REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
57
Naujo serialo apie šeimos santykius žvaigždė A. Baukutė: man gyvenime su uošvienėmis nepasisekė

Liepos mėnesį TV3 televizijos eteryje pasirodė naujas serialo „Kam ta meilė?“ tęsinys. Šiame seriale netrūksta romantikos bei linksmų istorijų. Jame vaidina visiems puikiai žinomi Lietuvos aktoriai, viena iš jų – Asta Baukutė.

57

Liepos mėnesį TV3 televizijos eteryje pasirodė naujas serialo „Kam ta meilė?“ tęsinys. Šiame seriale netrūksta romantikos bei linksmų istorijų. Jame vaidina visiems puikiai žinomi Lietuvos aktoriai, viena iš jų – Asta Baukutė.

REKLAMA

Ne vieną įsimintiną vaidmenį teatre, televizijoje ir kine sukūrusi Asta Baukutė – viena charizmatiškiausių šalies aktorių. Garsi moteris atskleidė su kokiais sunkumais susiduria įsikūnydama į kitokio tipo personažą.

Lietuviškame seriale „Kam ta meilė?“ vaidinanti aktorė, įsikūnija į vieną pagrindinių vaidmenų. Čia ji vaidina motiną, kuri augina dvi dukras. Rodos, kad vaidinti mamą jai nėra sunku, juk pati augina net 4 vaikus. Tačiau viskas yra kiek kitaip, nes seriale ji vaidina visiškai kitokią motiną, kuri perdėtai rūpinasi vaikais ir kontroliuoja kiekvieną jų žingsnį.

Moteris atvirauja, jog ji negalėtų savęs lyginti su seriale esančia motina, teigia, jog jos kaip diena ir naktis. „Negaliu savęs tapatinti su seriale įkūnytu personažu, aš esu visiškai kitokia, aš esu ugninga. Mus sieja tik lytis. Kaip sakydavo mano tėtis, kad aš iš priekio panaši į mama, nes turiu brūkšnį, o iš nugaros į jį, nes irgi kitur turiu brūkšnį“, – juokauja aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

„Augindama 4 vaikus, aš pati skalbiu, ko nedarė mano personažas, pati tvarkau kambarius. Aš atsibudus ryte blakstienų nepuolu dažytis. Aš esu visiškai skirtinga. Man patiko persikūnyti į kitokią moterį, aš esu užsidarius vienkiemyje, pas mane yra 16 lysvių, aš raviu, darau. Man ši patirtis pravertė, nes vaidinau tokią sterilią moterį, man buvo įdomu įsikūnyti į ją“, – priduria Asta. Stipraus charakterio, charizmatiška asmenybe esanti moteris atvirauja, jog ne ji pati pasirinko tokia būti. „Aš esu labai laiminga, kad likimas man davė tokį temperamentą, aš kartais norėdavau susivienodinti su kitais, būti rami, tyli, neišsišokanti. Bet ne aš sau daviau tokį temperamentą“, – prisipažįsta ji.

REKLAMA

Tačiau Asta labai žavisi šiuo personažu, kadangi ji vaidina motiną, kuri nebijo pasakyti savo nuomonės. „Ji yra atvira, kai kur, aišku, kad gudrauja. Šiaip ji atvirai pasakydavo: tu man nepatinki, tu esi šlanga, tu esi negraži.“

Aktorė teigia, kad ir pati nebijotų pasakyti savo nuomonės, tačiau laikui bėgant ji supranta, kad savo nuomonę reikia reikšti atsargiau. „Gyvenime nėra vienos taisyklės, kurios tu laikaisi. Gyvenimas yra išlygos, diplomatija, metams bėgant aš irgi darausi lankstesnė. Normalu, kad tu bręsti, kad tu keitiesi. Aš dabar esu stebėtoja. Aš stengiuosi nesmerkti žmogaus, kaip jis pasielgė, kaip jis padarė. Dabar aš bandau suprasti kodėl jis taip padarė“, – aiškina garsi moteris.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai žmonės žemina kitus, tu matai, kad jie siekia save išaukštinti“, – priduria ji.

Asta pasakoja, jog vaidinant seriale sunkumų neišvengsi. „Bet kokiame darbe, aš manau, kad didžiausias sunkumas – komanda. Kai tave gerbia režisierius, ačiū dievui, kad režisieriai po truputėli supranta, kad ne mano įgeidžiai yra pasakyti vieną ar kitą pastabą. Man sunkiausia, kai negirdi. Aš ne vieną kartą drąsiai esu sakius jaunoms aktorėms pastabas. Ne todėl, kad aš esu susireikšminusi, ne todėl, kad pasižiūrėkit kokia aš aktorė. Nieko aš verta aktorė, jeigu nėra dueto ar trio.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų