaigoje, porai gimė dukrelė, kuriai jiedu suteikė Kornelijos vardą.

Seniau ne kartą Jurgita yra sakiusi, kad jos gyvenimas labiausiai pasikeitė po to, kai gimė dukra. Gimus dukrelei beatodairiškų sprendimų ar rizikos jos gyvenime tikrai sumažėjo.

„Gyvenimas kažkaip užsipildė. Atrodo, kad viskas yra savo vietose. Aš visai nebegalvoju apie tai, kas buvo, arba apie tai, kas bus, nes ji mane priverčia būti „čia“ ir „dabar“. Tai yra labai geras jausmas“, – kalbėjo J. Jurkutė.

„Iš esmės, ką atnešė Kornelijos gimimas, tai prikėlė tą dalį manęs ir leidžia man tai daryti labai drąsiai ir tuo mėgautis, nes tu kažkaip gali stebėdamas kitus žmones, tą energiją akumuliuoti ir tuo gyventi.

REKLAMA
REKLAMA

Man gera, aš noriu šypsotis, noriu, kad būtų pozityvumo. Ką mes susikuriame, tą mes pritraukiame. Tai yra mūsų pasirinkimas, ką mes norime pritraukti“, – sakė ji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiek daug kiekvienam, dideliam ir mažam reikia meilės? Daug, labai daug. Kuo anksčiau meilės rezervuarus pradėsim pildyti, tuo mažiau “pirkti” meilės mūsų mažiesiem reikės ateity. Tai didžiulė atsakomybė. Klaidų neišvengti. Bet pilti ir pilti tą meilės energiją niekada nevėlu. Vienoje skrajutėje šiandien radau užrašą. Minimum 8 kartus per dieną apkabinti savo šeimos narius ir pasakyti “myliu”. Ir taip bent savaitę. Susimąsčiau. Niekad to neskaičiavau. Bet dabar skaičiuoju ir dauginu❤️

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų